Vectra Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 wpadłam po poradę jak ustawiać psa na szoł :diabloti: Quote
Magda Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Hej Ewo! No miałam troszeczkę zaległości. Trzeba przyznać:p Ale ja zawsze miło spędzam czas w Waszej galerii. Szczerze mówiąc Killer ślicznie wygląda z długimi włosami i aż żal ścinać, jednak z drugiej strony masz tyle na głowie, do tego mały potwór niedługo zagości. Będzie kolejne stworzenie do czesania:cool3: Gratuluje autka;) Pozdrów Madzię i złóż jej życzenia z okazji imienin:multi: Dzisiaj Magdaleny Quote
barbara.h Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Witaj Ewuniu, niestety nie mogłam bywać często na dogomani, ale mam nadzieję, że teraz bedę już z wami, oczywiscie nie nadrobię zaległości:placz: ile zmian u was! samochód! przeprowadzka! i będzie jeszcze jeden czterołap? :multi::multi: też York? :oops: och, współczuję ci tej przeprowadzki :cool3: muszę coś zrobić z podpisem, bo zginął mi w sieci ten banerek z odsyłaczem, a ja tego nie robiłam i nie miałam go zapisanego na kompie, i nie umiem takich rzeczy robić:-( Quote
Pysia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='barbara.h']Witaj Ewuniu, niestety nie mogłam bywać często na dogomani, ale mam nadzieję, że teraz bedę już z wami, oczywiscie nie nadrobię zaległości:placz: ile zmian u was! samochód! przeprowadzka! i będzie jeszcze jeden czterołap? :multi::multi: też York? :oops: och, współczuję ci tej przeprowadzki :cool3: muszę coś zrobić z podpisem, bo zginął mi w sieci ten banerek z odsyłaczem, a ja tego nie robiłam i nie miałam go zapisanego na kompie, i nie umiem takich rzeczy robić:-( Ja odpowiem za Ewcie :) Taki york zawita do rodzinki :multi: Quote
Alka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 cześc Ewo!:multi: Trochę miałam zaległości, ale już jestem na bieżąco... ale u was sie pozmieniało, nic tylko gratulować :loveu: pozdrawiam serdecznie !:loveu: Quote
*Ania...Niuf* Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Dzień Dobry:loveu: gratuluję bryki:cool3: Ballada jest cudna:loveu: :loveu: :loveu: Albi i Kiluś też:loveu: Quote
Alicja Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale Yorczek....:eviltong: cześć Ewo;) [/FONT] Quote
Alka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale Yorczek....:eviltong: [/FONT] cosik niewybarwiony...:evil_lol::evil_lol: ale cudniasty:loveu: Quote
Vectra Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Alka napisał(a):cosik niewybarwiony...:evil_lol::evil_lol: ale cudniasty:loveu: wybarwi się na słońcu albo Ewa zrobi mu balejaż :diabloti: Quote
Sawanna Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 dealer napisał(a):czesc ludkowie i piesy:loveu: witam:eviltong: Quote
Sawanna Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='a_ga.isk'] jaka poza:evil_lol:.Uprawia jogę:hmmmm: Quote
barbara.h Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale Yorczek....:eviltong: cześć Ewo;) [/FONT] oj, no co się śmiejecie? mnie niebyło długo! :-( o boziu, to niufka będzie??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
AlKil Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='dealer']ano sie wyspalam...nawet nieco....:razz: Fajnie być wyspanym... [quote name='evaxon']staralam sie :evil_lol: witanko Witanko! [quote name='Vectra']wpadłam po poradę jak ustawiać psa na szoł :diabloti: W wolnej chwili zrobię Ci zdjęcia poglądowe... [quote name='madzia i medor']Gratuluję nowego pana samochodzika Dziękuję bardzo... [quote name='Magda_Miki']Hej Ewo! No miałam troszeczkę zaległości. Trzeba przyznać Ale ja zawsze miło spędzam czas w Waszej galerii. Szczerze mówiąc Killer ślicznie wygląda z długimi włosami i aż żal ścinać, jednak z drugiej strony masz tyle na głowie, do tego mały potwór niedługo zagości. Będzie kolejne stworzenie do czesania:cool3: Gratuluje autka;) Pozdrów Madzię i złóż jej życzenia z okazji imienin:multi: Dzisiaj Magdaleny Madzia bardzo dziękuje!!! Ucieszyło się dziewczę... [quote name='a_ga.isk'] Gdzie jest głowa:hmmmm::evil_lol: na głowie jest gumka! po tym poznasz... [quote name='barbara.h']Witaj Ewuniu, niestety nie mogłam bywać często na dogomani, ale mam nadzieję, że teraz bedę już z wami, oczywiscie nie nadrobię zaległości:placz: ile zmian u was! samochód! przeprowadzka! i będzie jeszcze jeden czterołap? też York? :oops: och, współczuję ci tej przeprowadzki muszę coś zrobić z podpisem, bo zginął mi w sieci ten banerek z odsyłaczem, a ja tego nie robiłam i nie miałam go zapisanego na kompie, i nie umiem takich rzeczy robić:-( Witaj Zaginiona!!! York jak widzisz będzie piękny, wprost z Pysiowej Rodzinki!!! Podpisik widzę. [quote name='Pysia']Ja odpowiem za Ewcie :) Taki york zawita do rodzinki :loveu::loveu::loveu: [quote name='Pegaza']Przybyłam by się przywitać Dzien dobry dzień dobry! [quote name='Alka']cześc Ewo!:multi: Trochę miałam zaległości, ale już jestem na bieżąco... ale u was sie pozmieniało, nic tylko gratulować pozdrawiam serdecznie ! Witaj Alu! Fajnie, że jesteś! [quote name='*Ania...Niuf*']Dzień Dobry gratuluję bryki Ballada jest cudna Albi i Kiluś też:loveu: Też tak myślę, Doberek! [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol:ale Yorczek....:eviltong: cześć Ewo;) [/FONT] fajny nie???? [quote name='Alka']cosik niewybarwiony...:evil_lol: ale cudniasty:loveu: nie wybarwiony, bo młody, Killuś też był czarny. [quote name='dealer']czesc ludkowie i piesy:loveu: cześć!!! [quote name='Vectra']wybarwi się na słońcu albo Ewa zrobi mu balejaż :diabloti: Przyjdzie mu to z wiekiem... W razie czego - peruka! [quote name='Tofik1']witam:eviltong: Witam, a cóż to za jęzor??? [quote name='Tofik1']jaka poza.Uprawia jogę:hmmmm: U mnie psy są wygimnastykowane... [quote name='barbara.h']oj, no co się śmiejecie? mnie niebyło długo! :-( o boziu, to niufka będzie??? :crazyeye: Mają dziewczyny poczucie humoru, nie??? Quote
e.v.a Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 wybacz ze to zrobie ale....... ......nie moglam sie powstrzymac :grin: Quote
AlKil Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='evaxon']wybacz ze to zrobie ale....... ......nie moglam sie powstrzymac :grin: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::roflt::roflt::roflt::mdleje::mdleje::mdleje: jak pasuje!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jesteś the best!!!!!:B-fly: Quote
AlKil Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Wykorzystam chwilę, że Tz pojechał po przyczepę... Prawda jak tu teraz ładnie... gdzieś zdałoby się usiąść Killuś szuka zabaweczki wredne małpy ją zabrały udało się... no a teraz gdzie ten pies ma głowę.. stoicki spokój i opanowanie bardzo przepraszam, że nie polatam dziś po Waszych galeriach... Postaram się nadrobić jutro!!!! Quote
e.v.a Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='AlKil']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::roflt::roflt::roflt::mdleje::mdleje::mdleje: jak pasuje!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jesteś the best!!!!!:B-fly: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: haha jaki ujarany:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mop ci sie odkręcił od sztyla;) [/FONT] Quote
barbara.h Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 noooooo, ładny bałagan:evil_lol: Ewunia, synuś mi zrobił podpisik! chwała mu za to :multi::multi: Quote
Hanna R. Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Oooo ! Ewunia ! Zazdroszczę Ci przeprowadzki :evil_lol: Quote
Recommended Posts