Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 469
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pojechałam dzisiaj do Konstancina, żeby zachipowac Paxa, niestety była ogromna kolejka i nie mogłam czekać, bo przyjechała moja kolejna podopieczna, jak zobaczyłam zdjęcia, musiałam jej pomóc. Byłam pewna, że jest w ciąży, a prawdopodobnie ma guz w brzuchu :(
No i dramat.
http://www.dogomania.pl/threads/185816-Onka-z-guzem-czy-to-wyrok-Prosi-o-wsparcie-na-leczenie?p=14697539#post14697539

Beka obiecała jutro pojechać z Paxikiem na chipowanie, dziękuję:loveu:

Posted

P.S. Nie macie pojęcia jaki on jest fajny, podróżnik, w samochodzie zachwycony, a jak się cieszy na mój widok :loveu:
Szkoda, ze mam tyle psów, Paxik to pies idealny, przynajmniej dla mnie, taki mój typ. Czuję, że poleją się łzy ;) przy pożeganiu :-(

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Na szczęście Paxik nie idzie daleko...:)

Tak, dzisiaj jesteśmy umówieni na telefon w sprawie jutrzejszego spotkania. Zobaczymy.

Dostałam też bardzo miłe pw od Pani o nicku Berkando z dogo:loveu: a także wpłatę 40 zł na psiaki. Bardzo dziękuję.
Ponieważ u Paxa mam dziurę budżetową ;) chciałabym tą wpłatę przeznaczyć na niego.

Posted

ronja napisał(a):
super:)
trzymam do jutra

Nie, dłużej ;) Potem musi się jeszcze zachować jakoś w domu.

P.S. Paxik juz ma chipa. Beka, dzięki :loveu:

Posted

Cały dzień (i dłużej) będę myśleć o Paxiku i 3mać kciuki :) To jedyny psiak, którego nie znam, a pokochałam:loveu: On ma to coś w sobie :lol:
Pies moich marzeń.

Posted

Myszka nie ma za co :).
Paxio był grzeczny, bałam sie że mogą byc jakies problemy ale nic. obejrzal ze mna te maluszki w lecznicy (mówiłam Ci) i nie chciał od nich wyjśc. Taki dobry wujek

Posted

beka napisał(a):
Paxio był grzeczny, bałam sie że mogą byc jakies problemy ale nic. obejrzal ze mna te maluszki w lecznicy (mówiłam Ci) i nie chciał od nich wyjśc. Taki dobry wujek

Fajny chłopak z tego Paxa:loveu:

trzymam kciuki żeby wszystko poszło jak trzeba...

Posted

Będzie dobrze, jestem pewna! On od pierwszej chwili daje się pokochać. Jest tak radosny i przytulasty, że musi być dobrze:-) Jeśłi ludzie kochają psy, to na bank zakochają się w nim natychmiast.
Paxiku - szczęśłiwego życia w nowej rodzinie!!!!!

Posted

Jeśli któryś z wałów wzdłuż warszawskiego odcinka Wisły przerwie i do miasta wleje się woda, to właśnie oddział kierowany przez Mostowskiego będzie miał za zadanie ratowanie zwierząt na terenie stolicy.

Trzeba dzwonić na 986

– Będziemy czekać na każdy sygnał – zaznacza Mostowski. Aby zgłosić interwencję Eko Patrolowi trzeba zadzwonić na ogólny numer straży miejskiej 986. Dyspozytor przekaże wtedy odpowiednie instrukcje patrolowi. – Najlepiej, aby zgłaszający dokładnie opisał sytuację, gdzie i jakie zwierzęta trzeba ratować.

Posted

Niestety, ja utknęłam w pracy, zadzwoniłam do Państwa, mówili, że oglądają tv i sami sie zastanawiali czy pchać się wzdłuż Wisły w takiej sytuacji, przeogromne korki były w mieście, zwłaszcza na mostach, ja godzinę temu dotarłam do domu (ale tez przez pracę)
Jesteśmy umówieni na jutro lub sobotę, zobaczymy jak się sytuacja rozwinie.
Ja mieszkam po prawej stronie Wisły, w linii prostej od Wału Międzeszyńskiego ze 3km, mam nadzieję, że gdzieś nie puści wał, wracałam z pracy, bardzo już porozlewana Wisła, jeszcze moment i Saską Kępę zaleje. Okropność :(

Posted

Nie czekaliśmy ;), dzisiaj o 13 Paxik pojechał do nowego domu. Żegnany moimi łzami, szybko się sprzedał, wskoczył do samochodu i tyle. Zdrajca ;)
P.S Właśnie dzwoniłam do Pana Daniela, Paxik bardzo grzeczny, byli na długim spacerze nad Wisłą, grzecznie szedł, w mieszkaniu spokojny, wyciszony, żadnego znaczenia czy gryzienia.
Leży sobie grzecznie zmęczony spacerem.
Podobnie jak ja, nowy Pan zauwazył, że Pax reaguje na odjeżdzające samochody paniką, coś w tym musi być.
Boi się windy trochę ale się nauczy.
Fotki z dzisiaj: