mshume Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Ja proponuję posłać Maddalenę z Andzike, mogą potem do mnie na kawe zajrzec ;) Zapytajcie je. Quote
zerduszko Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 ocelot napisał(a):Trzeba dokładnie. Zerduszko a Pan wie, że Gabryś wykastrowany? A nie wiem :roll: To kto chce w końcu iść na ta wizytę :razz: Napisałam jeszcze do Doroty, ona podobno z Michałowic. Quote
*Monia* Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Ja się nie pcham, bo lepiej kogoś bardziej doświadczonego wysłać ;). W razie czego będę czasem nawiedzać jak pan psiaka dostanie :lol:. Moi rodzice w Michałowicach mieszkają. Quote
zerduszko Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='*Monia*']Ja się nie pcham, bo lepiej kogoś bardziej doświadczonego wysłać ;). W razie czego będę czasem nawiedzać jak pan psiaka dostanie :lol:. Moi rodzice w Michałowicach mieszkają. Może kojarzysz?? 3 psy i 2 koty w tym 1 mała sznupka ;) Quote
Nes2009 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Oć Archaniele na sikanko. Oby szybko bo mi już od 15 minut coś ciśnie. Quote
*Monia* Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Kotów to wokół zatrzęsienie, więc nie da rady kojarzyć skąd który ;). A małe sznupy na pewno w trzech miejscach widziałam, jest też średniak i olbrzym tu w okolicy. I jeszcze kojarzę pana szalonego na punkcie sznupów, ale on ma/miał 2 sznupiaki. Quote
*Monia* Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Jedna była szara, a drugiej nie widziałam. Ciotka mówiła coś że szczeniaki miała jedna mieć jak się chętni znajdą, ale było to tak co najmniej półtora roku temu więc jako sklerotyk to niewiele pamiętam :oops:. Quote
ocelot Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 No dokładnie Pana trzeba świadczyć. Miłość do sznupków może być autentyczna. A o kastracji Gabrysia trzeba koniecznie powiedzieć:)To wiele może am wyjaśnić. Quote
zerduszko Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 ocelot napisał(a):No dokładnie Pana trzeba świadczyć. Miłość do sznupków może być autentyczna. A o kastracji Gabrysia trzeba koniecznie powiedzieć:)To wiele może am wyjaśnić. W ogłoszeniach pisze, ze Gabryś jest wykastrowany. A Pan mówił, ze widział go na Waszki stronie i potem na jakimś portalu adopcyjnym. Dorota zgodziła się umówić na wizytę. Quote
zerduszko Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Też czekam, jak na szpilkach! Pisze i dzwoni sporo chętnych, ale niekoniecznie bym tam Gabrysia widziała.... malutkie dzieci, króliki itp. ;) Może na Gabrysia uda się wyadoptować inne bidy. Gabryś dziś ma...... luźniejszy dzień :evil_lol: Podprowadził wczoraj 3 kotlety i go pogoniło :shake: Martwi mnie ta qpa jego :roll: Co z tym zrobić?? Nie chce ktoś żaby :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 hahaha fajna zaba :lol: a odrobaczałaś go już porządnie? Quote
ocelot Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 On jest nieziemski. Malawszko mamy dwa takie malce w schronie co Cię mogą zainteresować..... Podesłać zdjęcia? Quote
malawaszka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 chyba już widziałam - na kudłacze dawałaś? interesują mnie jak najbardziej - jakbyś mogła na maila zdjęcia i jakieś krótkie info? [email protected] Quote
zerduszko Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 malawaszka napisał(a): a odrobaczałaś go już porządnie? Raz odrobaczenie, a drugi ten advocate..... ale on miał tylko glisty, zero tasiemców. Quote
ocelot Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 [quote name='malawaszka']chyba już widziałam - na kudłacze dawałaś? interesują mnie jak najbardziej - jakbyś mogła na maila zdjęcia i jakieś krótkie info? [email protected] zdjęcia jeszcze bardzo kiepskie. Wyślę dzisiaj. Tak Rybba na pewno dziewczynkę wstawiała. Quote
*Monia* Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 I co tam u Gabrysia? Jak tam sprawa wizyty? Co do kup to ja mogę wypracowanie napisać :evil_lol:. U Hexy jak była dzieciakiem pomagały kości na 'utwardzenie', u młodej w sumie też ale dopiero po 2 tygodniach się unormowało :roll:. Nie, wcale nie namawiam na barfa, po którym sprzątanie po psie jest przyjemnością :evil_lol:. Hexolina po niektórych kościach ma zatwardzenie, ale i na to mam sposoby - jogurcik/warzywka ;). Quote
Energy Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Zerduszko może by warto sprawdzić czy to nie lamblie? Quote
lika1771 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 http://img121.imageshack.us/img121/2136/biaa10.jpg straszna bida http://www.dogomania.pl/threads/187016-GOŁA-prawie-łysa-mała-sunia-WYCIEŃCZONA-zabiedzona-dzieko-quot-kochającego-quot-człowieka Quote
zerduszko Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 *Monia* napisał(a):I co tam u Gabrysia? Jak tam sprawa wizyty? Wizyta miała być dziś ok. 16-17. Quote
zerduszko Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Czekam jak na szpilkach, bo sobie kolejny kłopot sprawiłam :roll: i ciasno się robi :roll: Quote
Energy Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 zerduszko napisał(a):Czekam jak na szpilkach, bo sobie kolejny kłopot sprawiłam :roll: i ciasno się robi :roll: Jaki kolejny?:cool3: Quote
Recommended Posts