Atomowka Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Powodzenia Paxiku:) Chyba już mogę zmienić banarek, a sio Pax:eviltong: Quote
Estrella Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Bardzo się cieszę ze szczęścia Paxa. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok w nowym domku.. :) :) Quote
Tora&Faro Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Jednak pojechał...strasznie się cieszę że Pax ma swój własny domek:loveu: co za dzień.... Quote
Dada M Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Wszystkiego dobrego Pax, oby to był dom już na zawsze. Trzymam kciuki :) Quote
3 x Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 ech mysza nie azdroszcze decyzju Pax jest cudny :) bedzie Pax czy mu zmieniaja imię? Quote
Ewa Marta Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='mysza 1']Nie czekaliśmy ;), dzisiaj o 13 Paxik pojechał do nowego domu. Żegnany moimi łzami, szybko się sprzedał, wskoczył do samochodu i tyle. Zdrajca ;) Aż się boję cieszyć, ale tak głęboko w środku serce mi się raduje, bo Pax jest naprawde wspaniałym psem. Państwo zyskali oddanego przyjaciela;-) Quote
mysza 1 Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 3 x napisał(a):ech mysza nie azdroszcze decyzju Pax jest cudny :) bedzie Pax czy mu zmieniaja imię? Pax im się podoba chociaż mówiłam, że nie reaguje ;) Ciężko, bo bardzo się z nim związałam, w nocy mi się sniło, że znalazłam go biegającego po ulicy :( zabrałam do samochodu i uciekłam ;) Ewa Marta napisał(a):Aż się boję cieszyć, ale tak głęboko w środku serce mi się raduje, bo Pax jest naprawde wspaniałym psem. Państwo zyskali oddanego przyjaciela;-) Mam nadzieję, że będą go pilnować, obiecali ale różnie bywa, czasem robimy wszystko a i tak psy nas zaskakują, np. mój Brunek ;) Odwiedzę Paxa, popatrzę i wtedy albo się uspokoję albo nie. Quote
Ajula Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 przepiękny pies trzymam kciuki za szczęśliwe nowe życie :) Quote
mysza 1 Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Dzwoniłam, Paxik jest cały i zdrowy, kochany. Dzisiaj jest na działce, dla bezpieczeństwa chodzi na kilkumetrowej lince, rano o 5 przyszedł do Pana i przywitał całusem w nos ;) Były też zabawy piłką ale nie za długo, bo po większym wysiłku jeszcze kaszle ale już sporadycznie. Jest kulturalny, ładnie się zachowuje. Kochany Paxik :loveu: W tygodniu jadę w odwiedziny. Quote
3 x Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='mysza 1'] W tygodniu jadę w odwiedziny.[/QUOTE] mam nadzieję ze się powstrzymasz i wrócisz bez niego ;) Quote
mysza 1 Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='3 x']mam nadzieję ze się powstrzymasz i wrócisz bez niego ;)[/QUOTE] Postaram się nie wyrwać ;) Za dużo mam samców, w tym jednego niedobrego, który nie lubi innych; gdyby nie to, już byłby mój ;) Quote
beka Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Nibu człowiek się czeszy że mają domy, ale gdzie im bedzie lepiej niz z nami... Znam to z autopsji Quote
Kociabanda2 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Paxik trzymam za Ciebie kciuki!! Oby Ci się jak najlepiej ułożyło w nowym domku :) Quote
mala_czarna Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Fajnie, że Pax znalazł w końcu swojego ludzia ;) Mysza, Ty to masz taką dobrą rękę do adopcji to może pokręć się koło Kostki, jakieś dobre fluidy na nią spłyną :) Btw. Wstawiłam nowe zdjęcia od Owieczki. Kawał psa się z Kostki zrobiło :evil_lol: Quote
