Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W ogóle się nie cieszę - nic :p Wieczorem jeszcze zadzwonię, coby wszystko omówić dokładnie, bo Pan gaduła jak stąd do tamtąd, a w pracy muszę zachować umiar :mad: ale fajnie to brzmi! Tylko są koty i trochę mnie to przeraża, nic a nic się na kotach nie znam :) Warszawa...

• Replies 834
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):
W ogóle się nie cieszę - nic :p Wieczorem jeszcze zadzwonię, coby wszystko omówić dokładnie, bo Pan gaduła jak stąd do tamtąd, a w pracy muszę zachować umiar :mad: ale fajnie to brzmi! Tylko są koty i trochę mnie to przeraża, nic a nic się na kotach nie znam :) Warszawa...

sensowy ktoś?

Posted

Kot to pikuś. Gabryś jest tak szybki że znajdzie sobie w nim towarzysza zabaw. Najlepiej wziąć ze sobą motek wełny. Gabryś to przecież cudowny psiak jest. Na pewno zrozumie że koty się ciężko trawi:evil_lol:

Posted

Bardzo sensownie brzmi. Jak wyjdzie, to nigdy nic nie wiadomo, ale aż chce się zadzwonić ;) Czuć i miłość do zwierzaków, i zrozumienie (odnośnie kotów np.), a co najważniejsze zaangażowanie. Zapytam wieczorem skąd Pan dokładnie jest i szukamy kogoś na wizytę?

Posted

ocelot napisał(a):
ale jakoś mi się posmutniało. Ot głupi człowiek.

Ale czemu?? :razz:

Ja się cieszę, bo z dnia na dzień coraz trudniej nam się rozstać :shake: Troszkę przybrał i jest po czym poklepać, ach słodziak :)

Posted

zerduszko napisał(a):
Ale czemu?? :razz:

Ja się cieszę, bo z dnia na dzień coraz trudniej nam się rozstać :shake: Troszkę przybrał i jest po czym poklepać, ach słodziak :)

A bo u Ciebie mu dobrze:)
no i można na relacje liczyć.

Posted

ocelot napisał(a):
A bo u Ciebie mu dobrze:)
no i można na relacje liczyć.

Pójdzie tylko do takiego domku, gdzie mu będzie lepiej ;) Jak do Pana zadzwonisz, to możesz liczyć na obszeeeerne relacje :) Także się nie martw.

Posted

zerduszko napisał(a):
Pójdzie tylko do takiego domku, gdzie mu będzie lepiej ;) Jak do Pana zadzwonisz, to możesz liczyć na obszeeeerne relacje :) Także się nie martw.

No dobrze skoro do domku, gdzie ma być tylko lepiej to niech:):):)

Posted

zerduszko napisał(a):
Szukamy kogoś na wizytę Warszawa Michałowice.
Kurde, jestem zachwycona przez tel.... Dziękujemy Waszce za wstawienie chłopaka na stronę :)

A to dlatego Zerduszko już:-(zamiast się cieszyć:lol:
Ech, to straszne pewnie jest:shake:

Posted

zerduszko napisał(a):
Wiedziałam, że moje " :( " Cię przywiedzie do odpowiedniego tematu ;)

No przywiodło:pz jednej strony radość, z drugiej smutek, ech...
Śliczny jest Gabryś, naprawdę:loveu:

Posted

mshume napisał(a):
Dziewczyny, ja mieszkam 15 minut od Michałowic i mam tam siostre :) Ale na przedadopcyjną sama trochę się bojam ;) Bo jeszcze cosik przeoczę...

To zabieraj kogoś z sobą:)

Posted

Figu napisał(a):
Ja już czyszczę limuzynę dla Gabrysia :) Do domu będzie mógł jechać nawet na przednim siedzeniu!

Mshume, pędz na wizytę, nic sie nie martw, nic nie przeoczysz, to się czuje czy pies ma szanse na dobroć i miłość w domku. Szkoda każdej chwili:lol:

niestety znów coś szwankuje, bez cytatu wymuszonego nic nie da sie napisać, a juz wczoraj wszystko działało.

Posted

No i oczywiście coś się musiało po....kitrać. Istnieje podejrzenie (Waszka ma pewność), że ten Pan od dłuższego czasu szuka aktywnego sznupka i na szukaniach się kończy. Część psów o które pytał już miała domy, na inne się nie decydował: np. Ninka z Palucha - ale on szuka przebojowego pieska. Teraz pytanie czy po prostu nie jest w gorącej wodzie kąpany, wie jakiego pieska szuka i miał pecha, czy taki gawędziarz.... Ale na Gabrysia był na tyle zdecydowany, że chciał jutro pociągiem przyjechać - jak tłumaczył nie musi być wszystko na hura robione, ale nie chciałby się znów spóźnić. Co myslicie?? Trzeba to an wizycie wybadać, potrzebny ktoś doświadczony.

Posted

Zerduszko, może akurat Gabryś odpowiada wyobrażeniom Pana o ideale psa ?
Tak też może być. A inne pieski bliskie temu jego ideałowi zostały mu "zwinięte" sprzed nosa.
Wiemy jak to jest, każdy kiedyś czegoś tak szukał, nie?

Posted

Mogę pomóc w razie czego, bo akurat jestem na miejscu ;). Ale u mnie z doświadczeniem też kiepsko... Zerduszko, możesz mi wysłać adres pana na PW? Zobaczymy cóż to za pan :razz:.
mshume możemy się jakoś umówić i razem pojedziemy. We dwie będzie raźniej. Zerduszko nam listę zadań i pytań przygotuje :lol: