Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 834
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
a masz do niego komórkę czy tylko stacjonarny?

Komórkę, ale pan ją traktuje jak stacjonarny, bo jak idzie do ogrodu "popracować" to nie bierze ;) Nici z mojego planu, Pan sam zadzwonił :( Znów sobie pogadaliśmy i w zasadzie wszystko ustalone :( Bawet go o Ninkę wypytałam, no i o inne psiaki... Nie strzymałabym :)

Posted

malawaszka napisał(a):
oooo straszniem ciekawa tej rozmowy :)

Zapytałam prostu z mostu czy to on oglądał Ninkę z Palucha. No i Pan mi bez zająknięcia zaczął opowiadać, że owszem i bardzo fajna z niej sunia, wizualnie również, tylko taka delikatna. Obawiał się, że Ninka niekoniecznie byłaby szczęśliwa mieszkajac z takim szalonym dynamitem jak najmłodsza sunia Pana, która dosłownie zamęcza inne psy i ludzi swoją hiperaktywnościa, nie będąc w tym ni grama delikatna. I tu sobie dopowiadam, że nie odciązyłąby starszych psów Państwa od szalonej młódki ;) Jednym słowem nie takiego psa pan szukał. A co do reszty to sam już powiedział, że całkiem sprawnie działąją "Ci" od strony sznaucerowej ;) bo co dzwonił, to nieaktualne, a miał konkretne wymagania... Gabryś chyba ma to coś ;)

Mi też szkoda, że jedzie :-(

Posted

malawaszka napisał(a):
no to fajowo :) to kiedy ta podróż? bo muszę się z figu dogadać

We wtorek wieczorem. Ty mi długo Gabrysia nie zatrzymuj, bo Pan się nie doczeka ;) Ale mam stresa!

Posted

malawaszka napisał(a):
moje tam sraczki przez upał nie mają :shake: nie wiem co poradzić :oops:

i martwisz się tym? to daj im wątróbki i mleka do popicia... :roflt:

a czy ja dobrze zrozumiałam, że Gabryś przed odlotem do nowego życia, będzie u malawaszki???

Gabrynio piękny - tez się domagam zdjęć! :)

Posted

a gdzie wszystkie Gabrysiowe dobre dusze??!!!

coś Wam powiem - poznałam Gabrysia :loveu::biggrina::laugh2_2::bigcool::Cool!::sweetCyb: jest przesłodki i jakie ma fajne łapki i ahhhhh :iloveyou:

Posted

Odstawiłam Gabrysia u Figu i ...... uciekłam :oops: nie mogłam się żegnać, nic :shake: Teraz czekamy na relacje od Pana Gabrysiowego i jakiś cynk od Figu.

Gabryś ma na sumieniu kolejne prześcieradło, on coś czuł, ze go oddaję :placz:

Posted

Jak już padłam dostałam esemesa pd Figu, że wszystko ok, tylko księżniczka nasza zagubiona nieco.... Jak ta moja ciamajda sobie poradzi?? Strasznie się czuję, ale wierzę, że i nowych ludzi pokocha mocno. Mi jest b. ciężko :(