AlKil Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 Witamy jo-jo!!!! Albercik bardzo dziękuje za pochwałę. Czuje się podniesiony na duchu...:evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 ful wypas stronka http://www.glamourdog.com/petote-couture.html żeby u nas był taki wybór :roll: kurka jak mam małego psa to coraz bardziej podobają mi sie takie pierdółki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
jo-jo Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 AlKil napisał(a):Witamy jo-jo!!!! Albercik bardzo dziękuje za pochwałę. Czuje się podniesiony na duchu...:evil_lol: a witam witam ;-)) a czyżby przez nas spadł na duchu ? :shake: Quote
AlKil Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 No przez chwilę miał wrażenie, że jest anonimowy...:razz::eviltong: Quote
jo-jo Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 AlKil napisał(a):No przez chwilę miał wrażenie, że jest anonimowy...:razz::eviltong: Hmm no cóż ale już nie jest :evil_lol: Quote
AlKil Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 Albercik mówi, że jego ulubiona knajpka w Helu to Kpt. Morgan...jest tam wiernym klientem..:lol: Quote
jo-jo Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 AlKil napisał(a):Albercik mówi, że jego ulubiona knajpka w Helu to Kpt. Morgan...jest tam wiernym klientem..:lol: A tam to byliśmy w zeszłym roku, na obiadku w tym roku jeszcze nie dotarliśmy :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 fajny Arbuzik - ale wcale nie jest dla mnie oczywiste dlaczego arbuzik :razz: Quote
Gosiek Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Ewa -- opowiadania są nieziemskie - usmiałam sie z chłopaków jak głupia :lol: Killer ma niesamowite pomysły a Albert znosi to wszystko z podziwu godnym spokojem ;) Arbuzić śliczny - liczę na wiecej zdjec w przyszłosci 8) Quote
Basia&Safi Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 wes przyywa i przybywa hhihi super rodzinka :):):) Quote
Patikujek Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Chłopcy sa kochanii:loveu: A ty powinnaś zostać bajkopisarką a w swoich książkach umieszczać dużo obrazków:) Quote
sylwiaskalska Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 AlKil napisał(a):Albercik mówi, że jego ulubiona knajpka w Helu to Kpt. Morgan...jest tam wiernym klientem..:lol: A ja Panią spotkam w Niedzielke na wystawie 13 siepnia w Sopocie? :cool3: :cool3: Quote
jo-jo Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 sylwiaskalska napisał(a):A ja Panią spotkam w Niedzielke na wystawie 13 siepnia w Sopocie? :cool3: :cool3: O a jakies spotkanie może nalezy zrobić bo my tez bedziemy :razz: Quote
sylwiaskalska Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 jo-jo napisał(a):O a jakies spotkanie może nalezy zrobić bo my tez bedziemy :razz: No ja tez mam nadzieje że Ciebie tez zobacze :) musze koniecznie zrobić zdjęcia razem Lalek i twój :) :multi: :multi: :loveu::loveu: Quote
jo-jo Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 sylwiaskalska napisał(a):No ja tez mam nadzieje że Ciebie tez zobacze :) musze koniecznie zrobić zdjęcia razem Lalek i twój :) :multi: :multi: :loveu::loveu: Taki mały kontrast :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Alkil - sprawa tyczy wystawy 13 sierpnia - pytanko może masz jakieś namiary na jakis normalny hotelik gdzie mogę przenocować z 12 na 13 bo połączenia PKP mnie załmały ;( i musze jednak pojechać juz 12 żeby nie męczyc Lalka. Quote
Alicja Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 :razz:o bidulek zmęczony upałem Arbuzik prześliczny:multi: Quote
Hanna R. Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Dobry wieczór Ewa ! Chociaż jaki ona dobry - skoro za oknem piekarnik ! :angryy: Quote
beria Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='AlKil'] Czatującego małego wampira... Chyba czarującego, a nie czatującego :cool3: :loveu: Quote
AlKil Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 jo-jo napisał(a):O a jakies spotkanie może nalezy zrobić bo my tez bedziemy :razz: Spotkanko koniecznie!!!!!!:multi: Quote
AlKil Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 malawaszka napisał(a):fajny Arbuzik - ale wcale nie jest dla mnie oczywiste dlaczego arbuzik :razz: Waszka, on szaleje na widok arbuza, uwielbia je ponad wszystko...:evil_lol: Quote
AlKil Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Alkil - sprawa tyczy wystawy 13 sierpnia - pytanko może masz jakieś namiary na jakis normalny hotelik gdzie mogę przenocować z 12 na 13 bo połączenia PKP mnie załmały ;( i musze jednak pojechać juz 12 żeby nie męczyc Lalka. Sylwia, rozejrzę się dzisiaj i dam Ci znać, bo ze względu na pogodę jest full ludzi. W jakim składzie przyjeżdżasz??? (ile ludzi i psów?) Quote
sylwiaskalska Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 AlKil napisał(a):Sylwia, rozejrzę się dzisiaj i dam Ci znać, bo ze względu na pogodę jest full ludzi. W jakim składzie przyjeżdżasz??? (ile ludzi i psów?) Ja samiutka + Lalek :) Quote
AlKil Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Witam Babeczki!!! Piekarnik okropny!!! Duchota straszna i dokucza to także Killusiowi, który też sie rozkłada po różnych kątach i trzeba strasznie uważać, żeby go nie zadeptać. Albert tradycyjnie okupuje łazienkę.... W weekend bylismy na działecze, ciężko "pracowalismy" - kopalismy kibelek...:roll: jeden nawet pracował w najcięższych warunkach... inni też się okrutnie męczyli... w końcu nadzór budowlany, to bardzo odpowiedzialne zadanie.... potem BoB Budowniczy zaszalał... Ja pilnowałam ognia i wędziłam rybki... inni dalej pracowali w pocie czoła... nastepnie jeden robotnik został wywieziony z placu budowy... A wczoraj tych dwóch osobników wywiozłyśmy z Asią na obóz sportowy... i troskliwie ułozyłysmy im ciuszki w szafie... i nie spodziewamy się zastać taki stan w ostatni dzień obozu...:shake: Quote
Recommended Posts