Shikka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 cześć Ewcia :p Nie wahaj się i gól malego :evil_lol: I jemu będzie lżej i Tobie a włos się wzmocni :) I nie stresuj się :) Będzie ok ;) Quote
agbar Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 czesc Kilerka:diabloti: ogol malego nie bedzie taki zarosniety lazil..prawdziwy mezczyzna sie goli:diabloti: Quote
Sara_i_Aris Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Witaj Ewo! Mi było by żal ostrzyc Killera, bo już ma taką szatę, że tylko pozazdrościć. Jak dla mnie włosy yorka rosną długo, żeby znów osiągnąć taką samą długość. Ja Arisa nie mam zamiaru strzyc, najwyżej w upały porobię mu kitki na grzbiecie :evil_lol: Ale on nie jest tak owłosiony jak Killer. Zrób to, co będzie dla Ciebie najwygodniejsze ;) No i jeśli miała by to za Ciebie zrobić Ballada... to aż żal mi Killera :shocked!: [quote name='AlKil'] Chciał posprzątać podłogę, w końcu to w połowie mop :siara: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 AlKil napisał(a): Cześć! :evil_lol: A może na wystawy kupię mu perukę??? a to by był dobry pomysl :razz: witanko:multi: Quote
Vectra Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Pysia napisał(a):Buahahahahahaha:evil_lol: Ta wizja jest baaaaaaaardzo prawdopodobna :diabloti: Ballada gania za szatą myjącą podłoge, za odkurzaczem, za nogami więc Killerek będzie fajnym mopem do szarpania :diabloti::evil_lol: Jedyna jego nadzieja w tym, że niufki nawet te sprytne nie sa tak szybkie jak york ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja wierzę w Balladę że sobie poradzi :diabloti: :diabloti: :diabloti: Albert zapewne też będzie fajowym wujem do ciągania :p :p :p ehhh a tak serio to już się nie mogę doczekać relacji jak zacznie rządzić spółka A + K + B :loveu: :loveu: :loveu: ciekawe jak chłopaki przyjmą malucha :loveu: Quote
Pegaza Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Witaj EWO:lol: samej przeprowadzki nie zazdroszcze aż mi Cię żal :glaszcze: Kilerkowi nie obcinaj włosów ma takie piękne:loveu: , ile ja bym dała żeby Pipi taki włos miała a że nie ma to ją ścinam:diabloti: może papiloty by pomogły:p Kilerkowi i tak ciepło by mu nie było i włos naoliwiony i dobrze schowanyw bibułce:eviltong: jestem ciekawa nowej fury oczywiście czekam na fotki:eviltong: Quote
malawaszka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Vectra napisał(a):Ogolić Killera :diabloti: będzie chłopakowi chłodniej , zapowiadają straszliwe upały ... kolejna fryza urośnie bujniejsza , mocniejsza i efektowniejsza :diabloti: :klacz: święte słowa :razz: a mała Ballada i tam Killerowi futro wyskubie :diabloti: Quote
AlKil Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Vectra napisał(a):Nie śmiej się Franio na wystawie chciał się zaprzyjaźnić z jorkiem znaczy bardziej fascynowały go papiloty :evil_lol: chwila nie uwagi i by Franio obrał jorka z piłek :diabloti: Nie sadzę by Ballada przeszła obojętna koło Killera w pomponach :diabloti: Mmmm... Killuś w pomponikach wygląda na pewno zachęcająco... Asia&Misia napisał(a):Wkoncu dotarłam! Fajniutka galeryjka :D czekam na fotki :D Witaj! Zostałam zauważona... Pysia napisał(a):Buahahahahahaha:evil_lol: Ta wizja jest baaaaaaaardzo prawdopodobna :diabloti: Ballada gania za szatą myjącą podłoge, za odkurzaczem, za nogami więc Killerek będzie fajnym mopem do szarpania Jedyna jego nadzieja w tym, że niufki nawet te sprytne nie sa tak szybkie jak york ;) Od jutra Killuś zaczyna trenować biegi... Shikka napisał(a):cześć Ewcia Nie wahaj się i gól malego I jemu będzie lżej i Tobie a włos się wzmocni I nie stresuj się Będzie ok ;) Witaj Shikka, ot dylemat... dealer napisał(a):czesc Kilerka ogol malego nie bedzie taki zarosniety lazil..prawdziwy mezczyzna sie goli:diabloti: Prawdziwa kobieta też...:evil_lol: Yorkie napisał(a):Witaj Ewo! Mi było by żal ostrzyc Killera, bo już ma taką szatę, że tylko pozazdrościć. Jak dla mnie włosy yorka rosną długo, żeby znów osiągnąć taką samą długość. Ja Arisa nie mam zamiaru strzyc, najwyżej w upały porobię mu kitki na grzbiecie Ale on nie jest tak owłosiony jak Killer. Zrób to, co będzie dla Ciebie najwygodniejsze No i jeśli miała by to za Ciebie zrobić Ballada... to aż żal mi Killera :shocked!: Chciał posprzątać podłogę, w końcu to w połowie mop :siara: Witaj! Coś trzeba będzie wymyslić.. evaxon napisał(a):a to by był dobry pomysl :razz: witanko:multi: Witanko! Vectra napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja wierzę w Balladę że sobie poradzi :diabloti: :diabloti: :diabloti: Albert zapewne też będzie fajowym wujem do ciągania :p ehhh a tak serio to już się nie mogę doczekać relacji jak zacznie rządzić spółka A + K + B :loveu: ciekawe jak chłopaki przyjmą malucha :loveu: relacje masz zapewnione... Pegaza napisał(a):Witaj EWO:lol: samej przeprowadzki nie zazdroszcze aż mi Cię żal :glaszcze: Kilerkowi nie obcinaj włosów ma takie piękne:loveu: , ile ja bym dała żeby Pipi taki włos miała a że nie ma to ją ścinam:diabloti: może papiloty by pomogły Kilerkowi i tak ciepło by mu nie było i włos naoliwiony i dobrze schowanyw bibułce:eviltong: jestem ciekawa nowej fury oczywiście czekam na fotki:eviltong: Jasnowidz czy co??? Quote
AlKil Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Parę zdjątek w biegu... Nowe lokum Alberta tak chłopaki spedziły niedzielę... pies przed czesaniem pies po czesaniu pies po czesaniu natychmiast poprawiający fryzurę dopiero teraz będę śliczny... potarzam się w kuchni, może nie zauważą Albert się ewakuuje... jeszcze trochę i będzie git jeszcze z prawej strony trochę za bardzo ulizane już prawie, prawie... o teraz wystarczy...jestem piękny york wystawowa ozdóbka...:diabloti: no a teraz dla Tej JASNOWIDZĄCEJ... MAM, MAM, MAM!!!!!! [SIZE=2]Nareszcie się udało!!! Mam czym jechać po kartony!!!! Quote
Vectra Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 buhahahahahah śliczny Kiluś po czesaniu :diabloti: gratuluje autka :) Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 :razz:[FONT=Arial]nooo proszę kobieta znów zmotoryzowana;)[/FONT] Quote
AlKil Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='Vectra']buhahahahahah śliczny Kiluś po czesaniu :diabloti: gratuluje autka :) Śliczny prawda??? Czeszesz, czeszesz, czeszesz, a on w dwie minuty załatwi wszystko... Dziekuję bardzo! [quote name='Alicjarydzewska']:razz:[FONT=Arial]nooo proszę kobieta znów zmotoryzowana;)[/FONT] Nareszcie Alu! jeden problem z głowy!:roll: Quote
Sara_i_Aris Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='AlKil'] [SIZE=2] No proszę, po czesaniu istny arystokrata, ale potem... bym zamordowała psa :angryy: Na szczęście Aris się tak nie tarza, więc nie grozi mu niebezpieczeństwo :diabloti: Oczywiście żartuję... Quote
e.v.a Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 K:"echhh... znowu czuje sie jak pedzio :shake: i znow koledzy mnie wysmieja:-( " k"noo teraz to co innego":cool1: :diabloti: :evil_lol: Quote
Sawanna Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='evaxon'] k"noo teraz to co innego":cool1: :diabloti: :evil_lol: Ale padł:loveu: Quote
Pegaza Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Piękny, cudo, miodzio w tych włosach jest:loveu: :loveu: :loveu: super auto wygodne duże combi :lol: gratuluje zakupu:lol: Quote
Pysia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Killer jest super :evil_lol: Podoba mi się jego podejście do życia :diabloti: Albi zasługuje na nieco większą łazienke ;) A TZtowi tupecik leżący obok kolorystycznie mało pasuje :evil_lol: Ballada przygotowuje się do trymowania Killera i trymuje...MNIE!!!!:mad: Wyrwała mi połowe włosów na głowie :placz: Quote
AlKil Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='Yorkie']No proszę, po czesaniu istny arystokrata, ale potem... bym zamordowała psa :angryy: Na szczęście Aris się tak nie tarza, więc nie grozi mu niebezpieczeństwo :diabloti: Oczywiście żartuję... Witaj! Poczekaj, może zacznie...:evil_lol: [quote name='evaxon'] K:"echhh... znowu czuje sie jak pedzio :shake: i znow koledzy mnie wysmieja:-( " k"noo teraz to co innego":cool1: :diabloti: :evil_lol: cześć miła ma...:lol: jak się pięknie wczułaś w psychikę Killusia.. [quote name='dealer']gratuluje woza bojowego:evil_lol: DZiękuję bardzo!!! [quote name='Tofik1']Ale padł:loveu: Dzień dobry!!! [quote name='Pegaza']Piękny, cudo, miodzio w tych włosach jest:loveu: :loveu: :loveu: super auto wygodne duże combi :lol: gratuluje zakupu:lol: Cześć Pegaza! Bardzo dziekuję [quote name='Pysia']Killer jest super :evil_lol: Podoba mi się jego podejście do życia :diabloti: Albi zasługuje na nieco większą łazienke ;) A TZtowi tupecik leżący obok kolorystycznie mało pasuje :evil_lol: Ballada przygotowuje się do trymowania Killera i trymuje...MNIE!!!!:mad: Wyrwała mi połowe włosów na głowie :placz: Witaj Edytko! Taaa, kochany Killerek... Przewidziano większą... W czarnym bedzie mu lepiej?:evil_lol: Widocznie masz nadmiar owłosienia, a teraz kobiety muszą sie trymować, by być trendy... Ballada o tym wie i stara Ci się pomóc... Quote
AlKil Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 dealer napisał(a):dzien dooobryyyyyy:multi: Dobry, dobry!!! Co za radośc i entuzjazm, chyba się wyspałaś...:lol: Quote
AlKil Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:dzień doberek;)[/FONT] Dzień dobry Alu!!!:lol: Wiesz co, mam chwilę czasu.:evil_lol:..., bo Junior śpi i ma na później do szkoły...:razz: Quote
agbar Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 AlKil napisał(a):Dobry, dobry!!! Co za radośc i entuzjazm, chyba się wyspałaś...:lol: ano sie wyspalam...nawet nieco....:razz: Quote
e.v.a Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 AlKil napisał(a): cześć miła ma...:lol: jak się pięknie wczułaś w psychikę Killusia.. staralam sie :loveu: :evil_lol: witanko:multi: Quote
Recommended Posts