Shikka Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu: ahhhhhhh :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Magda Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='AlKil'] Albercik jak niucha:loveu: Słodka kluseczka:loveu: No i znowu trzeba czekać do jutra:placz: Wpadnę w nerwicę Quote
Pysia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Babcia Pysia się melduje :p Strasznie smutno bez tych rozrabików w domu .... Buziaki dla małych i dużego:loveu: Dla Michała i reszty też :loveu: A dla Jarka dwa za to że pozwolił potargać Balladzie kołdre :evil_lol: Quote
AlKil Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 To znowu ja... po przyjeździe musiałam się ze wszystkimi zapoznać Wesoło nam było dostałam jedzonko poprzytulałam się a pan to od razu dał mi fachowy sprzęt do montażu półek... pyszczek mi się pobrudził od serka Madzia ukochała CDN.... Quote
Sara_i_Aris Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Witaj Ewo! Ballada jest po prostu śliczna :loveu: Aż się nie chce uwierzyć, że z niej taka rozrabiara :evil_lol: [quote name='AlKil'] Cała rodzinka w komplecie :loveu: Quote
Pegaza Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Dzień dobry Ewo:p widze że jestes nocny marek spać nie umiesz:eviltong: komitet powitalny:p Albert jaki szczęśliwy bo nareście ma koleżanke swoich gabarytów do zabawy:lol: albo szczęśliwy bo to dziewczynka:evil_lol: pozdrawiam i życze miłego dnia:p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 az mi łezka w oku sie zakreciła - kurcze.....to cos nesamowitego na tych fotkach........cudownie Ja przywitaliscie...a ona slicznotka czuc sie bedzie u Was pewnie tak samo jak u Pysi ...:loveu: zycze Wam mnostwa radosci z Waszych 5 pociech:loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:witaj szczęśliwa rodzinko....wsio poczytałam teraz koniecznie na bieżąco fotorelacje;) [/FONT] Quote
Medorowa Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:witaj szczęśliwa rodzinko....wsio poczytałam teraz koniecznie na bieżąco fotorelacje;) [/FONT] Popieram:multi::multi: Quote
Magda Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Super powitanie! Wszyscy zadowoleni, miny uśmiechnięte:multi::loveu: Ciekawa jestem jak to będzie pomiędzy psami:lol: Quote
Pysia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='AlKil']To znowu ja... Wesoło nam było dostałam jedzonko poprzytulałam się a pan to od razu dał mi fachowy sprzęt do montażu półek... pyszczek mi się pobrudził od serka Madzia ukochała CDN.... Madzia chyba kocha już Ballade :loveu: A Albert chyba nie jest zazdrosny ;) A ta fotka Ballady przytulona do nogi Madzi...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: I obróżke ma babciną :loveu: TZ wczoraj westchnął i stwierdził że jednak Ballada powinna zostać u nas ....:eviltong: Jemu też się za nią tęskni ;) Quote
malawaszka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 :multi::multi::multi: i jak i jak i jak mija kolejny wspólny dzionek??? :loveu: Quote
jo-jo Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='AlKil'] Jechać do Gdańska do takiego cuda? Choćby dzisiaj :loveu: Witajcie Alberciki, nowa domowniczka jest cuudnowa :loveu: :loveu: A jak chłopaki ja przyjęli?? Quote
Pysia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Miałam nadzieje na dalszą relacje a tu ni chu chu....:cool1: Quote
Magda Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Pysia napisał(a):Miałam nadzieje na dalszą relacje a tu ni chu chu....:cool1: Prawda:mad: Ewo? Quote
