Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj dopiero weszłam z banerka na wątem Anisia,psiaczek jest śliczny,myślę że jakby był młodszy dawno by miał domek,ludzie niestety nie chcą za bardzo starszych piesków,choć nie można tracić nadziei.Poczytam sobie wątek pieska.

Posted

Anisieńku kochany, przepraszam, że tak mało mnie u ciebie, ale mam teraz w domu sunię bardzo biedniutką i mnóstwo czasu to ode mnie wymaga, więcej niż mam :-( ale pilnuję żeby ogłoszenia zawsze aktualne były, na początkowych stronach, Zuziu czy ciepło ma Aniczek?

Posted

Ktoś się jednak zatrzymał przy ogłoszeniu Aniczka, przeczytał, wzruszył i... się zakochał :)
Pani mieszka sama, w domu nie ma innych zwierząt, Aniczek byłby jedynym pupilkiem z dwiema koleżankami w bliskiej rodzinie. Mieszkanie w bloku, ale Pani jest świadoma, że Anik może pewnych rzeczy nie wiedzieć i trzeba poświęcić troszkę czasu, żeby Anika wprowadzić na salony. Panią poruszyło to, że Anik nigdy nie miał prawdziwego domu i chciałaby to zmienić...

Pięknie brzmi, prawda? Domek jest w Rybniku. I bardzo się niecierpliwi. Znacie kogoś zaufanego do wizyty PA?

Posted

ło, mamuniu! czyżby miało być już dobrze? aż się boję oddychać! czy to z ogłoszenia na Tablicy ta dusza złota?
spytałam na pw cioteczkę Agucha ona raczej z Rybnika chyba, jeszcze zerduszko i madzia828 są z Rybnika, czyli w sumie same super ciotki :-) może pomogą?