Tora&Faro Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='mysza 1']Dzwoniłam, Paxik jest cały i zdrowy, kochany. Dzisiaj jest na działce, dla bezpieczeństwa chodzi na kilkumetrowej lince, rano o 5 przyszedł do Pana i przywitał całusem w nos ;) Były też zabawy piłką ale nie za długo, bo po większym wysiłku jeszcze kaszle ale już sporadycznie. Jest kulturalny, ładnie się zachowuje. Kochany Paxik :loveu: W tygodniu jadę w odwiedziny.[/QUOTE] Złoty chłopak:loveu: Quote
mysza 1 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='mala_czarna']Fajnie, że Pax znalazł w końcu swojego ludzia ;) Mysza, Ty to masz taką dobrą rękę do adopcji to może pokręć się koło Kostki, jakieś dobre fluidy na nią spłyną :) Btw. Wstawiłam nowe zdjęcia od Owieczki. Kawał psa się z Kostki zrobiło :evil_lol:[/QUOTE] Mówiłam, że się zaokrągliła ;) A z tymi adopcjami to mam jakieś połowiczne szczęście, Maja i Amigo, zwłaszcza Amigo coś nie mogą drogi do domu znaleźć. Quote
mysza 1 Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Paxik, czas zmienić tytuł wątku i pożegnać banerek. Bądź szczęśliwy, niedługo Cię odwiedzę:loveu: Quote
*Gajowa* Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 mysza 1 napisał(a):Paxik, czas zmienić tytuł wątku i pożegnać banerek. Bądź szczęśliwy, niedługo Cię odwiedzę:loveu: Oj czas ! Czekamy na relację z wizyty... Quote
Kociabanda2 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Przepraszam Paxik, że ja tak z innej nieco beczki, ale piesek pod moją pracą na Warszawskiej Pradze potrzebuje pilnie POMOCY. Zajrzyjcie proszę na jego wątek: http://www.dogomania.pl/threads/186422-POMOCY-DT-na-JU%C5%BB-%28-pies-na-ulicy-ma%C5%82y-po-wypadku-%28-BARDZO-PRZESZKADZA-ludziom-Wwa Quote
LAZY Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Spóźniona będzie moja rekakcja, bo to już prawie tydzień jak Paxik na swoim, ale....HURRRAAAA!!! Quote
Greven Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Mysza nawet nie zadzwoni, smsa nie wyśle... człowiek nie klika w wątki i g* wie... aż się nie dowie :evil_lol: Quote
mysza 1 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Greven napisał(a):Mysza nawet nie zadzwoni, smsa nie wyśle... człowiek nie klika w wątki i g* wie... aż się nie dowie :evil_lol: Zajęta jestem okropnie, w pracy bilingi telefonów zaczęli przeglądać :evil_lol: to trochę ryzykowne;) a na prywatnym wygaduję tyle, że płacę wielokrotnośc abonamentu. Wszystko przez psie sprawy. Tymczasem wczoraj wieczorem dzwonił Pan Paxika, pytał kiedy ich odwiedzę, dzisiaj chyba mi się nie uda:shake: ale jeszcze zobaczę. Paxik grzeczny, zostawał już w domu, dwa razy po godzinie, na początku trochę piszczał (podsłuchiwali :evil_lol:) ale po chwili się uspokoił. Po powrocie spał na kanapie:eviltong: Apetyt ma ogromny i nie lubi być głodny, kręci się wtedy i szuka jedzenia, karmią go dwa razy dziennie. Na spacerach bardzo grzeczny, ładnie chodzi na smyczy, nie lubi balkonu, ma lęk wysokości, zupełnie jak ja :p Kochany, mądry psiak:loveu: Quote
Kociabanda2 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 No to chyba wszystko dobrze u niego :D Wspaniale, że ma swoich człowieków :) Quote
Ewa Marta Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Super! Pax zasłużył na taki dom. Szczęściarz kochany:-) Jakim cudem nie zachorował na babeszjozę przy tylu kleszczach, to ja nie wiem, ale bardzo się z tego cieszę!!! Quote
Recommended Posts