malawaszka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 zerduszko napisał(a):A mi co zostanie na otarcie łez?? :( o to się nie martw :diabloti: Quote
Zdrapka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Zapisuję wątek Gabrysia bo E-S zbanowali za niedozwolone dyskusje o moderacji, a ja mam zamiast niej czuwać. Quote
Nes2009 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Szanowny Panie.... Otrzymuje Pan wspaniałego Gabrysia i jako gratis kotka. Ulubioną i nie nakrecana zabawke. Życzymy szczescia Quote
ocelot Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 ach to Gabryś tak darł koparę nie z zazdrości tylko z tęsknoty?:) Quote
zerduszko Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Pan Gabrysiowy nie odbiera :???: A już z Figu wszystko dogadane. Quote
malawaszka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 a masz do niego komórkę czy tylko stacjonarny? Quote
zerduszko Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 malawaszka napisał(a):a masz do niego komórkę czy tylko stacjonarny? Komórkę, ale pan ją traktuje jak stacjonarny, bo jak idzie do ogrodu "popracować" to nie bierze ;) Nici z mojego planu, Pan sam zadzwonił :( Znów sobie pogadaliśmy i w zasadzie wszystko ustalone :( Bawet go o Ninkę wypytałam, no i o inne psiaki... Nie strzymałabym :) Quote
ocelot Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 troszkę przyznam szczerze mi szkoda, że Gabrycha jedzie od Ciebie:) Quote
zerduszko Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 malawaszka napisał(a):oooo straszniem ciekawa tej rozmowy :) Zapytałam prostu z mostu czy to on oglądał Ninkę z Palucha. No i Pan mi bez zająknięcia zaczął opowiadać, że owszem i bardzo fajna z niej sunia, wizualnie również, tylko taka delikatna. Obawiał się, że Ninka niekoniecznie byłaby szczęśliwa mieszkajac z takim szalonym dynamitem jak najmłodsza sunia Pana, która dosłownie zamęcza inne psy i ludzi swoją hiperaktywnościa, nie będąc w tym ni grama delikatna. I tu sobie dopowiadam, że nie odciązyłąby starszych psów Państwa od szalonej młódki ;) Jednym słowem nie takiego psa pan szukał. A co do reszty to sam już powiedział, że całkiem sprawnie działąją "Ci" od strony sznaucerowej ;) bo co dzwonił, to nieaktualne, a miał konkretne wymagania... Gabryś chyba ma to coś ;) Mi też szkoda, że jedzie :-( Quote
malawaszka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 no to fajowo :) to kiedy ta podróż? bo muszę się z figu dogadać Quote
zerduszko Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 malawaszka napisał(a):no to fajowo :) to kiedy ta podróż? bo muszę się z figu dogadać We wtorek wieczorem. Ty mi długo Gabrysia nie zatrzymuj, bo Pan się nie doczeka ;) Ale mam stresa! Quote
malawaszka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 jak to wieczorem?? znaczy, że będzie ciemno????? :cry: Quote
zerduszko Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 malawaszka napisał(a):jak to wieczorem?? znaczy, że będzie ciemno????? :cry: Nie masz światła na tej wsi?? Ale istnieje szansa, ze u Ciebie będą za "jasności" ;) Quote
jambi Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 malawaszka napisał(a):moje tam sraczki przez upał nie mają :shake: nie wiem co poradzić :oops: i martwisz się tym? to daj im wątróbki i mleka do popicia... :roflt: a czy ja dobrze zrozumiałam, że Gabryś przed odlotem do nowego życia, będzie u malawaszki??? Gabrynio piękny - tez się domagam zdjęć! :) Quote
malawaszka Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 będzie tylko przejazdem bo mam biznesa z Figu :lol: Quote
malawaszka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 a gdzie wszystkie Gabrysiowe dobre dusze??!!! coś Wam powiem - poznałam Gabrysia :loveu::biggrina::laugh2_2::bigcool::Cool!::sweetCyb: jest przesłodki i jakie ma fajne łapki i ahhhhh :iloveyou: Quote
ocelot Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 choroba:) Biedna zerduszko.... ale.... Gabryś ma domek:)czekamy na relację.... Quote
zerduszko Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Odstawiłam Gabrysia u Figu i ...... uciekłam :oops: nie mogłam się żegnać, nic :shake: Teraz czekamy na relacje od Pana Gabrysiowego i jakiś cynk od Figu. Gabryś ma na sumieniu kolejne prześcieradło, on coś czuł, ze go oddaję :placz: Quote
Zdrapka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Zerduszko, nie płacz ... on idzie do swoich ludzi na zawsze do domu pełnego miłości dla niego :) Quote
zerduszko Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Jak już padłam dostałam esemesa pd Figu, że wszystko ok, tylko księżniczka nasza zagubiona nieco.... Jak ta moja ciamajda sobie poradzi?? Strasznie się czuję, ale wierzę, że i nowych ludzi pokocha mocno. Mi jest b. ciężko :( Quote
jambi Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 o mamo... biedny Gabryś, mam nadzieję, że szybko sie odnajdzie w nowym świecie i nie będzie bardzo tęsknił... Quote
Recommended Posts