zerduszko Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 malawaszka napisał(a):i co i co? wiadomo jak po wizycie???? :niewiem: Nic nie wiem. A pisze do mnie sporo osób i nie wiem co odpisywać.... sporo z małymi dziećmi :/ więc i tak nie bardzo. Quote
malawaszka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 To jakby ktoś fajny jeszcze się trafił to jest sznupka mini w Lesznie w schronie - p&s - ta z niesznupkową fryzurką :lol: Quote
zerduszko Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 malawaszka napisał(a):To jakby ktoś fajny jeszcze się trafił to jest sznupka mini w Lesznie w schronie - p&s - ta z niesznupkową fryzurką :lol: Mam kilka perełek :roll: Quote
zerduszko Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Tak jak myślałam, Dorota pisała do mnie w sobotę, ale skrzynka była pełna. W skrócie Wam powiem: dom super a nawet lepiej :multi: Mam nadzieję, że uda mi się z Figu zgrać transport... oby!. Quote
zerduszko Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 To Wam jeszcze powiem, jaką koalicję zawiązały moja psy - znaczy Gabryś i Lizi ;) Gabryś po środowym przestępstwie (zeżarł mi poszewkę na kołdrę :mad:) miał dzis karę w postaci klatki na czas naszej nieobecności. Wracam i co?? klatka otwarta :razz: On sam nie da rady, ale LizkacotoGabrysianieznosi okazała się miłosierna ;) Quote
elmira Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Dziewczyny, macie kogoś na wizytę? Przepraszam, ze wpadam jak po ogień, ale ja mieszkam niedaleko Michałowic i mogę podjechać. Quote
ocelot Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Malawaszko zdjęć sznauceropodobnych malców nie wyślę a maila, bo to nie moje zdjęcia. Są na wątku, na razie kiepskie, postaram się w niedzielę porobić lepsze. Quote
malawaszka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 zerduszko napisał(a):Tak jak myślałam, Dorota pisała do mnie w sobotę, ale skrzynka była pełna. W skrócie Wam powiem: dom super a nawet lepiej :multi: Mam nadzieję, że uda mi się z Figu zgrać transport... oby!. no to jak z Figu to na pewno się uda i zaciskam :kciuki: wreszcie!!!!!! Quote
patija Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 A tu wątek naszych dzikich szczeniorów - skazanych na uśpienie. http://www.dogomania.pl/threads/187126-Tr%C3%B3jka-dzieciak%C3%B3w-szczeniak%C3%B3w-skazanych-na-%C5%9Bmier%C4%87-Za-co-Za-brak-socjalizacji... Zajrzyjcie i zobaczcie te trzy piękności! Quote
zerduszko Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 ocelot napisał(a):Ty pisz nam tu więcej szczegółów:) Nie mam siły... trzeci dzień pod rząd jestem u tej baby od kotów.. Tragedia to mało powiedziane. Ogólnie wszystko jest tak, jak Ci mówiłam przez tel. Psy mają tam raj ;) Elmira - dziękujemy, ale wizyta już zrobiona :) Tia, Figu na pewno nie zawiedzie, ale gorzej ze mną, bo 14-15 to jest pon, wt. Nie chce ktoś z Katowic Gabrysia na noc?? :eviltong: Quote
Figu Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 No ja mogę go wziąć na noc. Nie wiem tylko jak to wytrzymają moi rodzice :) Quote
*Monia* Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Chciałam tylko napisać że się cieszę :multi: (oczywiście nie zapeszając :)) Tereny spacerowe Gabryś będzie miał super, u mnie w galerii zerduszko mogłaś podziwiać nawet wodę gdzie można popływać ;). No i w razie czego na poadopcyjną mogę wpaść przy okazji wizytowania rodziców :razz:. Quote
zerduszko Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Figu napisał(a):No ja mogę go wziąć na noc. Nie wiem tylko jak to wytrzymają moi rodzice :) Gabryś bardzo szybko zjednuje sobie rodziców :razz: Może kogoś chętnego na przenocowanie zgagi uda mi się znaleźć, bo o ile ja mogłabym wziąć wolne, to TŻ już nie... a ja jak wjadę w Katowice :evil_lol: oj, będzie się działo :lol: Gabrysia zawsze można przywiązać do kaloryfera :diabloti: Pan przyszły Gabrysiowy stwierdził, że on zadzwoni jednak w sobote, bo a nóż już będzie wiadomo o której dokładnie Gabryś bedzie u nich ;) ja proponowałam poniedziałek, ale to widać za długo. Dziś wiszę cały dzień na telefonie :shake: Monia - ale zdjecia musisz obiecać :) Quote
*Monia* Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='zerduszko']Monia - ale zdjecia musisz obiecać Ja zdjęcia lubię robić ;). Wyjątkiem jest czas kiedy się w psie zakocham albo zagapię na niego, bo wtedy zapominam że mam aparat :p. A panu wcale się nie dziwię że niecierpliwy :lol:. Quote
E-S Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Czytam, czytam po cichutku i się cieszę bardzo :) Moniu, ja tez będę czekała bardzo na zdjęcia :) Quote
TERESA BORCZ Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 dziewczyny, cudowne wiadomości, zmieńcie tytul na wulkan optymizmu!!! Quote
zerduszko Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Cieszyć to się będziemy, jak się gagatek spisze, oj martwię się :roll: Pół godziny wczoraj z Panem rozmawiałam, nie dość, że ma melodię, to jeszcze o psach. Nie chcę widzieć mojego rachunku za ten miesiąc ;) Pan "nas" bardzo pochwalił, że tak sprawdzamy przyszłych opiekunów, bo wówczas pieski trafiają tylko w dobre ręce :lol: A jak już zaczął o bezsensownym rozmnażaniu, to czułam się jakbym z kimś z dogo rozmawiała :crazyeye: Gabryś będzie miał Panią, Pana, 3 psy i 2 koty do towarzystwa. A towarzystwo to on uwielbia, wiec myślę, że będzie szczęśliwy :p Quote
jambi Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 zerduszko napisał(a):.... czułam się jakbym z kimś z dogo rozmawiała :crazyeye: Gabryś będzie miał Panią, Pana, 3 psy i 2 koty do towarzystwa. A towarzystwo to on uwielbia, wiec myślę, że będzie szczęśliwy :p o rrrajciu! no nie mogę ... ten nasz Gabryś to prawdziwy Cudotwórca! super!!! :) :) :) :) :) :) Quote
ocelot Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Gabryś, Gabryś kochany:):):) ale zdjęcia muszą być i basta!:) Quote
malawaszka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 ależ sie nie mogę doczekać kiedy już mały pojedzie!!!! Quote
zerduszko Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 malawaszka napisał(a):ależ sie nie mogę doczekać kiedy już mały pojedzie!!!! Wietrzę w tym podstęp :lol: Quote
zerduszko Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Taaaa.... a za chwilę na sznaucerowym "kochani, piękna czarnulka w schronisku X, nie pozwólmy jej odejść" :mad: Quote
Recommended Posts