Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
Narysuj mi to :evil_lol:

Dostałam kolejne zapytanie: do domu ze starsza osobą, kurami i kotami. Oj, Gabryś by tam miał raj :diabloti:

Taaaak, ale wróciłby do Ciebie z prędkością światła:)

• Replies 834
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zerduszko']Narysuj mi to :evil_lol:

Dostałam kolejne zapytanie: do domu ze starsza osobą, kurami i kotami. Oj, Gabryś by tam miał raj :diabloti:

proszę :lol:

tylko jemu teraz broda rośnie w każdą stronę i nie daje sobie czesać :roll: panikuje jak go szczotką dotykam!

Posted

Po tylu nerwach, po ekseprymentach ta kupa przez jakiś jeszcze czas będzie pewnie różna. Ale jestem tego pewna że się unormuje. Baardzo dużą rolę grają probiotyki. A Anioł jest z niego BOSKI!!!

A może kupy to wina ADHD????:evil_lol:

Posted

zerduszko...
jak dobrze, że się pojawiłaś w odpowiednim czasie na wątku Gabrysia. Trafiłby do AlinyS.

Gabryś ma szczęście jak nie wiem co.

Posted

NusiaiJa napisał(a):
Czy ta AlinaS to te psy zjada czy jak, że tak się o niej pisze i psy zabiera??????

Nusia okazało się, e trzymae po 5, 6 w szopach zamknięte. 50 km od domu w którym mieszka. Nie wypuszczane, głodzone. Gorzej iż w schronisku.

Posted

ocelot napisał(a):
zerduszko...
jak dobrze, że się pojawiłaś w odpowiednim czasie na wątku Gabrysia. Trafiłby do AlinyS.

Gabryś ma szczęście jak nie wiem co.

Nie powiem, że perspektywa hotelowania u Aliny mnie nie zmotywowała do zabrania Gabrysia ;)

Miałam fajny telefon o Gabrysia. Z okolicy, mamy umówić się na spacer. I tak od słowa do słowa i wyszło, że na dwór.

Posted

malawaszka napisał(a):
no ejjjj i co i co???? nie pisałaś nic o tym - trzymam :kciuki:

Wczoraj dzwonili. Spacer dopiero miałby być w tygodniu, a Gabryś miałby mieszkać na dworze.

Posted

malawaszka napisał(a):
aaaaaaa to o to chodzi, że na dwór :shock:

O to, o to.
Wiesz co moja mama myśli o tych wszystkich tymczasach i czym się powinnam zająć :evil_lol: Najlepiej jakbym psy wydawała każdemu i od ręki ;) Ale wczoraj mi co 10 minut powtarzała, nie dawajcie go tam :eviltong: Mój ojciec nie dotyka obcych psów, po 5 minutach przyłapałam ich na głaskach :lol: Ma urok i potrzeby Gabrysiowiec :p

Posted

malawaszka napisał(a):
noo bo jakby Gabryś już nie taki obcy :)

Ojciec wczoraj widział Gabrycha pierwszy raz, innych tymczasów nie dotykał... łącznie z Liz przez pierwsze pół roku :eviltong: Jak przyjechałam "proszę tego psa wyprowadzić z mojego domu", ale jak Gabryś się rozsiadł, maślanką oczy mu zaszły i podtykał mordę do miziania, to skruszył serce z kamienia :lol: Nie wiem czemu do ojca tak lgnął, w domu mnie na rok nie opuszcza, jak mąż wraca z pracy i lecą go przywitać, to Gabryś zawraca na ostatnim metrze i wraca witać się ze mną, choć siedzę z nimi w domu! :roll:

Posted

zerduszko napisał(a):
jak mąż wraca z pracy i lecą go przywitać, to Gabryś zawraca na ostatnim metrze i wraca witać się ze mną, choć siedzę z nimi w domu! :roll:

:roflt: hahahaha niezły :lol:

noo i wielkie :klacz: dla Gabrycha za umiejętność zmiękczania serc z kamienia :lol:

Posted

Zadzwonił do mnie ojciec tej dziewczyny, z którą rozmawiałam w niedzielę. Oni go nie chcą ciągle na dworze trzymać, jeśli jest czysty to jak będą w domu będzie mógł w pomieszczeniu pod domem być.... Jak mu powiedziałam, że nie, to stwierdził, że on rozumie że pies musi zostać wyleczony ale powinnam go jak najszybciej oddać, bo on się przyzwyczai i będzie tylko cierpiał.

Były też tel. od pijaczki i do pilnowania zakładu, jak zapalnik dla drugiego psa :razz:

Z dobrych wieści: grzecznie stał jak robiłam poprawki maszynką i ogólnie ładnie się wyciszył. Kupa bywa różna :shake: