AlKil Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:witaj zapracowana Ewuniu ..... przeczytałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT]młodsze ma urodziny w przyszłym tygodniu, wczoraj dostał od nas nowy telefon SE750i i [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:a jednak;)[/FONT] Jestem dobrą matką, spełniłam marzenie dziecięcia...:evil_lol: Chociaż już wczoraj miałam lekkie obawy, czy dobrze uczyniłam... Szliśmy na piechtę do Media po drukarkę, a moje dziecię wpatrywało się tylko w ekranik telefonu i miałam obawy, że teraz to sobie już te kulasy połamie.. ( przypominam, że na razie ma obydwie skręcone i kuśtyka...) Quote
Alicja Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='AlKil']Jestem dobrą matką, spełniłam marzenie dziecięcia...:evil_lol: Chociaż już wczoraj miałam lekkie obawy, czy dobrze uczyniłam... Szliśmy na piechtę do Media po drukarkę, a moje dziecię wpatrywało się tylko w ekranik telefonu i miałam obawy, że teraz to sobie już te kulasy połamie.. ( przypominam, że na razie ma obydwie skręcone i kuśtyka...)[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...a masz też tak że rozmawiacie na zasadzie gadał dziad do obrazu ...jak nie zauważysz słuchaweczek w ucholkach:evil_lol::evil_lol: no supcio z tymi nóżkami:razz: [/FONT] Quote
AlKil Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...a masz też tak że rozmawiacie na zasadzie gadał dziad do obrazu ...jak nie zauważysz słuchaweczek w ucholkach:evil_lol::evil_lol: no supcio z tymi nóżkami:razz: [/FONT] Hihi, jasne, że tak!! Dzisiaj to znowu zaczął strasznie ryczeć do mnie, ilość decybeli przerażająca, no i oczywiście okazało się, że słuchał radyjka...Dopiero po wyrwaniu słuchawki z ucha ściszył się lekko...:roll: Quote
AlKil Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Pies pilnujący imprezy w ogródku... młodzież pod czujnym okiem A to miało być zdjęcie najbrudniejszej podłogi świata, ale mały oczywiście się wepchał w kadr...:diabloti: Quote
Basia&Safi Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 albercik tez chcial na imprezke :):):):) a ja czekam na ciag dalszy z dzialeczki :):):):) Quote
a_ga.isk Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Ale misiek :loveu: Dzisiaj na spacerze dwa takie spotkałam, czarnego i brązowego ;) Quote
*Ania...Niuf* Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='AlKil']A to miało być zdjęcie najbrudniejszej podłogi świata, ale mały oczywiście się wepchał w kadr...:diabloti: No nie wiem moja podłoga była dziś brudniejsza:evil_lol: Dzień dobry:loveu: Quote
Sawanna Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='AlKil'] słodkiego masz yorka:loveu:(niufka zresztą też:loveu:)Już się zakoffałam:loveu:.Chyba będę tu często wpadać:loveu: Quote
Pysia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Witaj :multi: Chyba rzeczywiście juz nic nie będzie Cię w stanie ruszyć jak załatwisz te miliony spraw :shake: Znam to Ewa...znam.... Mam tak ciągle i już od stu lat nie odpoczywam :evil_lol: Jedynie jak przyjadą do mnie goście :loveu: Wtedy mogę usiąść bez uczucia że jeszcze to czy tamto ;) Ballada nie boi się burzy :cool3: Quote
AlKil Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='basiulka22tychy']albercik tez chcial na imprezke :):):):) a ja czekam na ciag dalszy z dzialeczki :):):):) Witaj Basiu! Baardzo chciał, on wprost uwielbia kolegów Magdy, bo wygłupiają się z nim no i poza tym to wtedy zawsze wychodzi z domu... [quote name='a_ga.isk'] Ale misiek :loveu: Dzisiaj na spacerze dwa takie spotkałam, czarnego i brązowego ;) Witaj!!! [quote name='Vogue']Witaj zapracowana Ewo!!!! cześć! Wczoraj udało mi się zainstalować drukarkę i wszystko działa, poodwiedzaliśmy mamy i prawie załatwiliśmy studnię (obgadana telefonicznie), spakować parę kartonów i ....UMYĆ podłogę. Dziecię wyniosło część kartonów do garażu!!! [quote name='*Ania...Niuf*']No nie wiem moja podłoga była dziś brudniejsza:evil_lol: Dzień dobry:loveu: dzień dobry!! Naprawdę??? To mnie pocieszyłaś :lol: [quote name='Vectra']cześć Ewcia :) Cześć Ewcia!!! [quote name='Tofik1']słodkiego masz yorka:loveu:(niufka zresztą też:loveu:)Już się zakoffałam:loveu:.Chyba będę tu często wpadać:loveu: Witaj! Och kiedy on był taki malutki?:hmmmm: [quote name='Pysia']Witaj :multi: Chyba rzeczywiście juz nic nie będzie Cię w stanie ruszyć jak załatwisz te miliony spraw :shake: Znam to Ewa...znam.... Mam tak ciągle i już od stu lat nie odpoczywam :evil_lol: Jedynie jak przyjadą do mnie goście :loveu: Wtedy mogę usiąść bez uczucia że jeszcze to czy tamto ;) Ballada nie boi się burzy :cool3: Witaj Edytko! Kochana Ballada... U nas wczoraj też grzmiało i błyskało, ale akurat tam gdzie byliśmy - jakoś nie popadało. Od wczoraj mam dylemat, czy nie obciąć Killera...Byłoby mi o wiele wygodniej i jemu zapewne też, tylko wtedy nie mam co myśleć o wystawie. Musielibyśmy poczekać do następnego roku. Będzie miał wtedy 2 lata. Sama nie wiem co zrobić, tyle się człowiek męczył z czesaniem, a teraz to wszystko w kibel? Z drugiej strony i tak na razie nie będę miała czasu... Co tu zrobić...:placz: Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [FONT=Arial]:multi:witaj zagoniona zapracowana i szczęśliwa Ewuniu:multi:[/FONT] Quote
e.v.a Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 witanko:multi: zrob z Kilerka jedna wielka kitke:grin: bedzie mu chlodniej i zachowasz włoski hehhe Quote
Vogue Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 AlKil napisał(a): Od wczoraj mam dylemat, czy nie obciąć Killera...Byłoby mi o wiele wygodniej i jemu zapewne też, tylko wtedy nie mam co myśleć o wystawie. Musielibyśmy poczekać do następnego roku. Będzie miał wtedy 2 lata. Sama nie wiem co zrobić, tyle się człowiek męczył z czesaniem, a teraz to wszystko w kibel? Z drugiej strony i tak na razie nie będę miała czasu... Co tu zrobić...:placz: Przeprowadzka, urządzanie się w nowym miejscu, sadzenie itd, do tego wszystkiego Ballada.Gdzie Ty Ewo znajdziesz czas na wystawy???? Obetnij go, przynajmniej w te upały nie będzie się męczył. A mają być jeszcze większe. Quote
Pysia Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 AlKil napisał(a): Witaj Edytko! Kochana Ballada... U nas wczoraj też grzmiało i błyskało, ale akurat tam gdzie byliśmy - jakoś nie popadało. Od wczoraj mam dylemat, czy nie obciąć Killera...Byłoby mi o wiele wygodniej i jemu zapewne też, tylko wtedy nie mam co myśleć o wystawie. Musielibyśmy poczekać do następnego roku. Będzie miał wtedy 2 lata. Sama nie wiem co zrobić, tyle się człowiek męczył z czesaniem, a teraz to wszystko w kibel? Z drugiej strony i tak na razie nie będę miała czasu... Co tu zrobić...:placz: Witaj Ewuś! Nie wiem co masz zrobić. Ja Zmorke wygoliłam maszynką ale nie mam zamiaru jej wystawiac więc dylematu nie miałam. A ze zgrabna jest to i ładnie nadal wygląda ;) Wiem tylko co bym ja zrobiła...Męczyłabym się dalej bo sporo pracy Cię kosztowało zapuszczenie mu takiej szopy :roll: A teraz chcesz zrezygnować? Znasz japońskie przysłowie? : " Jak brak Ci czasu to znajdź sobie dodatkowe zajęcie " :evil_lol: Akurat w moim przypadku okazuje się zawsze że ten czas jednak wtedy jest :diabloti::evil_lol: Quote
Vectra Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Ogolić Killera :diabloti: będzie chłopakowi chłodniej , zapowiadają straszliwe upały ... kolejna fryza urośnie bujniejsza , mocniejsza i efektowniejsza :diabloti: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Vectra']Ogolić Killera :diabloti: będzie chłopakowi chłodniej , zapowiadają straszliwe upały ... kolejna fryza urośnie bujniejsza , mocniejsza i efektowniejsza :diabloti:[FONT=Arial];)też tak myślę ....a urośnie zybciej niż sie spodziewasz... Cześć przyszła posiadaczko Ballady:evil_lol: [/FONT] Quote
AlKil Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:witaj zagoniona zapracowana i szczęśliwa Ewuniu:multi:[/FONT] Witaj Alu! [quote name='evaxon']witanko:multi: zrob z Kilerka jedna wielka kitke:grin: bedzie mu chlodniej i zachowasz włoski hehhe Cześć! :evil_lol: A może na wystawy kupię mu perukę??? [quote name='Vogue']Przeprowadzka, urządzanie się w nowym miejscu, sadzenie itd, do tego wszystkiego Ballada.Gdzie Ty Ewo znajdziesz czas na wystawy???? Obetnij go, przynajmniej w te upały nie będzie się męczył. A mają być jeszcze większe. Witaj! No właśnie dlatego zaczęłam o tym myśleć... [quote name='Pysia']Witaj Ewuś! Nie wiem co masz zrobić. Ja Zmorke wygoliłam maszynką ale nie mam zamiaru jej wystawiac więc dylematu nie miałam. A ze zgrabna jest to i ładnie nadal wygląda ;) Wiem tylko co bym ja zrobiła...Męczyłabym się dalej bo sporo pracy Cię kosztowało zapuszczenie mu takiej szopy :roll: A teraz chcesz zrezygnować? Znasz japońskie przysłowie? : " Jak brak Ci czasu to znajdź sobie dodatkowe zajęcie " :evil_lol: Akurat w moim przypadku okazuje się zawsze że ten czas jednak wtedy jest :diabloti::evil_lol: Już nawet nie chodzi tak bardzo o czas, co o to, że pewnie i tak ten włos nie będzie w tym momencie taki piękny... chyba... Ta cholera włazi do każdej wody, potem się tarza w trawie, piachu itp, itd.. [quote name='madzia i medor']Witam:multi::multi: Witaj! [quote name='Vectra']Ogolić Killera :diabloti: będzie chłopakowi chłodniej , zapowiadają straszliwe upały ... kolejna fryza urośnie bujniejsza , mocniejsza i efektowniejsza :diabloti: Dzień dobry! Wiedziałam, że tak powiesz :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)też tak myślę ....a urośnie zybciej niż sie spodziewasz... Cześć przyszła posiadaczko Ballady:evil_lol: [/FONT] cześć Aluś! Miejmy nadzieję, bo jednak wolałabym mu zaliczyć te 3 doskonałe... Ach Ballada...:loveu: Jejku jak już strasznie mało czasu. Zaczynam panikować. Dzisiaj mamy pojechać oglądać furę. Osobiscie już mi wszystko jedno czy to będzie pierdopęd, czy samochód. Ważne, żeby był i jeździł. Tz za dużo kombinuje...:placz: Quote
Vectra Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 a jeszcze jedno mi się po głowie koleboce :diabloti: jeszcze jeden argument za tym by Killera ogolić :diabloti: bo mam taką wizję zupełnie nie wiem skąd :diabloti: że jeśli wy nie ogolicie Killera to Ballada może uczynić to za was :diabloti: Z opisów Pysiu wynika że to dziewczynka dość rozrywkowa i psotna więc jest duże prawdopodobieństwo że zabawi się w trymera :diabloti: Quote
AlKil Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Vectra napisał(a):a jeszcze jedno mi się po głowie koleboce :diabloti: jeszcze jeden argument za tym by Killera ogolić :diabloti: bo mam taką wizję zupełnie nie wiem skąd :diabloti: że jeśli wy nie ogolicie Killera to Ballada może uczynić to za was :diabloti: Z opisów Pysiu wynika że to dziewczynka dość rozrywkowa i psotna więc jest duże prawdopodobieństwo że zabawi się w trymera :diabloti: :roflt::roflt::roflt:wesoła przyszłość przed chłopakiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Nie śmiej się :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Franio na wystawie chciał się zaprzyjaźnić z jorkiem :cool3: znaczy bardziej fascynowały go papiloty :evil_lol: chwila nie uwagi i by Franio obrał jorka z piłek :diabloti: Nie sadzę by Ballada przeszła obojętna koło Killera w pomponach :diabloti: Quote
Acia_ Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Wkoncu dotarłam! :D Fajniutka galeryjka :D czekam na fotki :D Quote
Pysia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Vectra napisał(a):a jeszcze jedno mi się po głowie koleboce :diabloti: jeszcze jeden argument za tym by Killera ogolić :diabloti: bo mam taką wizję zupełnie nie wiem skąd :diabloti: że jeśli wy nie ogolicie Killera to Ballada może uczynić to za was :diabloti: Z opisów Pysiu wynika że to dziewczynka dość rozrywkowa i psotna więc jest duże prawdopodobieństwo że zabawi się w trymera :diabloti: Buahahahahahaha:evil_lol: Ta wizja jest baaaaaaaardzo prawdopodobna :diabloti: Ballada gania za szatą myjącą podłoge, za odkurzaczem, za nogami więc Killerek będzie fajnym mopem do szarpania :diabloti::evil_lol: Jedyna jego nadzieja w tym, że niufki nawet te sprytne nie sa tak szybkie jak york ;) Quote
Recommended Posts