Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 469
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mysza 1']Nie czekaliśmy ;), dzisiaj o 13 Paxik pojechał do nowego domu. Żegnany moimi łzami, szybko się sprzedał, wskoczył do samochodu i tyle. Zdrajca ;)

Aż się boję cieszyć, ale tak głęboko w środku serce mi się raduje, bo Pax jest naprawde wspaniałym psem. Państwo zyskali oddanego przyjaciela;-)

Posted

3 x napisał(a):
ech mysza
nie azdroszcze decyzju
Pax jest cudny :)

bedzie Pax czy mu zmieniaja imię?

Pax im się podoba chociaż mówiłam, że nie reaguje ;)
Ciężko, bo bardzo się z nim związałam, w nocy mi się sniło, że znalazłam go biegającego po ulicy :( zabrałam do samochodu i uciekłam ;)

Ewa Marta napisał(a):
Aż się boję cieszyć, ale tak głęboko w środku serce mi się raduje, bo Pax jest naprawde wspaniałym psem. Państwo zyskali oddanego przyjaciela;-)

Mam nadzieję, że będą go pilnować, obiecali ale różnie bywa, czasem robimy wszystko a i tak psy nas zaskakują, np. mój Brunek ;)

Odwiedzę Paxa, popatrzę i wtedy albo się uspokoję albo nie.

Posted

Dzwoniłam, Paxik jest cały i zdrowy, kochany.
Dzisiaj jest na działce, dla bezpieczeństwa chodzi na kilkumetrowej lince, rano o 5 przyszedł do Pana i przywitał całusem w nos ;) Były też zabawy piłką ale nie za długo, bo po większym wysiłku jeszcze kaszle ale już sporadycznie.
Jest kulturalny, ładnie się zachowuje. Kochany Paxik :loveu:
W tygodniu jadę w odwiedziny.

Posted

[quote name='3 x']mam nadzieję ze się powstrzymasz i wrócisz bez niego ;)[/QUOTE]
Postaram się nie wyrwać ;)
Za dużo mam samców, w tym jednego niedobrego, który nie lubi innych; gdyby nie to, już byłby mój ;)

Posted

Fajnie, że Pax znalazł w końcu swojego ludzia ;) Mysza, Ty to masz taką dobrą rękę do adopcji to może pokręć się koło Kostki, jakieś dobre fluidy na nią spłyną :) Btw. Wstawiłam nowe zdjęcia od Owieczki. Kawał psa się z Kostki zrobiło :evil_lol:

Posted

[quote name='mysza 1']Dzwoniłam, Paxik jest cały i zdrowy, kochany.
Dzisiaj jest na działce, dla bezpieczeństwa chodzi na kilkumetrowej lince, rano o 5 przyszedł do Pana i przywitał całusem w nos ;) Były też zabawy piłką ale nie za długo, bo po większym wysiłku jeszcze kaszle ale już sporadycznie.
Jest kulturalny, ładnie się zachowuje. Kochany Paxik :loveu:
W tygodniu jadę w odwiedziny.[/QUOTE]

Złoty chłopak:loveu:

Posted

[quote name='mala_czarna']Fajnie, że Pax znalazł w końcu swojego ludzia ;) Mysza, Ty to masz taką dobrą rękę do adopcji to może pokręć się koło Kostki, jakieś dobre fluidy na nią spłyną :) Btw. Wstawiłam nowe zdjęcia od Owieczki. Kawał psa się z Kostki zrobiło :evil_lol:[/QUOTE]
Mówiłam, że się zaokrągliła ;)
A z tymi adopcjami to mam jakieś połowiczne szczęście, Maja i Amigo, zwłaszcza Amigo coś nie mogą drogi do domu znaleźć.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Paxik, czas zmienić tytuł wątku i pożegnać banerek. Bądź szczęśliwy, niedługo Cię odwiedzę:loveu:

Oj czas ! Czekamy na relację z wizyty...

Posted

Greven napisał(a):
Mysza nawet nie zadzwoni, smsa nie wyśle... człowiek nie klika w wątki i g* wie... aż się nie dowie :evil_lol:

Zajęta jestem okropnie, w pracy bilingi telefonów zaczęli przeglądać :evil_lol: to trochę ryzykowne;) a na prywatnym wygaduję tyle, że płacę wielokrotnośc abonamentu. Wszystko przez psie sprawy.

Tymczasem wczoraj wieczorem dzwonił Pan Paxika, pytał kiedy ich odwiedzę, dzisiaj chyba mi się nie uda:shake: ale jeszcze zobaczę.
Paxik grzeczny, zostawał już w domu, dwa razy po godzinie, na początku trochę piszczał (podsłuchiwali :evil_lol:) ale po chwili się uspokoił. Po powrocie spał na kanapie:eviltong:
Apetyt ma ogromny i nie lubi być głodny, kręci się wtedy i szuka jedzenia, karmią go dwa razy dziennie.
Na spacerach bardzo grzeczny, ładnie chodzi na smyczy, nie lubi balkonu, ma lęk wysokości, zupełnie jak ja :p
Kochany, mądry psiak:loveu: