AlKil Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Pysia napisał(a):Och mój czarci pomiot grzeczny ? :crazyeye: Niemożliwe :shake: Podmieniłaś pewnie gdzieś Ballade po drodze :diabloti: Bo u mnie wszystkie nauki procentowały w....gorszych rozróbach :evil_lol: Alez ja kocham tą bestie :loveu: Fotki też widziałam ;) Tylko powiedz mi kochana czemu Ballada ma takie rozwirzchone futerko :mad: Czyzbys jej potajemnie trzepała futro? :diabloti: Wiedziałam, że się przyczepisz... Teraz będę ją czesała przed każdym zdjęciem.:eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='AlKil']Wiedziałam, że się przyczepisz... Teraz będę ją czesała przed każdym zdjęciem.:eviltong: tak to przyniesie lepsze efekty a Pysia bedzie spac spokojnie.....:diabloti: . Quote
a_ga.isk Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 :lol: jak ja lubię czytać te historyjki :lol: A Ballada jest śliczna, taka puchata kuleczka :loveu: Quote
AlKil Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 trochę wspomnień z Sarnowa... Każdy tu ujrzy, że u Pysi maluchy nie miały potarganego futerka...:eviltong: Michał z Szelmą Quote
Pysia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='AlKil']trochę wspomnień z Sarnowa... Każdy tu ujrzy, że u Pysi maluchy nie miały potarganego futerka...:eviltong: Buahahahahahaha:evil_lol: Aleś mi dowaliła :evil_lol: Te Czorty bez przerwy kąpały się w basenikach a potem kopały dołki pod krzakami :mad: Z tym to się w mamusie wrodziły :cool1: Quote
AlKil Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Pysia napisał(a):Buahahahahahaha:evil_lol: Aleś mi dowaliła :evil_lol: Te Czorty bez przerwy kąpały się w basenikach a potem kopały dołki pod krzakami :mad: Z tym to się w mamusie wrodziły :cool1: Taaak???? Niemożliwe.... Dobrze, że robiłam zdjęcia....:evil_lol: Quote
AlKil Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 ciąg dalszy... wcale nie odgryzają sobie głów... kto zgadnie ile tu psów? kaczka przeżyła, pojechała do Gdańska mamunia spadamy do domku... Na razie tyle, bo Ballada się budzi powoli i zaraz znajdzie mi inne zajęcia... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='AlKil'] kaczka przeżyła, pojechała do Gdańska ... te sa słodkie....... a to ostatnie zdjecie.... te oczka.....o rany....miziaki przesliczne.... :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 :loveu: hahaha Ballada Ci dzionki organizuje powiadasz??? :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [FONT=Arial]:multi:hey Ewuś ...poczytałam , zobaczyłam , jednym słowem wszystko się układa tak jak powinno:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Sara_i_Aris Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Witaj Ewo! [quote name='AlKil'] Nowa miłość TZ? :shake: Raczej nowy dzidziuś, i to on jest teraz na pierwszym miejscu :evil_lol: [quote name='AlKil'] Kto będzie szybszy? [quote name='AlKil'] Jakie futerko :-o Postrach grzebienia i szczotki :evil_lol: [quote name='AlKil'] Śliczna suńka :loveu: [quote name='AlKil'] Jak coraz bardziej patrzę na niufki, to nie mogę się im oprzeć :loveu: Takie niedźwiadki, ale mają ten swój urok, który potrafi oczarować człowieka :loveu: Quote
agbar Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 bylam,obejrzalam, przeczytalam....powzdychalabym z zachwytu ale nie lubie tak jak wszyscy sie zachowywac :diabloti: wiec zrobie tak: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 dealer napisał(a):bylam,obejrzalam, przeczytalam....powzdychalabym z zachwytu ale nie lubie tak jak wszyscy sie zachowywac :diabloti: wiec zrobie tak: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Twa oryginalność jest już mitem na dogo :diabloti::evil_lol: Quote
agbar Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Pysia napisał(a):Twa oryginalność jest już mitem na dogo :diabloti::evil_lol: znaczy chcesz mi powiedziec ze jestem juz historia??:diabloti: Quote
PIKA Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Bylam i się rozplynelam nad ta malą czarną kulką :loveu: Quote
Shikka Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Hej Ewcia, cudne fotki ;) Trafiła w cudne łapki ;) Quote
Vectra Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ja poproszę fotorelacje ze spotkania Killer w pomponach i Ballada :diabloti: Quote
Pysia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Vectra napisał(a):Ja poproszę fotorelacje ze spotkania Killer w pomponach i Ballada :diabloti: To mi poprawiło humor :evil_lol: Ja też chcę :diabloti: Quote
Alicja Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='Pysia']To mi poprawiło humor :evil_lol: Ja też chcę :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]i ja...i ja...:multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Kasia_zg Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Ewuniu Fantastyczne foteczki:lol: [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Ballada jest uroczą kuleczką [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Tulaski również dla Albercika i zwarjowanego Kilerka[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Pozdrawiam Miego dnia :lol:[/FONT] Quote
*Ania...Niuf* Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Dobry wieczór:loveu: albo mi się wydaje albo ja dziś twoich futer nie widziałam:mad: :diabloti: Quote
Gosiek Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 jakie ona ma rozkoszne spojrzenie :loveu::loveu::loveu: Ewuniu wielkie gratulacje - Ballada jest przepiekna, taki misiaczek puchaty :loveu: i rozkoszna w swoim szczeniecym poznawaniiu świata. Quote
Medorowa Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Witam i czekam na kolejną porcyjkę fotek:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts