Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ewuniu ...czyżbyś zdezerterowała i zostawiasz Ballade Pysi/ zapewne byłaby szczęśliwa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/po takiej reklamie;)[/FONT]

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]:razz:o masz .....jaki fajny prezent dostał Misiek ...a to ty nie wiesz dla kogo TZci kupuja prezenty....głównie dla siebie ...to tak jak mój kupił SOBIE na urodzenie Kuby kolejkę elektryczną:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i owszem dziecko dorosło do niej ale kto się bawił pierwszy ...no kto....:eviltong:[/FONT]

Witaj Alu! Oni nigdy nie dorastają....

evaxon napisał(a):
a mi nikt autka ni ekupil na dzien dziecka
witanko:multi:

Moze nie byłaś grzeczna...:eviltong: I nie kończyłaś 11 lat?

Magda_Miki napisał(a):
Ewo życzę dużo zdrowia Podziwiam, że dajesz sobie z tym wszystkim radę;)

Przyjedź i zobacz czy sobie daje radę. Wszystko leży odłogiem, a ja na dogo..

Pysia napisał(a):
Ewcia żebyś się nie przepracowała kobieto i nie przedenerwowała :roll: Spokojnie - zdąrzycie ze wszystkim.....
Program do fotek masz mieć!! Bo jak mi będziesz takie wielkie wysyłać?

Ballada robi się coraz gorsza :shake: Pieronica zagryzła mi spodnie na śmierć!:evil_lol:

program już mam. Widocznie masz brzydkie spodnie, a ona jest estetką..

barbara.h napisał(a):
Ewunia, życze Ci dużo wytrwałości!!

a tak na serio, to skąd ty masz tyle siły??? :crazyeye:

Witaj, jak to mój Tz mawaia "skąd? z kątowni..." A tak na serio, w sobotę wieczorem już ich nie miałam. Dobrze, że mam ciocię, która mnie nakarmiła, napoiła i rozśmieszyła...

madzia i medor napisał(a):
Witam dzielną kobitę;)

Witam, witam...

malawaszka napisał(a):
hello Ewuś :multi: zazdroszczę Ci tej Ballady :loveu: jest cudna - kontaktowa rozrabiara z charakterem :loveu:

CO MASZ NA MYŚLI MÓWIĄC Z CHARAKTEREM??????:crazyeye: :evil_lol:

Pysia napisał(a):
Ewa czy wszystko poszło dobrze?
Ballada zawładnęła moim domek i zostawia pamiatki po sobie i ....spustoszenie :diabloti:

Poszło, poszło...

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]:evil_lol:Ewuniu ...czyżbyś zdezerterowała i zostawiasz Ballade Pysi/ zapewne byłaby szczęśliwa:evil_lol:/po takiej reklamie;)[/FONT]

Nigdy w zyciu! Auto tankuję...

dealer napisał(a):
czesc Ewcia:loveu: zyjesz?

Żyję...

Pysia napisał(a):
Szkoda że nie podpisałam umowy z Ewcią jeszcze :placz: Bo za szkody wyrządzone przez psa odpowiada ...właściciel :diabloti::evil_lol:

Lecę wykupić polisę!!!

W niedzielę o 19-tej oddałam klucze od chaty. Wiecie co? Po 11 latach mieszkania- zero sentymentów!!! Gdy odjeżdżaliśmy czułam jakby ktoś mi zdjął ciężki kamień z pleców...A przecież mieszkało mi się tam dobrze....
Dziś rano zrobiłam Michałowi wagary i synek miał już pierwszą przygodę. Znalazł sójkę, myślał, że może złamała skrzydło, akcja ratunkowa rozwinięta, ale wydaje mi się, że to była starośc i gdy przyjechał Jarek to sójka skonczyła swój żywot na jego rękach... Duża była i piękna, Michaś bardzo to przeżył.Teraz Jarek zabrał go do miasta, żeby kupić jakieś końcówki do kabelków i będę docierać prezencik. bo takie autko wymaga dotarcia...

Ja siedzę sobie na tarasie, ptaszki mi śpiewają, psy śpią na świeżym powietrzu i jest mi dobrze....

Posted

Lec leć wykupywać bo Ballada ma takie pomysły ze chyba przerośnie Zmorke :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie mówiąc o tym że to kawał baby wiec gabarytowo na pewno....:cool1:
Ballada będzie chyba najszczęśliwszą bezdomną sunią na świecie :evil_lol:

Posted

[FONT=Palatino Linotype]Witaj Ewuniu!![/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Ciesze sie że jestes szczesliwa...podziwiam Cie że masz tyle energii by to wszystko ogranąć i tak swietnie sobie radzisz :).[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Zazdrosze Ci tej łobuziary Ballady ależ bedzie sie działa jak z Wami zamieszka skoro z niej taka rozrabiara :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Pozdraiwam Cie cieplusio!![/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Tulaski dla moich ulubieńców!![/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Przyjemnej nocki i słodkich snów życze!! Dobranoc[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype][/FONT]

Posted

Pysia napisał(a):

Ballada będzie chyba najszczęśliwszą bezdomną sunią na świecie :evil_lol:

Buhahahaaa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Co prawda - to prawda:evil_lol:

Posted

Kobieto....Zapomniałaś mi powiedzieć o karmie....Nie zdąrzą dowieść ...:shake: Dawaj nr. telefonu to zadzwonie bo moze jeszcze załatwie ...

Posted

małyskrzat napisał(a):
hej Ewcia dawaj zdjęcia młodej!!!

Jak na razie zdjęci młodej mogę dawać tylko ja :evil_lol: Jest ich u mnie w galerii pełno ;) Wystarczy pobuszować :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Kobieto....Zapomniałaś mi powiedzieć o karmie....Nie zdąrzą dowieść ...:shake: Dawaj nr. telefonu to zadzwonie bo moze jeszcze załatwie ...

mam sekundę...
Gadałysmy o tym, tylko dla Ballady, bo Albertowi i tak musiałam juz kupić wór...

Posted

AlKil napisał(a):
mam sekundę...
Gadałysmy o tym, tylko dla Ballady, bo Albertowi i tak musiałam juz kupić wór...

Kurcze ale ja nie zamówiłam bo sie decydowałaś :placz:
Czorty mają ponad 7 tyg. a właśnie doją Zmorke :crazyeye: I ona im pozwala!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Ewa wyjedzie skoro świt :) Nareszcie ja poznam osobiście :multi: Nie wiem tylko czy coś z Ballady zostanie bo zaczepi Behemota i ten już jej ucho potargał dwa razy :angryy: Jak je rozdzielam po różnym pomieszczeniach to kwiczą jak prosięta :cool1:

Posted

Pysia napisał(a):
Ewa wyjedzie skoro świt :) Nareszcie ja poznam osobiście :multi: Nie wiem tylko czy coś z Ballady zostanie bo zaczepi Behemota i ten już jej ucho potargał dwa razy :angryy: Jak je rozdzielam po różnym pomieszczeniach to kwiczą jak prosięta :cool1:

Kurcze, a ja właśnie spieszyłam nakapować, że będzie mieć jednostronnie kopiowanego niufa:loveu: :loveu:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Kurcze, a ja właśnie spieszyłam nakapować, że będzie mieć jednostronnie kopiowanego niufa:loveu: :loveu:

Wyrwałam kły Behemotowi :diabloti: