Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
i co i co? wiadomo jak po wizycie???? :niewiem:

Nic nie wiem. A pisze do mnie sporo osób i nie wiem co odpisywać.... sporo z małymi dziećmi :/ więc i tak nie bardzo.

• Replies 834
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak jak myślałam, Dorota pisała do mnie w sobotę, ale skrzynka była pełna. W skrócie Wam powiem: dom super a nawet lepiej :multi:

Mam nadzieję, że uda mi się z Figu zgrać transport... oby!.

Posted

To Wam jeszcze powiem, jaką koalicję zawiązały moja psy - znaczy Gabryś i Lizi ;) Gabryś po środowym przestępstwie (zeżarł mi poszewkę na kołdrę :mad:) miał dzis karę w postaci klatki na czas naszej nieobecności. Wracam i co?? klatka otwarta :razz: On sam nie da rady, ale LizkacotoGabrysianieznosi okazała się miłosierna ;)

Posted

Malawaszko zdjęć sznauceropodobnych malców nie wyślę a maila, bo to nie moje zdjęcia. Są na wątku, na razie kiepskie, postaram się w niedzielę porobić lepsze.

Posted

zerduszko napisał(a):
Tak jak myślałam, Dorota pisała do mnie w sobotę, ale skrzynka była pełna. W skrócie Wam powiem: dom super a nawet lepiej :multi:

Mam nadzieję, że uda mi się z Figu zgrać transport... oby!.

no to jak z Figu to na pewno się uda i zaciskam :kciuki: wreszcie!!!!!!

Posted

ocelot napisał(a):
Ty pisz nam tu więcej szczegółów:)

Nie mam siły... trzeci dzień pod rząd jestem u tej baby od kotów.. Tragedia to mało powiedziane. Ogólnie wszystko jest tak, jak Ci mówiłam przez tel. Psy mają tam raj ;)

Elmira - dziękujemy, ale wizyta już zrobiona :)

Tia, Figu na pewno nie zawiedzie, ale gorzej ze mną, bo 14-15 to jest pon, wt. Nie chce ktoś z Katowic Gabrysia na noc?? :eviltong:

Posted

Chciałam tylko napisać że się cieszę :multi: (oczywiście nie zapeszając :))
Tereny spacerowe Gabryś będzie miał super, u mnie w galerii zerduszko mogłaś podziwiać nawet wodę gdzie można popływać ;). No i w razie czego na poadopcyjną mogę wpaść przy okazji wizytowania rodziców :razz:.

Posted

Figu napisał(a):
No ja mogę go wziąć na noc. Nie wiem tylko jak to wytrzymają moi rodzice :)

Gabryś bardzo szybko zjednuje sobie rodziców :razz: Może kogoś chętnego na przenocowanie zgagi uda mi się znaleźć, bo o ile ja mogłabym wziąć wolne, to TŻ już nie... a ja jak wjadę w Katowice :evil_lol: oj, będzie się działo :lol: Gabrysia zawsze można przywiązać do kaloryfera :diabloti:

Pan przyszły Gabrysiowy stwierdził, że on zadzwoni jednak w sobote, bo a nóż już będzie wiadomo o której dokładnie Gabryś bedzie u nich ;) ja proponowałam poniedziałek, ale to widać za długo. Dziś wiszę cały dzień na telefonie :shake:

Monia - ale zdjecia musisz obiecać :)

Posted

[quote name='zerduszko']Monia - ale zdjecia musisz obiecać
Ja zdjęcia lubię robić ;). Wyjątkiem jest czas kiedy się w psie zakocham albo zagapię na niego, bo wtedy zapominam że mam aparat :p.
A panu wcale się nie dziwię że niecierpliwy :lol:.

Posted

Cieszyć to się będziemy, jak się gagatek spisze, oj martwię się :roll: Pół godziny wczoraj z Panem rozmawiałam, nie dość, że ma melodię, to jeszcze o psach. Nie chcę widzieć mojego rachunku za ten miesiąc ;)

Pan "nas" bardzo pochwalił, że tak sprawdzamy przyszłych opiekunów, bo wówczas pieski trafiają tylko w dobre ręce :lol: A jak już zaczął o bezsensownym rozmnażaniu, to czułam się jakbym z kimś z dogo rozmawiała :crazyeye:

Gabryś będzie miał Panią, Pana, 3 psy i 2 koty do towarzystwa. A towarzystwo to on uwielbia, wiec myślę, że będzie szczęśliwy :p

Posted

zerduszko napisał(a):
.... czułam się jakbym z kimś z dogo rozmawiała :crazyeye:

Gabryś będzie miał Panią, Pana, 3 psy i 2 koty do towarzystwa. A towarzystwo to on uwielbia, wiec myślę, że będzie szczęśliwy :p

o rrrajciu! no nie mogę ... ten nasz Gabryś to prawdziwy Cudotwórca! super!!! :) :) :) :) :) :)