barbara.h Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Ewunia, życze Ci dużo wytrwałości!! a tak na serio, to skąd ty masz tyle siły??? :crazyeye: Quote
malawaszka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 hello Ewuś :multi: zazdroszczę Ci tej Ballady :loveu::loveu::loveu: jest cudna - kontaktowa rozrabiara z charakterem :loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Ewa czy wszystko poszło dobrze? Ballada zawładnęła moim domek i zostawia pamiatki po sobie i ....spustoszenie :diabloti: Quote
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ewuniu ...czyżbyś zdezerterowała i zostawiasz Ballade Pysi/ zapewne byłaby szczęśliwa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/po takiej reklamie;)[/FONT] Quote
Pysia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Szkoda że nie podpisałam umowy z Ewcią jeszcze :placz: Bo za szkody wyrządzone przez psa odpowiada ...właściciel :diabloti::evil_lol: Quote
AlKil Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:razz:o masz .....jaki fajny prezent dostał Misiek ...a to ty nie wiesz dla kogo TZci kupuja prezenty....głównie dla siebie ...to tak jak mój kupił SOBIE na urodzenie Kuby kolejkę elektryczną:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i owszem dziecko dorosło do niej ale kto się bawił pierwszy ...no kto....:eviltong:[/FONT] Witaj Alu! Oni nigdy nie dorastają.... evaxon napisał(a):a mi nikt autka ni ekupil na dzien dziecka witanko:multi: Moze nie byłaś grzeczna...:eviltong: I nie kończyłaś 11 lat? Magda_Miki napisał(a):Ewo życzę dużo zdrowia Podziwiam, że dajesz sobie z tym wszystkim radę;) Przyjedź i zobacz czy sobie daje radę. Wszystko leży odłogiem, a ja na dogo.. Pysia napisał(a):Ewcia żebyś się nie przepracowała kobieto i nie przedenerwowała :roll: Spokojnie - zdąrzycie ze wszystkim..... Program do fotek masz mieć!! Bo jak mi będziesz takie wielkie wysyłać? Ballada robi się coraz gorsza :shake: Pieronica zagryzła mi spodnie na śmierć!:evil_lol: program już mam. Widocznie masz brzydkie spodnie, a ona jest estetką.. barbara.h napisał(a):Ewunia, życze Ci dużo wytrwałości!! a tak na serio, to skąd ty masz tyle siły??? :crazyeye: Witaj, jak to mój Tz mawaia "skąd? z kątowni..." A tak na serio, w sobotę wieczorem już ich nie miałam. Dobrze, że mam ciocię, która mnie nakarmiła, napoiła i rozśmieszyła... madzia i medor napisał(a):Witam dzielną kobitę;) Witam, witam... malawaszka napisał(a):hello Ewuś :multi: zazdroszczę Ci tej Ballady :loveu: jest cudna - kontaktowa rozrabiara z charakterem :loveu: CO MASZ NA MYŚLI MÓWIĄC Z CHARAKTEREM??????:crazyeye: :evil_lol: Pysia napisał(a):Ewa czy wszystko poszło dobrze? Ballada zawładnęła moim domek i zostawia pamiatki po sobie i ....spustoszenie :diabloti: Poszło, poszło... Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:evil_lol:Ewuniu ...czyżbyś zdezerterowała i zostawiasz Ballade Pysi/ zapewne byłaby szczęśliwa:evil_lol:/po takiej reklamie;)[/FONT] Nigdy w zyciu! Auto tankuję... dealer napisał(a):czesc Ewcia:loveu: zyjesz? Żyję... Pysia napisał(a):Szkoda że nie podpisałam umowy z Ewcią jeszcze :placz: Bo za szkody wyrządzone przez psa odpowiada ...właściciel :diabloti::evil_lol: Lecę wykupić polisę!!! W niedzielę o 19-tej oddałam klucze od chaty. Wiecie co? Po 11 latach mieszkania- zero sentymentów!!! Gdy odjeżdżaliśmy czułam jakby ktoś mi zdjął ciężki kamień z pleców...A przecież mieszkało mi się tam dobrze.... Dziś rano zrobiłam Michałowi wagary i synek miał już pierwszą przygodę. Znalazł sójkę, myślał, że może złamała skrzydło, akcja ratunkowa rozwinięta, ale wydaje mi się, że to była starośc i gdy przyjechał Jarek to sójka skonczyła swój żywot na jego rękach... Duża była i piękna, Michaś bardzo to przeżył.Teraz Jarek zabrał go do miasta, żeby kupić jakieś końcówki do kabelków i będę docierać prezencik. bo takie autko wymaga dotarcia... Ja siedzę sobie na tarasie, ptaszki mi śpiewają, psy śpią na świeżym powietrzu i jest mi dobrze.... Quote
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:Ewuś ...cieszkam że jesteś szczęśliwa:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Pegaza Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Witaj Ewo:lol: czyli jesteś juz bezdomna:eviltong: a jak się posuwają prace na polu? Quote
Pysia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Lec leć wykupywać bo Ballada ma takie pomysły ze chyba przerośnie Zmorke :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie mówiąc o tym że to kawał baby wiec gabarytowo na pewno....:cool1: Ballada będzie chyba najszczęśliwszą bezdomną sunią na świecie :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Witaj Ewuniu!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Ciesze sie że jestes szczesliwa...podziwiam Cie że masz tyle energii by to wszystko ogranąć i tak swietnie sobie radzisz :).[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Zazdrosze Ci tej łobuziary Ballady ależ bedzie sie działa jak z Wami zamieszka skoro z niej taka rozrabiara :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Pozdraiwam Cie cieplusio!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Tulaski dla moich ulubieńców!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Przyjemnej nocki i słodkich snów życze!! Dobranoc[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] Quote
Medorowa Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Pysia napisał(a): Ballada będzie chyba najszczęśliwszą bezdomną sunią na świecie :evil_lol: Buhahahaaa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Co prawda - to prawda:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [FONT=Arial];)Witaj banitko ....,,.matko'' Ballady:evil_lol:[/FONT] Quote
Pysia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Coś mi się zdaje ze Ballada powinna mieć na imie Banitka :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Kobieto....Zapomniałaś mi powiedzieć o karmie....Nie zdąrzą dowieść ...:shake: Dawaj nr. telefonu to zadzwonie bo moze jeszcze załatwie ... Quote
Pysia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 małyskrzat napisał(a):hej Ewcia dawaj zdjęcia młodej!!! Jak na razie zdjęci młodej mogę dawać tylko ja :evil_lol: Jest ich u mnie w galerii pełno ;) Wystarczy pobuszować :diabloti: Quote
AlKil Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Pysia napisał(a):Kobieto....Zapomniałaś mi powiedzieć o karmie....Nie zdąrzą dowieść ...:shake: Dawaj nr. telefonu to zadzwonie bo moze jeszcze załatwie ... mam sekundę... Gadałysmy o tym, tylko dla Ballady, bo Albertowi i tak musiałam juz kupić wór... Quote
Pysia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 AlKil napisał(a):mam sekundę... Gadałysmy o tym, tylko dla Ballady, bo Albertowi i tak musiałam juz kupić wór... Kurcze ale ja nie zamówiłam bo sie decydowałaś :placz: Czorty mają ponad 7 tyg. a właśnie doją Zmorke :crazyeye: I ona im pozwala!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
madziasto4 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Dzień doberek:lol: To kiedy wyruszacie po małą? Coś mi świta, że jutro... Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [FONT=Arial];)komu w drogę temu buty na nogę:evil_lol:[/FONT] Quote
Pysia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Ewa wyjedzie skoro świt :) Nareszcie ja poznam osobiście :multi: Nie wiem tylko czy coś z Ballady zostanie bo zaczepi Behemota i ten już jej ucho potargał dwa razy :angryy: Jak je rozdzielam po różnym pomieszczeniach to kwiczą jak prosięta :cool1: Quote
Medorowa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Pysia napisał(a):Ewa wyjedzie skoro świt :) Nareszcie ja poznam osobiście :multi: Nie wiem tylko czy coś z Ballady zostanie bo zaczepi Behemota i ten już jej ucho potargał dwa razy :angryy: Jak je rozdzielam po różnym pomieszczeniach to kwiczą jak prosięta :cool1: Kurcze, a ja właśnie spieszyłam nakapować, że będzie mieć jednostronnie kopiowanego niufa:loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 madzia i medor napisał(a):Kurcze, a ja właśnie spieszyłam nakapować, że będzie mieć jednostronnie kopiowanego niufa:loveu: :loveu: Wyrwałam kły Behemotowi :diabloti: Quote
Recommended Posts