Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

madzia i medor napisał(a):
Jakaś Ty troskliwa:loveu:

No :grins: To w trosce o Askarysa i Absurda czyli półbrata Behemota o dwa lata starszego i jego kota perskiego :evil_lol:

Posted

Ewa jest super :) Taka jak w blogasku :loveu: Michał to super chłopak :multi::loveu:
Kurcze - powtarzam się :evil_lol:
Przyjechali, chwile posiedzieli i pojechali zostawiając nas nieutulonych :placz: W domu nagle zrobiło się przeraźliwie spokojnie :crazyeye: Behemot śpii i KOMPLETNIE nikt nie szaleje :-( Aż zaczęłam śpiewać taka cisza ...Nikt nikogo nie zagryza ;)
Dziwnie nam....
Niufka z ADHD czyli Ballada pojechała w sihną dal od mamy i dziadków ...Ech...
Ewciu - szerokiej drogi!!
Czy przypadkiem nie byłaś troszke wystraszona i zdziwiona żywiołowością Ballady? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Buziaki ( z wrażenia nie wiem co pisze....)

Posted

Pysia napisał(a):
Ewa jest super :) Taka jak w blogasku :loveu: Michał to super chłopak :multi::loveu:

ahahahaha przyznaj sie ile ci zapłaciła zebys to napisała:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

czekamy na mała Balladynke:loveu:

Posted

[quote name='madziasto4']Dzień doberek:lol:
To kiedy wyruszacie po małą? Coś mi świta, że jutro...
świta świta...

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)komu w drogę temu buty na nogę:evil_lol:[/FONT]

nie buty, tylko bak paliwa, Alu

[quote name='Pysia']Ewa wyjedzie skoro świt areszcie ja poznam osobiście :multi: Nie wiem tylko czy coś z Ballady zostanie bo zaczepi Behemota i ten już jej ucho potargał dwa razy Jak je rozdzielam po różnym pomieszczeniach to kwiczą jak prosięta /quote]
miało być skoro świt, ale TZ mnie w nocy budził i pytał, czemu nie spię, więc ruszyłam o szóstej...

[quote name='madzia i medor']Kurcze, a ja właśnie spieszyłam nakapować, że będzie mieć jednostronnie kopiowanego niufa

Hahaha

[quote name='Pysia']Wyrwałam kły Behemotowi :diabloti:
Kłamie jak z nut...

[quote name='madzia i medor']Jakaś Ty troskliwa:loveu:

Baaardzo

[quote name='Pysia']No :grins: To w trosce o Askarysa i Absurda czyli półbrata Behemota o dwa lata starszego i jego kota perskiego :evil_lol:

jasne...

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:...ewa już pewno w drodze;)[/FONT]

Droga przed nami daleka...

[quote name='Pysia']Ewa jest super :) Taka jak w blogasku :loveu: Michał to super chłopak :multi::loveu:
Kurcze - powtarzam się :evil_lol:
Przyjechali, chwile posiedzieli i pojechali zostawiając nas nieutulonych :placz: W domu nagle zrobiło się przeraźliwie spokojnie :crazyeye: Behemot śpii i KOMPLETNIE nikt nie szaleje :-( Aż zaczęłam śpiewać taka cisza ...Nikt nikogo nie zagryza ;)
Dziwnie nam....
Niufka z ADHD czyli Ballada pojechała w sihną dal od mamy i dziadków ...Ech...
Ewciu - szerokiej drogi!!
Czy przypadkiem nie byłaś troszke wystraszona i zdziwiona żywiołowością Ballady?
Buziaki ( z wrażenia nie wiem co pisze....)

Ballada jest boska!!!! Bateria mi pada!!!!

[quote name='evaxon']ahahahaha przyznaj sie ile ci zapłaciła zebys to napisała:evil_lol:

czekamy na mała Balladynke:loveu:

[quote name='dealer']masz ? masz??? i jak?????? juz sie nie umiem doczekac relacji buziaki:p

[quote name='Pegaza']Witam Ewe i jej nową dziewczynke:loveu:
czekamy na relacje:p

[quote name='Pysia']Są !! Cali i zdrowi w domu !!
Reszte napisze Ewcia ;)

[quote name='Kasia_zg']Witam Ewo cieplutko!!
I jak tam reakcja chopaków na nową współlokatorke??
Pozdrowionka :)

Jutro, jutro, jutro!!!!!

Posted

AlKil napisał(a):

Ballada jest boska!!!!

Jutro, jutro, jutro!!!!!

Egoistka :obrazic: Nie chcesz się z nami podzielić Balladą :mad:
Jak fotek jutro nie będzie, to Cię Pysia nawiedzi :diabloti: I zlustruje :diabloti:

Posted

beria napisał(a):
Egoistka :obrazic: Nie chcesz się z nami podzielić Balladą :mad:
Jak fotek jutro nie będzie, to Cię Pysia nawiedzi :diabloti: I zlustruje :diabloti:

Ja bym się bała na twoim miejscu Ewo:diabloti:

Posted

Ewa dzwoniła i opowiadała o Balladzie :) Nie będę jej zabierać tej przyjemności więc Wam nic nie napiszę :eviltong:
Powiem tylko tyle ze ładowała na dogo fotki i opowieść ale zanim wskoczyło to bateria siadła znowu w laptopie....
Co do lustracji to już o niej myślę :diabloti:

Posted

Dzień dobry ...

Nazywam się Ballada... Prawda, że ładnie? W moim zyciu zaszło wiele zmian. Do mojego domku przyjechała taka pani z synkiem i mnie zabrała. Bardzo długo jechalismy do tego nowego domku. po drodze pani stawała i namawiała mnie na siusiu, ale ja postanowiłam nic nie robić, aż dojedziemy na miejsce...

Byłam cała drogę bardzo grzeczna. Wreszcie dojechalismy na miejsce. Tam zobaczyłam psa bardzo podobnego do mojej mamusi i cioci, ale okazało się, że to on i nazywa się Albert. Oprócz niego jest jeszcze taki mały piesek jak ja i to jest Killerek. Jako dobrze wychowana istota zrobiłam siusiu w ustronnym miejscu.

Ponieważ pani mówi, że internet działa jak chora krowa,to spróbuję Wam opowiedzieć więcej jutro rano. bo dziś zajęło mi to ponad godzinę.

pozdrawiam Was moi kochani, a zwłaszcza moją babcię...