AlKil Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='Yorkie']Witaj Ewo! Ballada jest po prostu śliczna :loveu: Aż się nie chce uwierzyć, że z niej taka rozrabiara :evil_lol: Cała rodzinka w komplecie :loveu: Rozrabiara??? ona jest cuudowna, kochana i grzeczniutka jak anioł... [quote name='Pegaza']Dzień dobry Ewo widze że jestes nocny marek spać nie umiesz:eviltong: komitet powitalny:p Albert jaki szczęśliwy bo nareście ma koleżanke swoich gabarytów do zabawy albo szczęśliwy bo to dziewczynka:evil_lol: pozdrawiam i życze miłego dnia:p witam, internet mi o tej porze zadziałał... [quote name='Agunia-Pańciunia)']az mi łezka w oku sie zakreciła - kurcze.....to cos nesamowitego na tych fotkach........cudownie Ja przywitaliscie...a ona slicznotka czuc sie bedzie u Was pewnie tak samo jak u Pysi ...:loveu: zycze Wam mnostwa radosci z Waszych 5 pociech mam nadzieje, że będzie jej dobrze... [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:witaj szczęśliwa rodzinko....wsio poczytałam[/FONT] [FONT=Arial]teraz koniecznie na bieżąco fotorelacje;)[/FONT] och szczęśliwa, szczęśliwa [quote name='madzia i medor']Popieram:multi: Haha, wygońcie tych wszystkich ludzi, co tu mi się zwalają [quote name='Magda_Miki']Super powitanie! Wszyscy zadowoleni, miny uśmiechnięte:multi: Ciekawa jestem jak to będzie pomiędzy psami Jestem sama ciekawa [quote name='Pysia']Madzia chyba kocha już Ballade :loveu: A Albert chyba nie jest zazdrosny ;) A ta fotka Ballady przytulona do nogi Madzi...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: I obróżke ma babciną :loveu: TZ wczoraj westchnął i stwierdził że jednak Ballada powinna zostać u nas ....:eviltong: Jemu też się za nią tęskni ;) jasne, że babciną, ręka by mi uschła, jakbym ją miała jej zdjąć.. Zawsze może przyjechać w odwiedziny... Edytko, ona jest wspaniała!!!! [quote name='malawaszka']:multi: i jak i jak i jak mija kolejny wspólny dzionek??? :loveu: Ballada odkrywa świat... [quote name='jo-jo']Jechać do Gdańska do takiego cuda? Choćby dzisiaj :loveu: Witajcie Alberciki, nowa domowniczka jest cuudnowa :loveu: A jak chłopaki ja przyjęli?? Dawaj dawaj...czekam... [quote name='evaxon']mała Ballada:loveu: jeszcze mała... [quote name='anetta']W koncu ja widze u nowe rodzinki :multi: No, udało się... [quote name='Pysia']Miałam nadzieje na dalszą relacje a tu ni chu chu....:cool1: Stado gości... [quote name='Magda_Miki']Prawda:mad: Ewo? Moja wina, że każdy przyjeżdża ją zobaczyć??? [quote name='jo-jo']Haaaaaaaaaalo Ewa !!! Gdzież się podziewasz?? Obsługuję gości.... Od wczoraj byli u nas: teściowa z teściem, jeden brat Tz-a z żoną i dzieckiem, drugi brat Tz-a z żoną, moja mama z ojcem, mój brat z narzeczoną i dzieckiem, moja ciocia z wujkiem i 2 córkami. Właśnie pojechali, to ja się grzecznie pytam, kiedy mam tu coś napisać?????? Wszyscy przyjeżdżją oglądać moją córunię... Balladę.... Quote
jo-jo Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 AlKil napisał(a):Dawaj dawaj...czekam... Dacie obejrzeć Balladynkę? :loveu: AlKil napisał(a):Wszyscy przyjeżdżją oglądać moją córunię... Balladę.... To teraz my chcemy :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Witaj Ewuś :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ach śliczna ta Twoja czarna kluseczka :loveu: taki mały misio :loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Killerek widzę ciekawy nowej siostrzyczki, niby młodsza, o dużo młodsza, a już większa :evil_lol: :lol: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A jak tam przeprowadzka? Na jakim etapie jesteście? :cool3:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [FONT=Arial];)czekamy na dalsze relacje rewelacje:eviltong: cześć Ewo z rodzinką:multi: [/FONT] Quote
malawaszka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 hahaha fiu fiu no to Ballada ma powodzenie :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts