e.v.a Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 nono wodne szalenstwa grillowanie :loveu: achhhh zyc nie umierac:evil_lol: Quote
Korenia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 AlKil poproszę trochę opowieści z życia Albiego :) Quote
marlena924 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Piękne psiaczki :) :loveu: Dogadują się?? A ja mam juz w domciu łysolka :lol: Quote
AlKil Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Korenia napisał(a):AlKil poproszę trochę opowieści z życia Albiego :) Na razie życie Alberta jest dość monotonne, śpi przez cały dzień i nawet na spacery trzeba wyciągać go na siłę...:evil_lol: ale obiecuję, że jak już Killuś się wygada to Albi zabierze głos.:lol: Quote
AlKil Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 marlena924 napisał(a):Piękne psiaczki :) :loveu: Dogadują się?? A ja mam juz w domciu łysolka :lol: Dogadują się. A łysolka już widziałam. :cool3: evaxon - dziękujemy za wizytę!!!:lol: Quote
Patikujek Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Ale miały psiaki frajde, jak przypuszczam Albi też by się ucieszył z takiej ilości wody:) Quote
AlKil Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 No to przyszła kolej na spacerek... Zabrałem Kiarę na naszą ulubioną polanę...trochę się do niej przedzierałem... Ale dalej okazało się, że nasz gospodarz skosił trawkę i można było sobie pobrykać... Kiarka była bardzo zadowolona... Kiarka ma 2 lata i dużo energii do biegania... prawie tak jak ja! ja też troszeczkę poszalałem. biegłem ile sił w moich nóżkach Potem trzeba było pokonać rów... pańcia Kiary dała sobie radę i przyszła moja kolej...widzicie mnie???? teraz to już na pewno! musiałem nadążyć za resztą wycieczki ale przecież musiałem troszeczkę odpocząć... chciałem pokazać Kiarze rów z wodą, ale wody dalej w nim nie było... Dziewczyna zapraszała mnie do zabawy ja się zastanawiałem... i w końcu wybrałem kolana pani Asi... co prawda Kiara była zawiedziona, ale jej wytłumaczyłem zależność między małymi nóżkami a długą drogą. Pojętna z niej psica, więc się nie obraziła... tylko razem sobie poodpoczywaliśmy... ja może troszeczkę dłużej... ponieważ Kiara zaczęła znikać mi za horyzontem... musiałem się ruszyć i podążyć za nią... cdn... Quote
beria Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 AlKil napisał(a): ja też troszeczkę poszalałem. biegłem ile sił w moich nóżkach Ale pędziwiatr z Kilerka :loveu: Fajną mieliście wycieczkę na działkę :cool3: I to jeziorko :cool3: Quote
barbara.h Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 ależ świetna parka! :lol: tak bardzo chciałabym obejrzeć wszystkie strony ale,brak czasu:shake: zajrzałam tylko na kilka pierwszych :oops: obiecuję że nadrobie napewno:multi: świetne opisy :klacz: całuski dla twoich pupili :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 barbara.h napisał(a):zajrzałam tylko na kilka pierwszych :oops: obiecuję że nadrobie napewno:multi: świetne opisy :klacz: Koniecznie musisz bo to są extra historyjki :) A Killuś pedziwiatr jest boski :) Quote
Alicja Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Świetne foteczki , widać ze już na dobre zaprzyjaźniłaś sie z nowym sprzetem;) Quote
AlKil Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Świetne foteczki , widać ze już na dobre zaprzyjaźniłaś sie z nowym sprzetem;) Dziękuję Alu, ale dopiero liznęłam jego funkcji...:shake: zaczynam pojmować niektóre terminy fotograficzne i czasami uda mi się coś pstryknąć nie na auto i coraz więcej zdjęć wychodzi. Ale do przyjaźni to nam jeszcze daleko...:placz: Sylwia - dziekuję za reklamę barbara.h - witamy Cię w naszej galerii i cieszę się, że Ci się podoba. beria - Killuś tak pędził, bo mu Kiara deptała po piętach, a on czuje przed nią respekt. Parysa chętnie by udziabał..:roll: Quote
nataliyka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Foty są boskie:loveu: Najbardziej podoba mi się jak Killuś wychyla się z trawy:evil_lol: Quote
Patikujek Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Zdjęcia są cudne, akillerek ma naprawdę cudną ukochanę tylko gabarytami trocę do siebie nie pasują!!! Quote
barbara.h Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Przez Parysa,a może to przez Albercika :razz: oplułam monitor truskawkami :-( kiedy będę przeglądała ten wątek przyżekam że nie będę jadła:oops: A potem Parys wygląda tak... jak można było tak potraktować kumpla ;) Quote
beria Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Następna zaginęła bez uprzedzenia :candle: :placz: Quote
Hanna R. Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 O, a kto wstępuje w Panią Asię ??? Mógłby przynajmniej okulary zdjąć ! :p Quote
Gosiek Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Haaaalo Ewa, gdzie jesteś? Ja juz wróciłam (wczesniej niż planowałam) a Ciebie gdzieś posiało :cool3: Quote
AlKil Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 PRZEPRASZAM BABKI, ALE NIE MAM INTERNETU DO PIĄTKU!!!!! żYCIE BEZ DOGO JEST DO BANI!!!!:placz: DO JUTRA!!! Quote
Recommended Posts