agbar Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 halo halo...bo ja tu rano bylam....ale zapomlo sie cos rzec:oops: wiec witam teraz:multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 aaa no to mnie zmyliła.... to zle mi sie wydawało....... no tak Vectra to sama słodycz...fatycznie........:loveu: a foty z wizyty extra.....ale to juz chyba mowilam...masz duze to dziecko......:loveu: Quote
AlKil Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):masz wiadomosc:diabloti: Dziekuję bardzo, trochę się uśliniłam przy czytaniu...:lol: Quote
AlKil Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='dealer']halo halo...bo ja tu rano bylam....ale zapomlo sie cos rzec:oops: wiec witam teraz:multi: Witaj Kochana, witaj! Cóż, skleroza ludzka rzecz... [quote name='Agunia-Pańciunia)']aaa no to mnie zmyliła.... to zle mi sie wydawało....... no tak Vectra to sama słodycz...fatycznie........:loveu: a foty z wizyty extra.....ale to juz chyba mowilam...masz duze to dziecko......:loveu: Zmyłki to też ludzka rzecz...:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Ewuniu ...całej prawdy o Balladzie:loveu: dowiesz się u Pysi:evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 czesc czolem kluski z kluskami:multi: :roll: dobra to było glupie:razz: witanko:multi: Quote
*Ania...Niuf* Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 AlKil napisał(a):Cześć Aniu! Dziękujemy bardzo, bo rozumiem, że Michała zdjęcia też Ci się podobały...:lol: A śmiałaś pomyśleć inaczej:mad: :evil_lol: Michał robi super foty,naprawdę lepsze niż Ja:evil_lol: Quote
Vectra Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']aaa no to mnie zmyliła.... to zle mi sie wydawało....... no tak Vectra to sama słodycz...fatycznie........:loveu: [quote name='AlKil'] Zmyłki to też ludzka rzecz...:evil_lol: :hmmmm: powinnam się chyba obrazić :razz: :diabloti: :diabloti: nie , nie to by było za piękne :diabloti: :diabloti: :diabloti: będę was jednak zamęczac :loveu: :loveu: :loveu: hahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mop :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Ewcia jednak nie będzie mnie u Pysi jak będziesz po Balladę:placz: Quote
AlKil Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Ewcia jednak nie będzie mnie u Pysi jak będziesz po Balladę:placz: :-(:placz::placz::bigcry::bigcry: Witaj Alu... Szkoda... Zawsze będziesz mogła odwiedzić nas u nas...:diabloti::eviltong: Quote
Alicja Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='AlKil']:-(:placz::placz::bigcry::bigcry: Witaj Alu... Szkoda... Zawsze będziesz mogła odwiedzić nas u nas...:diabloti::eviltong:;)nooo mam nadzieje ,że kiedyś zabłądzę znów w wasze stronki:razz: Quote
*Ania...Niuf* Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Dzień Dobry:loveu: to kiedy Ballada zawita w wasze progi:cool3: Quote
Pegaza Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Witaj:lol: Kiler trzyma ten "kwiatek" dla Ballady :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Witaj Ewo! To kiedy już zamieszka z Wami Ballada? Kiedy po nią jedziecie? No i fotki muszą być :eviltong: [quote name='AlKil'] Wow, Killer, każda kobieta na Ciebie poleci :B-fly: Quote
Pysia Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Witaj Ewcia :multi: Byłam tu duchem ale mój komp nie chciał być ze mną :mad: Ballada jest już BALLADA Black Obsession z tatuażem i uchem czarnym od barwnika :roll: Teraz mega pilnowanie bo mamusia czuje że coś jest nie tak i próbuje wylizywać :mad: Ma eksmisje na noc z pokoju :cool1: Zgryz prawidłowy, zywiołowa, bardzo wesoła suczka z krótką kufą i ładna głową - tak powiedziano mi o niej :) Potem jeszcze było " Ała! " cokolwiek to znaczyło :evil_lol: Quote
AlKil Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 dealer napisał(a):halo halooooooo...dzien doberek:multi: Halo, halo!!! Witaj Dealerko!!! *Ania...Niuf* napisał(a):Dzień Dobry:loveu: to kiedy Ballada zawita w wasze progi:cool3: Hm...w przyszły weekend się wyprowadzam, czyli jeszcze dwie niedziele i potem pedzę po małą.:loveu: Pegaza napisał(a):Witaj:lol: Kiler trzyma ten "kwiatek" dla Ballady :lol: Jasne! Dzień dobry! dealer napisał(a):dzien doooooobryyyyyyyyyyyy:multi: Dzieeeeń dooobry!!!!! Yorkie napisał(a):Witaj Ewo! To kiedy już zamieszka z Wami Ballada? Kiedy po nią jedziecie? No i fotki muszą być :eviltong: Wow, Killer, każda kobieta na Ciebie poleci :B-fly: Witaj! Aparat pojedzie ze mną... Pysia napisał(a):Witaj Ewcia :multi: Byłam tu duchem ale mój komp nie chciał być ze mną :mad: Ballada jest już BALLADA Black Obsession z tatuażem i uchem czarnym od barwnika :roll: Teraz mega pilnowanie bo mamusia czuje że coś jest nie tak i próbuje wylizywać :mad: Ma eksmisje na noc z pokoju :cool1: Zgryz prawidłowy, zywiołowa, bardzo wesoła suczka z krótką kufą i ładna głową - tak powiedziano mi o niej :) Potem jeszcze było " Ała! " cokolwiek to znaczyło :evil_lol: Witaj Edytko! To "ała" było najlepsze...:evil_lol: Mój komp spisuje się ok, tylko z czasem totalna klapa. Myślę, myślę co gdzie mam zabrać , a i tak pewnie o czymś zapomnę.. Z dobrych wiadomości - mamy już zaklepane okna, blachodachówkę, dostaliśmy warunki przyłącza energetycznego, papiery poszły do gminy i na razie jeszcze nic sie nie spie....ło. ( odpukać w niemalowane...) Od wczoraj jestem baaardzo szczęśliwa, bo załatwiłam na działkę przyjaciółkę - Franię... Będę mogła prać, prać i prać... w domu totalny bałagan - nikomu nie chce się sprzątać - bo po co...:evil_lol: nie pamiętam kiedy ostatnio była zmywana podłoga...zresztą tej podłogi jakby coraz mniej - wszędzie stoją kartony i wory, bo Tz-ik ambitnie je wynosi do garażu od czterech dni.:placz: Wczoraj moje starsze dziecię robiło imieninki i pożegnanie dla znajomych w ogródku. młodsze ma urodziny w przyszłym tygodniu, wczoraj dostał od nas nowy telefon SE750i i od tej pory chodzi ze słuchawkami w uszach i świat przestał dla niego istnieć... Tz ciągle w pracy i reszta też dla niego nie istnieje. Jak przeżyję ten tydzień, to chyba już nic na mnie wrażenia nie zrobi. Zostało nam tak mało do roboty... haha... Kupić samochód, zawieźć przyczepę do Warzna, ogrodzić teren siatką, złożyć w Warznie blaszaka, pojechać do Huty przygotować chatkę do zamieszkania, spakować wszystkie graty, opróżnić piwnicę, wykopać białe poziomki i zasadzić je w Warznie, wywieźć sprzęt rtv do mojej mamy, popłacić rachunki, pojechać do księgowej, dziecko musi skompletować papiery do 3 szkół i je zawieźć,podpisać umowę w energetyce i notariusz i sama już nie pamiętam co jeszcze...:roll: Quote
agbar Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 o matko! zmeczylam sie od samego czytania....... dzien dobry Ewcia, trzymaj sie kobieto:razz: Quote
AlKil Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 dealer napisał(a):o matko! zmeczylam sie od samego czytania....... dzien dobry Ewcia, trzymaj sie kobieto:razz: dzień dobry!!!:lol: Przypomniałam sobie jeszcze, że muszę skoczyć do Orange kupić internet, zainstalować parę rzeczy na laptopie, zrzucić kosztorysy na płytę, zainstalować i sprawdzić nową drukarkę, podejśc do szkoły Juniora i dowiedzieć się co pani wymyśliła na Dzień Dziecka i zorganizować to ( zawsze takie rzeczy organizuję, bo mam dużooo czasu:diabloti:) Quote
agbar Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 AlKil napisał(a):dzień dobry!!!:lol: Przypomniałam sobie jeszcze, że muszę skoczyć do Orange kupić internet, zainstalować parę rzeczy na laptopie, zrzucić kosztorysy na płytę, zainstalować i sprawdzić nową drukarkę, podejśc do szkoły Juniora i dowiedzieć się co pani wymyśliła na Dzień Dziecka i zorganizować to ( zawsze takie rzeczy organizuję, bo mam dużooo czasu:diabloti:) hmm.....chcesz kjakejsa z dopalaczem:diabloti: :diabloti: Quote
AlKil Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 dealer napisał(a):hmm.....chcesz kjakejsa z dopalaczem:diabloti: :diabloti: Baardzo, bo przecież jeszcze trzeba skoczyć z kwiatkiem do mamuni.... chyba wolę sobie juz nie przypominać co jeszcze muszę zrobić...:huh: Quote
Alicja Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [FONT=Arial]:multi:witaj zapracowana Ewuniu ..... przeczytałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT]młodsze ma urodziny w przyszłym tygodniu, wczoraj dostał od nas nowy telefon SE750i i [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:a jednak;)[/FONT] Quote
Recommended Posts