Sawanna Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 AlKil napisał(a): Witam, a cóż to za jęzor??? Podlizuje się:eviltong: Quote
Sawanna Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='AlKil'] wredne małpy ją zabrały Oj nieładnie:mad:biednemu pieskowi zabaweczkę się zabiera:mad:oj nieładnie:diabloti: Quote
Pysia Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Ewcia zadzwoń do mnie bo nie wiem kiedy po Behemota maja przyjechać....Czy w czwartek czy w sobote bo oni też nie mogą teraz :) Muszę Was podzielić bo jedna rodzina jak śpi to ok a ich jest 4 osoby ;) Więc muszę Was na raty poprzyjmować ;) Quote
Medorowa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='evaxon']wybacz ze to zrobie ale....... ......nie moglam sie powstrzymac :grin: Buhahahaaa:evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [FONT=Arial]:multi:hey hey ...czy chłopaki już szykują laurki na przyjęcie siostrzyczki;)[/FONT] Quote
Kasia_zg Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Dzieńdobry Ewuniu!![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wkońcu troszke wolnego czasu by Was odwiedziec. Juz normalnie sie steskniłam za moimi ulubieńcami...:)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Fryzurka affro Ballady....rewelacja :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jak mogliście zabrać biednemu pieseczkowi jego kochaną zabaweczke jego najwieksza miłośc ojojoj....:D[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ojejciu jaki promienny usmiech [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ojejciu jaki ten Albercik jest spokojny...niech sie nacieszy ta cisza i spokojem bo jak Ballada zamieszka to już sobie biedaczek tak nie poleży...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Tulaski i buziaczki dla moich ulubieńcow[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Oraz gorace pozdrowionka dla Ciebie Ewo i miłego dnia!![/FONT] Quote
AlKil Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='evaxon']:lol: haha jaki ujarany:evil_lol: na maxa, witaj... [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol:mop ci sie odkręcił od sztyla;)[/FONT] bo to taki nieposłuszny mop... [quote name='barbara.h']noooooo, ładny bałagan:evil_lol: Ewunia, synuś mi zrobił podpisik! chwała mu za to :multi: Zdolny synek, brawo! [quote name='HankaRupczewska']Oooo ! Ewunia ! Zazdroszczę Ci przeprowadzki :evil_lol: O Hania!!! Jasne, jest czego zazdrościć....:evil_lol: [quote name='Tofik1'] Piękny:evil_lol:ja też taki chce [quote name='Tofik1']Podlizuje się:eviltong: [quote name='Tofik1']Oj nieładnie biednemu pieskowi zabaweczkę się zabiera:mad:oj nieładnie [quote name='Tofik1'] slodki misiek:loveu: My taka złośliwa rodzina jesteśmy... [quote name='Pysia']Ewcia zadzwoń do mnie bo nie wiem kiedy po Behemota maja przyjechać....Czy w czwartek czy w sobote bo oni też nie mogą teraz Muszę Was podzielić bo jedna rodzina jak śpi to ok a ich jest 4 osoby Więc muszę Was na raty poprzyjmować ;) Pysiu, jak chcesz, Twa wola jest rozkazem... [quote name='madzia i medor']Buhahahaaa:evil_lol: :evil_lol: Witaj Madziu! [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]hey hey ...czy chłopaki już szykują laurki na przyjęcie siostrzyczki;)[/FONT] Nie szykują, Tz spakował kredki do garażu.. [quote name='Kasia_zg'][FONT=Comic Sans MS]Dzieńdobry Ewuniu!![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wkońcu troszke wolnego czasu by Was odwiedziec. Juz normalnie sie steskniłam za moimi ulubieńcami...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Fryzurka affro Ballady....rewelacja [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jak mogliście zabrać biednemu pieseczkowi jego kochaną zabaweczke jego najwieksza miłośc ojojoj....[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ojejciu jaki promienny usmiech [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ojejciu jaki ten Albercik jest spokojny...niech sie nacieszy ta cisza i spokojem bo jak Ballada zamieszka to już sobie biedaczek tak nie poleży...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Tulaski i buziaczki dla moich ulubieńcow[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Oraz gorace pozdrowionka dla Ciebie Ewo i miłego dnia!![/FONT] Dziękuję Kasiu!!!! Miły dzień, no jasne... Wolę nie myśleć co mnie czeka dziś i jutro... Tz dostał przyspieszenia i lata z prędkością tornada. I tak też wygląda mieszkanie po jego przejściu... dzieci spały już na materacach wyciągniętych z łóżek w pokoju pełnym worów do wyniesienia. pogoda się spierdzieliła i wszystko nie chce schnąć tak szybko, jakbym chciała... a po wyniesieniu mebli od dzieci znalazło sie mnóstwo zaginionych skarpetek... Internet już mi odłączyli i urzęduję na laptopie i w IE i widzę w swoim podpisie jakieś dziwne kwadraciki z iksami... w mozzilli tego nie miałam... Wczoraj wywieźliśmy przyczepę kempingową pełną gratów na działkę w Warznie, dzisiaj trzeba wywozić graty do Jeleńskiej Huty, gdzie nasz domek tymczasowy. Urwanie głowy. Michaś miał 29 urodzinki, ale imprę trzeba było odłożyć na później... Biedne dziecko... no i wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka!!!! Kiedy ja nadrobię Wasze galerie???? Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [FONT=Arial]:razz:oj Ewuś ...podziwiam Cię ...szczerze ...ale będziesz miała potem super ;)[/FONT] Quote
Medorowa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Masz pełne ręce roboty... ale dasz radę:p:p:p:p Quote
anetta Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 AlKil, ojjjj, nie zazdroszcze, ojjj nieeee :roll: Quote
Pysia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Ewcia spoko :) Też przeszłam przeprowadzke ;) I remont własnymi rękami robiony i w ogóle :) Dasz rade !! Ballada wychodzi z kojca na dworze przez siatke i szczeka na rodzeństwo aby tez przelazło :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Pysia napisał(a): Ballada wychodzi z kojca na dworze przez siatke i szczeka na rodzeństwo aby tez przelazło :evil_lol: No to będziesz miała wesoło:evil_lol: Dzień dobry:loveu: się witam;) Quote
AlKil Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Małe sprostowanko... Uważni czytelnicy trochę mnie wyśmiali, że Michał jak na 29 lat wygląda bardzo młodo...:diabloti: Miało być "miał 29-go urodziny." A urodziny miał 11-te...:evil_lol: Quote
Vectra Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 AlKil napisał(a):Małe sprostowanko... Uważni czytelnicy trochę mnie wyśmiali, że Michał jak na 29 lat wygląda bardzo młodo...:diabloti: Miało być "miał 29-go urodziny." A urodziny miał 11-te...:evil_lol: prawie jak ja :diabloti: tylko ja mam urodziny 11 tego :evil_lol: Quote
beria Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 AlKil napisał(a): Miły dzień, no jasne... Wolę nie myśleć co mnie czeka dziś i jutro... Tz dostał przyspieszenia i lata z prędkością tornada. I tak też wygląda mieszkanie po jego przejściu... dzieci spały już na materacach wyciągniętych z łóżek w pokoju pełnym worów do wyniesienia. pogoda się spierdzieliła i wszystko nie chce schnąć tak szybko, jakbym chciała... a po wyniesieniu mebli od dzieci znalazło sie mnóstwo zaginionych skarpetek... Internet już mi odłączyli i urzęduję na laptopie i w IE i widzę w swoim podpisie jakieś dziwne kwadraciki z iksami... w mozzilli tego nie miałam... Wczoraj wywieźliśmy przyczepę kempingową pełną gratów na działkę w Warznie, dzisiaj trzeba wywozić graty do Jeleńskiej Huty, gdzie nasz domek tymczasowy. Urwanie głowy. Michaś miał 29 urodzinki, ale imprę trzeba było odłożyć na później... Biedne dziecko... no i wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka!!!! Kiedy ja nadrobię Wasze galerie???? O matko, nie zazdraszam młynu z przeprowadzką :shake: U mnie też tak miało być, plany były jakie graty gdzie wywieźć, ale ostatecznie mieszkanie zostawiamy, a bierzemy kredyt na wykończenie domu. I też niedługo będę miała maluszka :eviltong: Ale socjalizację zacznie jeszcze w bloku ;) Quote
Medorowa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 AlKil napisał(a):Małe sprostowanko... Uważni czytelnicy trochę mnie wyśmiali, że Michał jak na 29 lat wygląda bardzo młodo...:diabloti: Miało być "miał 29-go urodziny." A urodziny miał 11-te...:evil_lol: No ja właśnie byłam w szoku, ale się nic nie odzywałam:grins::grins::grins: Najlepszego:grins: Quote
Pysia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Jesteśmy z Ewa umówione na Boże Ciało że przyjedzie po Czorta - Ballade ;) Do tej pory mam zamiar ją nauczyć zeby przestała atakowac nogi :mad: Na razie uczę ją " siad" :cool3: Biega za szmatą jak myje podłoge i w ogóle to ancymonek totalny ....Staram się tez nauczyć ją słowa " nie" ! Zobaczymy ...;) Ewcia :-( Bahiya delikatesik pewnie skomli w nowym domku :-( Quote
AlKil Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 :p Vectra napisał(a):prawie jak ja :diabloti: tylko ja mam urodziny 11 tego :evil_lol: A masz 29 lat? Witaj Ewa! beria napisał(a):O matko, nie zazdraszam młynu z przeprowadzką :shake: U mnie też tak miało być, plany były jakie graty gdzie wywieźć, ale ostatecznie mieszkanie zostawiamy, a bierzemy kredyt na wykończenie domu. I też niedługo będę miała maluszka :eviltong: Ale socjalizację zacznie jeszcze w bloku ;) Będziemy młodymi matkami....:evil_lol: madzia i medor napisał(a):No ja właśnie byłam w szoku, ale się nic nie odzywałam:grins::grins::grins: Najlepszego:grins: Nie odzywałam, ale posmiać się pośmiałam... Pysia napisał(a):Jesteśmy z Ewa umówione na Boże Ciało że przyjedzie po Czorta - Ballade ;) Do tej pory mam zamiar ją nauczyć zeby przestała atakowac nogi :mad: Na razie uczę ją " siad" :cool3: Biega za szmatą jak myje podłoge i w ogóle to ancymonek totalny ....Staram się tez nauczyć ją słowa " nie" ! Zobaczymy ...;) Ewcia :-( Bahiya delikatesik pewnie skomli w nowym domku :-( Witaj Edytko! Na pewno Justynka ją pocieszyła i utuliła... Mówiłam Ci, że Albert wcale nie płakał, spał jak zabity i miał wszystko w nosie.. Killuś płakał przez pierwszą noc, był w pudle koło łóżka, a moja ręka przez całą noc spoczywała na nim i go niuniała. Drugiej nocy nie płakał, bo nauczył sie wyskakiwać z kojca prosto nam na głowy. Będzie dobrze Edytko!!!!:calus: Wstałam dzis o 5.45 i zaczęłam odmrażać lodówkę... Wszedzie wygląda strasznie, istne pobojowisko. Wczoraj Jarek pojechał z synusiem kupić mu prezent. Wrócili ze spalinowym modelem samochodu. Jak zobaczyłam cenę, to mało nie padłam trupem.Można za to kupić prawdziwy jeżdżący, leciwy samochód. Tz cieszył się jak dziecko, więc prezent kupił też sobie. Już wiem co zapomniałam zrobić... nie zgrałam z kompa programu do zmniejsznia zdjęc...:placz: Muszę ściągnąć... Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [FONT=Arial]:razz:o masz .....jaki fajny prezent dostał Misiek ...a to ty nie wiesz dla kogo TZci kupuja prezenty....głównie dla siebie ...to tak jak mój kupił SOBIE na urodzenie Kuby kolejkę elektryczną:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i owszem dziecko dorosło do niej ale kto się bawił pierwszy ...no kto....:eviltong:[/FONT] Quote
e.v.a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 a mi nikt autka ni ekupil na dzien dziecka:placz: :placz: :placz: :placz: witanko:multi: Quote
Magda Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Ewo życzę dużo zdrowia:lol: Podziwiam, że dajesz sobie z tym wszystkim radę;) Quote
Pysia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Ewcia żebyś się nie przepracowała kobieto i nie przedenerwowała :roll: Spokojnie - zdąrzycie ze wszystkim..... Program do fotek masz mieć!! Bo jak mi będziesz takie wielkie wysyłać? :mad: Ballada robi się coraz gorsza :shake: Pieronica zagryzła mi spodnie na śmierć!:evil_lol: Quote
Recommended Posts