ocelot Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Oj choroba... to czekamy teraz na relacje Pana.... Quote
Figu Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Wiecie, my dojechaliśmy do Pana o wpół do pierwszej w nocy.. Pies spędził z nami prawie 5 godzin w samochodzie, już się trochę przyzwyczaił po rozstaniu z Zerduszko, a tu nagle zabieramy go w ciemności. Wyskakują na niego obce psy - bardzo przyjazne - i obcy kot, obcy człowiek głaszcze go w obcym miejscu.. pies się pogubił. Ale to chwilowe. Pan jest bardzo sympatyczny, Gabryś będzie miał towarzystwo do szaleństw, myślę że będzie mu dobrze. Też mi było smutno i źle, kiedy go zostawialiśmy... Quote
malawaszka Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 czekamy na dobre wieści! chłopak w takim towarzystwie szybko zapomni bo nie będzie miał czasu na rozmyślania :calus: Quote
zerduszko Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Figu napisał(a):Wiecie, my dojechaliśmy do Pana o wpół do pierwszej w nocy.. Pies spędził z nami prawie 5 godzin w samochodzie, już się trochę przyzwyczaił po rozstaniu z Zerduszko, a tu nagle zabieramy go w ciemności. Wyskakują na niego obce psy - bardzo przyjazne - i obcy kot, obcy człowiek głaszcze go w obcym miejscu.. pies się pogubił. Ale to chwilowe. Pan jest bardzo sympatyczny, Gabryś będzie miał towarzystwo do szaleństw, myślę że będzie mu dobrze. Też mi było smutno i źle, kiedy go zostawialiśmy... Wiemy to wszystko, wiemy.... ale i tak przezywamy jak zwykle ;) To jest mój pierwszy dzieciak wydany tak daleko. Reszta rzut beretem :roll: Quote
zerduszko Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Pan miał do mnie zadzwonić dziś.... no może jutro, ale do jutra ja jajco zniosę ;) takze wzięłam sprawy w swoje ręce. Gabrynia chwilę tylko grała zagubiona dziewczynka, ale jak sobie pożarła :lol: to od razu się ośmielił ;) Toz on jadł o 6 rano! Wpakował się do wyrka bez skrupułów ;) Po 3 h snu dla Gabrysia nastał dzień, więc przez 4 h ganiał z Lolką :evil_lol: Jest żarty, wesoły, pcha się na kolanka, więc pewnie szczęśliwy :loveu: Pan jest strasznie z niego zadowolony i tyż szczęśliwy :multi: Tak ładnie o nim mówił :) No to uff :p Mam obiecane zdjecia, ale wszyscy wiemy jak z tym bywa :mad: Quote
ocelot Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Uffff:)no po prostu uffff:) Zdjęcia muszą być:)I bez dyskusji:) Kochani czy ja już Wam wszystkim dziękowałam? za wszystko? dziękuję, dziękuję, dziękuję. Zerduszko, a Tobie to nie wiem jak. Quote
malawaszka Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 CUDOWNIE!!!!! :laola: mam nadzieję na foty z szaleństw!!!!!! Quote
zerduszko Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 ocelot napisał(a):Zerduszko, a Tobie to nie wiem jak. Rachunek wyśle pocztą :evil_lol: Jutro rozliczę, osoby wpłacające na Gabrysia proszone są o wskazanie gdzie przesłać pieniądze. Proponuje odjąć każdemu odpowiedni % wydatków - jesli brzmi to zrozumiale :p Quote
mshume Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Super, że Gabrys juz szaleje w nowym domku :) Jezdze do Michałowic raz w tygodniu, moze kiedyś się na niego natknę ;) Quote
jambi Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 ależ piękne wieści! :) :) :) super! hahaha... nasz Gabryś cudotwórca :) Quote
Zdrapka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 zerduszko napisał(a):Pan miał do mnie zadzwonić dziś.... no może jutro, ale do jutra ja jajco zniosę ;) takze wzięłam sprawy w swoje ręce. Gabrynia chwilę tylko grała zagubiona dziewczynka, ale jak sobie pożarła :lol: to od razu się ośmielił ;) Toz on jadł o 6 rano! Wpakował się do wyrka bez skrupułów ;) Po 3 h snu dla Gabrysia nastał dzień, więc przez 4 h ganiał z Lolką :evil_lol: Jest żarty, wesoły, pcha się na kolanka, więc pewnie szczęśliwy :loveu: Pan jest strasznie z niego zadowolony i tyż szczęśliwy :multi: Tak ładnie o nim mówił :) No to uff :p Mam obiecane zdjecia, ale wszyscy wiemy jak z tym bywa :mad: Bardzo się cieszę ze szczęśliwego finału. A na zdjęcia będę czekać do upadłego, choć tak, wiem jak to bywa ;) Quote
ocelot Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Jeśli coś zostało z naszych tomaszowskich pieniążków to mam propozycje przekazania: http://www.dogomania.pl/threads/187661-Za-stary-by-dosta%C4%87-szans%C4%99-Przez-schron-skazany-na-%C5%9Bmier%C4%87-%28 ale jeśli oczywiście. Quote
zerduszko Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 A wasze mańce to są te wpłacone przez patija ? Ja mam też propozycję, chory na "niewiadomco" Haśko zbiera na badania, o leczeniu nie wspominając :shake: http://www.dogomania.pl/threads/144356 Quote
ocelot Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 zerduszko napisał(a):A wasze mańce to są te wpłacone przez patija ? Ja mam też propozycję, chory na "niewiadomco" Haśko zbiera na badania, o leczeniu nie wspominając :shake: http://www.dogomania.pl/threads/144356 Tak, ale spokojnie jeśli coś zostało, jeśli nie jakoś sobie będziemy radzić. Quote
jambi Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 a ten Gabrys to tak ciągle jedzie i jedzie? może by tak tytuł zmienić co? na np: "i cud się stał" :) Quote
ocelot Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 gabryś jest psim podróżnikiem:)Już zmieniam:) Quote
jambi Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 podróżnikiem może też, ale przede wszystkim, nie zapominaj, jest cudotwórca :) Quote
zerduszko Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 ocelot napisał(a):Tak, ale spokojnie jeśli coś zostało, jeśli nie jakoś sobie będziemy radzić. No to na pewno coś Wam zostało. Zrobię dziś przelew, tylko podaj na jakie konto. Musze tylko czteropak do Waszki dostarczyć i już się ogarniam ;) Quote
ocelot Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 zerduszko napisał(a):No to na pewno coś Wam zostało. Zrobię dziś przelew, tylko podaj na jakie konto. Musze tylko czteropak do Waszki dostarczyć i już się ogarniam ;) Ania będzie wysyłała popołudniu to jej powiem. Zerduszko a ie chcesz jakiegoś tymczasika od nas?:) Quote
zerduszko Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 ocelot napisał(a):Zerduszko a ie chcesz jakiegoś tymczasika od nas?:) O dziękuję bardzo ;) Mam komplet :eviltong: Oto ile komu zostało do rozdysponowania: - Ivv - 96 zł -Nes2009 - 13 zł - skarpeta kudłaczy - 68 zł -patija - 122 zł - mshume - 88 zł (to tez był spadek po jakimś kudłaczu?) Quote
Nes2009 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Proszę te marne grosze ode mnie rozdysponować według potrzeby.:roll: Same wiecie komu i ile potrzeba. Buziolki Quote
Energy Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Gabryś szczęścia psiaczku:loveu::loveu::loveu: Quote
zerduszko Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Oto jak rozdysponowałam 387 zł po Gabrysiu. Mam nadzieje, że nie będzie pretensji, prosiłam o uwagi ;) - 90 zł na Haśko http://www.dogomania.pl/threads/144356 [SIZE=2]- 100 zł skarpeta kudłaczy - 122 zł skarpeta Tomaszowska (Ocelot, nie działa ci podpis... znaczy podlinkowany Gabrysiem :D ) - 75 zł Pain http://www.dogomania.pl/threads/187656-Potr%C4%85cona-malutka-suczka-Pain-tydzie%C5%84-czeka%C5%82a-na-pomoc-! [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] Quote
ocelot Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Mi sie bardzo podoba:) A tu link skarpety http://www.dogomania.pl/threads/185173-Kto-wrzuci-grosika-do-skarbonki-tomaszowskich-psiak%C3%B3w/page10?p=14919686#post14919686 A co u naszego chłopaka? Quote
zerduszko Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Gabryś teraz nazywa sie Gacek :lol: a *Monia* pójdzie na wizytę po z aparatem :) Quote
Recommended Posts