agbar Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 najpierw dzien dobry:multi: a teraz bede nudna i monotematyczna....wygon rodzine i dawaj relacje foto:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='dealer']najpierw dzien dobry:multi: a teraz bede nudna i monotematyczna....wygon rodzine i dawaj relacje foto:diabloti: otoz to...dobrze mowi......:diabloti: wygon ich niech ida sio... i siadaj do kompa i dzialaj, ja tez jestem ciekawa....... nawet bardzo:loveu: Quote
Vectra Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 dealer napisał(a):najpierw dzien dobry:multi: a teraz bede nudna i monotematyczna....wygon rodzine i dawaj relacje foto:diabloti: ooo nie lubie się z nią zgadzać ,ale tym razem dobrze gada :diabloti: :diabloti: :diabloti: napisz na drzwiach że kwarantanna i pisz co i jak , i dawaj fotki :cool3: :cool3: Quote
Kasia_zg Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [FONT=Palatino Linotype] Witam Ewo!!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Ależ Ballada miała wspaniale powitanie:)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Ona jest boska taki pluszowy miś...urocza gwiadeczka, taki słodki kochany aniolek [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Tulaski dla chlopaków i malutkiej Ballady ;)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Pozdrowionka:lol:[/FONT] Quote
agbar Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Vectra napisał(a):ooo nie lubie się z nią zgadzać ,ale tym razem dobrze gada :diabloti: :diabloti: :diabloti: nienawidze cie:diabloti: Quote
Vectra Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 dealer napisał(a):nienawidze cie:diabloti: i z wzajemnością :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Vectra']i z wzajemnością :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: [quote name='dealer']nienawidze cie:diabloti: i uczucie nadal w rozkwicie.....:diabloti: czuke słówka,:mad: gesty........:p Quote
Vectra Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']i uczucie nadal w rozkwicie.....:diabloti: czuke słówka,:mad: gesty........:p wszędzie :loveu: tu i tam i na gie i na skype :loveu: a na żywo to dopiero by była miłość :loveu: :diabloti: Quote
agbar Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Vectra napisał(a):wszędzie :loveu: tu i tam i na gie i na skype :loveu: a na żywo to dopiero by była miłość :loveu: :diabloti: oj na pewno...:loveu: ja mam pile ona ma pile my mamy pile.....:diabloti: Quote
Vectra Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 dealer napisał(a):oj na pewno...:loveu: ja mam pile ona ma pile my mamy pile.....:diabloti: ale wiesz , ja mam też kose spalinową :cool3: :cool3: :diabloti: to dopiero będzie jazda :multi: :loveu: :diabloti: Quote
agbar Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Vectra napisał(a):ale wiesz , ja mam też kose spalinową :cool3: :cool3: :diabloti: to dopiero będzie jazda :multi: :loveu: :diabloti: .......normalnie ....pekne zaraz z tej milosci....:loveu: Quote
Vectra Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 dealer napisał(a):.......normalnie ....pekne zaraz z tej milosci....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Kopnięte w mózg ( albo miejsce na niego ) wariatki :evil_lol: Ja czekam chyba z największym zniecierpliwieniem na fotaski i na relacje... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 :cool1: :cool1: [quote name='Vectra']wszędzie :loveu: tu i tam i na gie i na skype :loveu: a na żywo to dopiero by była miłość :loveu: :diabloti: [quote name='dealer']oj na pewno...:loveu: ja mam pile ona ma pile my mamy pile.....:diabloti: z opisu wynika ze dosc krwawa byłaby to miłosc.......:diabloti: :cool1: Quote
AlKil Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='jo-jo']Dacie obejrzeć Balladynkę? :loveu: To teraz my chcemy :loveu: Zapraszamy! [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Witaj Ewuś [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ach śliczna ta Twoja czarna kluseczka taki mały misio [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Killerek widzę ciekawy nowej siostrzyczki, niby młodsza, o dużo młodsza, a już większa [/FONT][FONT=Comic Sans MS]jak tam przeprowadzka? Na jakim etapie jesteście? [/FONT] Witaj Daguś, jesteśmy na etapie bezdomności... [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]czekamy na dalsze relacje rewelacje[/FONT] [FONT=Arial]cześć Ewo z rodzinką:multi:[/FONT] cześć Alu! [quote name='malawaszka']hahaha fiu fiu no to Ballada ma powodzenie I to jeszcze jakie!!! Wszyscy pieją z zachwytu! [quote name='dealer']najpierw dzien dobry a teraz bede nudna i monotematyczna....wygon rodzine i dawaj relacje foto Wygoniłam. [quote name='Agunia-Pańciunia)']otoz to...dobrze mowi......:diabloti: wygon ich niech ida sio... i siadaj do kompa i dzialaj, ja tez jestem ciekawa....... nawet bardzo:loveu: A dzisiaj padł Orange, nawet nie mogłam dzwonić...sieć zajeta... [quote name='Vectra']ooo nie lubie się z nią zgadzać ,ale tym razem dobrze gada :diabloti: napisz na drzwiach że kwarantanna i pisz co i jak , i dawaj fotki :cool3: Poszczuję psami! [quote name='Kasia_zg'][FONT=Palatino Linotype]Witam Ewo!!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Ależ Ballada miała wspaniale powitanie:)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Ona jest boska taki pluszowy miś...urocza gwiadeczka, taki słodki kochany aniolek [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Tulaski dla chlopaków i malutkiej Ballady ;)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Pozdrowionka:lol:[/FONT] Aniołeczek kochany zapewnia nam ciągła rozrywkę. [quote name='dealer']nienawidze cie:diabloti: o zaczyna się... [quote name='Vectra']i z wzajemnością :loveu: jak miło... [quote name='Agunia-Pańciunia)']i uczucie nadal w rozkwicie.....:diabloti: czuke słówka,:mad: gesty........ One tak muszą... [quote name='Vectra']wszędzie tu i tam i na gie i na skype :loveu: a na żywo to dopiero by była miłość :diabloti: Chetnie bym obejrzała... [quote name='dealer']oj na pewno...:loveu: ja mam pile ona ma pile my mamy pile.....:diabloti: Hihi, ja też mam... [quote name='Vectra']ale wiesz , ja mam też kose spalinową :cool3: to dopiero będzie jazda :multi: :loveu: :diabloti: Oj, tego to ja nie mam... [quote name='dealer'].......normalnie ....pekne zaraz z tej milosci....:loveu: Jak pękniesz, to dopiero będzie huk!!! [quote name='Vectra']:loveu: :loveu: Och, ta miłość... [quote name='Pysia']Kopnięte w mózg ( albo miejsce na niego ) wariatki :evil_lol: Ja czekam chyba z największym zniecierpliwieniem na fotaski i na relacje... Rozumiem, rozumiem.. [quote name='Agunia-Pańciunia)']:cool1: z opisu wynika ze dosc krwawa byłaby to miłosc.......:diabloti: :cool1: Krwawa i jakżesz prawdziwa... Ballada to kochana sunia. Siusiu tylko na trawkę, śpi całe noce jeszcze niczego nie zeżarła niejadalnego. Chociaz próbuje. Głównie wyrywamy jej różne rzeczy z pyska, np. miotłę. Albi ją coraz bardziej interesuje, dzisiaj sprawdzała, czy on przypadkiem nie jest źródłem mleka... Biedak zamienia się w Sfinksa, gdy ona podchodzi. Boi się na nią nadepnąć i albo na nas szczeka, żeby ją zabrać, albo cichutko powarkuje w sytuacji gdy wie, że ona pałęta mu się z tyłu pod jego nogami, a on jej nie widzi. Ona poczyna sobie z nim coraz śmielej. Już liżą się po pyszczydłach... Mozna siedzieć godzinami i ją obserwować. Dzisiaj otworzyła sobie suwane drzwi, bo zostawiłam centymetrową szparkę. pomaga nam we wszystkim. Wszedzie wsadza swój nos, Killerkowi wiecznie wylewa wodę i rozwala miski po całym tarasie. Quote
*Ania...Niuf* Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 AlKil napisał(a):Ballada to kochana sunia. Siusiu tylko na trawkę, śpi całe noce jeszcze niczego nie zeżarła niejadalnego. Chociaz próbuje. Głównie wyrywamy jej różne rzeczy z pyska, np. miotłę. Albi ją coraz bardziej interesuje, dzisiaj sprawdzała, czy on przypadkiem nie jest źródłem mleka... Biedak zamienia się w Sfinksa, gdy ona podchodzi. Boi się na nią nadepnąć i albo na nas szczeka, żeby ją zabrać, albo cichutko powarkuje w sytuacji gdy wie, że ona pałęta mu się z tyłu pod jego nogami, a on jej nie widzi. Ona poczyna sobie z nim coraz śmielej. Już liżą się po pyszczydłach... Mozna siedzieć godzinami i ją obserwować. Dzisiaj otworzyła sobie suwane drzwi, bo zostawiłam centymetrową szparkę. pomaga nam we wszystkim. Wszedzie wsadza swój nos, Killerkowi wiecznie wylewa wodę i rozwala miski po całym tarasie. Toż to cudo:loveu: a nie pies:loveu: a Pysia tak narzekała:evil_lol: Dobry wieczór:loveu: Quote
AlKil Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Witam. Mam wolną chwilę... Ballada miała przed chwilą naukę zostawania samej w pokoju. Wysłuchałam 5 min. arii, podejrzewam, że była to Tosca. Teraz się uciszyła. Pewnie śpi. Albo zżera mi ścianę... Przez cały czas nie mogę wyjść z podziwu nad tym, że przesypia grzecznie noce obok naszego materaca i wytrzymuje z siusianiem... Edytko, jesteś wielka!!! Interesuje ją wszystko wokół i chyba dlatego nie miała czasu płakać za mamunią. Pierwszy tabun gości przeleciał i wreszcie miałam czas sie rozpakować... Ballada wywarła najwieksze wrażenie na mojej mamie, która o niczym nie miała zielonego pojęcia i widok małej niufki spowodował u niej szok... Chyba nie wyszła z niego do dziś, bo jeszcze nie zadzwoniła... A takich okrzyków jakie wydawała moja ciocia z córkami jeszcze nie słyszałam... Nawet nie wiedziałam, że można wydawać z siebie takie dźwięki..Ballada podbiła je od pierwszego spojrzenia, a potem było już tylko lepiej. Wypuściłam właśnie Balladę z pokoju, pochwaliłam i poszła na taras pogryźć miskę babciową... Pysiu, chyba ona długo nie wytrzyma, ta miska oczywiście... Cały taras mam w zabawkach, które na zmianę podkradają sobie Killuś z Niunią. Ballada lubi skakać przed Killerkiem i szczekać, a on wtedy szuka bezpiecznego miejsca. O właśnie gwizdnęła Michała skarpetkę i pobiegła ją zeżreć i ukryć jej resztki. może nauczy moje dzieci nie rozrzucania swoich rzeczy... Quote
AlKil Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Ballada zwiedza wędzarnie... rozpala ognisko... chyba nie wie co to ogień... Tz czujny... Albi nie wie co na to powiedzieć Killuś w szoku.. Nowa miłośc Tz-a mnie tak nie przytula we mnie sie tak nie wpatruje... chyba bedę zazdrosna... dzieci też wieczór pieszczot nie dla mnie....:placz: Ballada na topie Quote
*Ania...Niuf* Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Są zdjęcia:multi: widze że masz konkurencje :evil_lol: Ballada cudna:loveu: Quote
AlKil Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Dzień dobry!!! Oto moje wspomnienia... Nas dwoje a zabawka jedna... Ten nowy swiat nawet mi sie podoba Ta zabawka bedzie chyba moja Szykuję się do skoku O przyszedł ten mały... A ta piłeczka czyja??? hej, mały, to moje... Poszarpałam i ugryzłam w ogon tego dużego...nie spodobało mu się... To pani paprotka, zaopiekuje się nią... Killerka miseczki bardzo fajnie się kula po tarasie Nie wiem po co je pani ciągle ustawia To takie nudne... Pójdę stąd.. Pani kupiła mi basen, a pan go napełnił Wypróbowałam go.. nada sie... mały się zaciekawił podobno nie miał takiego skorzystał z okazji no to poszłam na łóżka dzieci cdn... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='AlKil'] dzieci też Ballada jest SLODKA:loveu: ......zreszta widac jak TZ sie przymila do laluni.....:p a chłopaki jak widac tak jeszcze z dystansem do mlodej podchodza......:lol: basenik - pierwsza klasa - nie taka metalowa balia jak u Madzi W. ale tez fajna:cool1: Quote
AlKil Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Te liście nie powinny tu rosnąć... Powyrywam je, a co mi tam szkodzi... Może tu znajdę coś ciekawego To co mały, bawimy się??? On taki jakiś nie kumaty... zjeść czy nie zjeść o to jest pytanie... kurczaki są smaczniejsze... Hej ty co tu robisz... Goń mnie mały... Ta kaczka podobno była jego... Potargam im te linki od tarasu,to pan szybciej dokończy barierkę... No i trochę się przespię, bo dzień mam strasznie pracowity.. cdn... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='AlKil'] Powyrywam je, a co mi tam szkodzi... On taki jakiś nie kumaty... Hej ty co tu robisz... Goń mnie mały... Ta kaczka podobno była jego... Potargam im te linki od tarasu,to pan szybciej dokończy barierkę... No i trochę się przespię, bo dzień mam strasznie pracowity.. cdn... stwierdzam po ogledzinach:cool1: - ze dosc ruchliwa ta istota jest:diabloti: - prawie niezmordowana i ciekawa siwata........:loveu: buziaki dla Trojki futrzastych istot i pozdrowienia dla rodzinki.... Quote
Pegaza Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Witam :p piękne opowiadanko(uśmiałam się ) a galeria zdjęć cudowna nie będe każdej fotki komentowac bo wszystkie są ładne:lol: myśle ze mama twoja wyjdzie z tego szoku jak bliżej pozna Ballade:eviltong: w takim razie życze miłego dnia w towarzystwie psiaków, Tz i dzieci:p Quote
Pysia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 AlKil napisał(a):Witam. Mam wolną chwilę... Ballada miała przed chwilą naukę zostawania samej w pokoju. Wysłuchałam 5 min. arii, podejrzewam, że była to Tosca. Teraz się uciszyła. Pewnie śpi. Albo zżera mi ścianę... Przez cały czas nie mogę wyjść z podziwu nad tym, że przesypia grzecznie noce obok naszego materaca i wytrzymuje z siusianiem... Edytko, jesteś wielka!!! Interesuje ją wszystko wokół i chyba dlatego nie miała czasu płakać za mamunią. Pierwszy tabun gości przeleciał i wreszcie miałam czas sie rozpakować... Ballada wywarła najwieksze wrażenie na mojej mamie, która o niczym nie miała zielonego pojęcia i widok małej niufki spowodował u niej szok... Chyba nie wyszła z niego do dziś, bo jeszcze nie zadzwoniła... A takich okrzyków jakie wydawała moja ciocia z córkami jeszcze nie słyszałam... Nawet nie wiedziałam, że można wydawać z siebie takie dźwięki..Ballada podbiła je od pierwszego spojrzenia, a potem było już tylko lepiej. Wypuściłam właśnie Balladę z pokoju, pochwaliłam i poszła na taras pogryźć miskę babciową... Pysiu, chyba ona długo nie wytrzyma, ta miska oczywiście... Cały taras mam w zabawkach, które na zmianę podkradają sobie Killuś z Niunią. Ballada lubi skakać przed Killerkiem i szczekać, a on wtedy szuka bezpiecznego miejsca. O właśnie gwizdnęła Michała skarpetkę i pobiegła ją zeżreć i ukryć jej resztki. może nauczy moje dzieci nie rozrzucania swoich rzeczy... Och mój czarci pomiot grzeczny ? :crazyeye: Niemożliwe :shake: Podmieniłaś pewnie gdzieś Ballade po drodze :diabloti: Bo u mnie wszystkie nauki procentowały w....gorszych rozróbach :evil_lol: Alez ja kocham tą bestie :loveu: Fotki też widziałam ;) Tylko powiedz mi kochana czemu Ballada ma takie rozwirzchone futerko :mad: Czyzbys jej potajemnie trzepała futro? :diabloti: Quote
Recommended Posts