Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

PIKA napisał(a):
a co ten solenizant gości na pólgoło przyjmował? :evil_lol:

prężył mężnie klatę... pika nie widzisz, że tylko jedna laska a tylu chłopa było????:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='AlKil']Dobry wieczór wszystkim ! !!

Przeżylismy wczoraj z Killerkiem najazd Hunów... Przyszła cała banda Michała kolegów. Solenizant dzielnie zdmuchnął wszystkie świeczki...

Tylko jedna dziewczyna była?:cool3:

[QUOTE]
w końcu wszyscy sobie poszli, a powiem Wam,że Michał też nie wyglądał po tym wszystkim najlepiej...

Hmmm...:lol: :lol: :lol:

Posted

Ewa, weź Ty nie narzekaj ! U nas imprezy były z obecnością prawie całej klasy . Oscylowało to coś koło 20 - 25 osób w porywach ...
Ach, jak dobrze, że mam to już za sobą ... :-( :-( :-(

Posted

Hej Dziewczyny !

Wracając do tematu urodzin - tylko jedna babeczka na tylu facetów! W Michała klasie jest tylko 13 osób w tym 2 dziewczynki. W tej, która była, kocha się cała męska część....!!!
agabass - psiaki miały radochę, bo tyle osób je miziało - ale smakowitości nie zaznały!!! Przynajmniej tych ze stołu!!!! jestem okrutną pańcią i psy mają jedzenie tylko w swoich miskach, oraz psie nagródki...Wszystkich, którzy usiłują je dokarmiać pod stołem traktuję :mad:...
Haniu - nie narzekam, tylko lekko stękam. :evil_lol:
beria, melinda - jak torcik smakował to nie wiem, bo nie przepadam... Wyglądał całkiem całkiem, składał się z bitej śmietany kremówki i świeżych truskawek.
Melinda - witamy Cię serdecznie.

Wybieram się na działkę, chyba bez Alberta, bo w związku z upałem nie wyraża ochoty na opuszczenie progów domu nawet na siku... Mieszkam w starej kamienicy, więc w domu mam przyjemny chłodek.
Pojadę tylko z Killusiem i juniorem.
W chwilach powrotu do chatki - będą fotki...:lol::lol::lol:

Posted

AlKil napisał(a):
Hej Dziewczyny !

Wracając do tematu urodzin - tylko jedna babeczka na tylu facetów! W Michała klasie jest tylko 13 osób w tym 2 dziewczynki. W tej, która była, kocha się cała męska część....!!!

No to dziewczyna ma powodzenie :D Co to taka mała klasa ? U mnie było 33 osoby :D I klas bylo od A do H ::P

Posted

[quote name='AlKil']
agabass - psiaki miały radochę, bo tyle osób je miziało - ale smakowitości nie zaznały!!! Przynajmniej tych ze stołu!!!! jestem okrutną pańcią i psy mają jedzenie tylko w swoich miskach, oraz psie nagródki...Wszystkich, którzy usiłują je dokarmiać pod stołem traktuję :mad:...
to zupełnie jak ja hahahah

Posted

AlKil napisał(a):
Wybieram się na działkę, chyba bez Alberta, bo w związku z upałem nie wyraża ochoty na opuszczenie progów domu nawet na siku... Mieszkam w starej kamienicy, więc w domu mam przyjemny chłodek.
Pojadę tylko z Killusiem i juniorem.
W chwilach powrotu do chatki - będą fotki...:lol::lol::lol:

O to czekam na foteczki :)

Posted

Witajcie Kobietki!
Korenia - mała klasa, bo to klasa gimnastyki sportowej...

agabass - chwała Ci za to!

Sylwia, Ala, Patikujek_Zabrze - zaraz coś pozmniejszam ...

pika - :shake:jestem okrutna, ale nie aż tak.... Został z moim drugim dziecięciem i TZ-em, którego w zasadzie można nie liczyć, bo pojawia się tylko na noclegi...

Przyjechałam do domku w zasadzie tylko na chwilkę, powystawiac fakturki i wracam na działkę. oczywiście nie mogłam się oprzeć i zajrzałam na dogo.:cool3:

Posted

Witaj moja kochana Dogomanio!!!

Znowu byłem na działeczce. Tym razem bez Albercika. Pańcia bała się, że on wyzionie ducha w tym upale i zostawiła go z Madzią w domku. Powiem Wam, że wcale się jej nie dziwię, bo ja też ledwo wytrzymałem podróż w samochodzie, która trwała dłużej niż powinna przez remont drogi i olbrzymie korki. Ale Michał dawał mi wody i udało mi się dojechać żywym i całym.
Przez to wszystko zaczęło im się zdawać, że ja marzę o kąpieli w jeziorze. Nic bardziej mylnego!

Chociaż miałem zamiar poopalać się na pomoście, to Michał wrzucił mnie do wody...

próbowałem pochodzić tylko po mieliźnie....

niestety Michał namówił mnie na pływanie...

płynąłem szybko jak torpeda wprost do brzegu...

i nie miałem najmniejszego nawet zamiaru wejść tam znowu...

próbowałem dostać się do mojej pańci, jak najdalej od Michała...

ale przekonałem się po raz setny, że czasami oni są bezlitośni!!!

mimo stosowania różnych tricków, kiwań i uników, poległem jak nasi piłkarze...

w końcu udało mi się umknąć....

postanowiłem się wysuszyć...

na szczęście chociaż Michał uwielbia wodę tak jak Albert, to dużo szybciej marznie i mogliśmy udać się do domku.
Zrewanżowałem się Michałowi i przez godzinę musiał bawić się ze mną patyczkiem...

Dawałem mu go...

a on go rzucał i robił mi zdjęcia...

skoki z kanapy okazały się bardzo przyjemne i poczułem to, co lecące na niebie ptaki....

przez krótką chwilę....

teraz już się z Wami pożegnam i zdrzemnę w cieplutkiej pościeli...

P.S. Spróbujcie wytłumaczyć mojej pańci, że nie jestem wodołazem :placz::placz::placz: