ranias Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Anisiu-Misiu, pomiziamy na dobry wieczór :loveu: Quote
andegawenka Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Anik to fantastyczny piesek a domu nadal nie ma... Quote
Mysza2 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 andegawenka napisał(a):Anik to fantastyczny piesek a domu nadal nie ma... bo różne snoby wolą pseudohodowlom kabzę nabijać zamiast się rozejrzeć Quote
Onaa Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Powinien być zakaz dla pseudohodowli i wysokie mandaty jak ktoś coś takiego prowadzi. Quote
andegawenka Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Mysza2 napisał(a):bo różne snoby wolą pseudohodowlom kabzę nabijać zamiast się rozejrzeć oni mysla że ratują życie tym szczeniakom z targu.... Quote
Onaa Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Czy ktoś ma adres do ZuziM ? A wiecie może co Aniczek lubi, jakie zabawki, przysmaczki ? Czego potrzebuje ? Pytam bo ktoś na fb chciałby jakoś wspomóc psiaczka, ta osoba myślała o domku dla niego ale ma pieska i suczkę, więc to niemożliwe. Quote
andegawenka Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [quote name='Dogo07']Czy ktoś ma adres do ZuziM ? A wiecie może co Aniczek lubi, jakie zabawki, przysmaczki ? Czego potrzebuje ? Pytam bo ktoś na fb chciałby jakoś wspomóc psiaczka, ta osoba myślała o domku dla niego ale ma pieska i suczkę, więc to niemożliwe. O szkoda.... Kiedys na stronie Zuzi widziałam adres ale chyba zdjęła... http://www.dogomania.pl/threads/199448 tylko telefon... Quote
andegawenka Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Nikt już się Anisiem nie interesuje.....wyszli z watku po angielsku:roll: Quote
Livka Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Aniś na pewno wyleguje się w słoneczku i ... czeka na swojego pana lub panią :) Quote
ranias Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Oj Anisiu-Misiaczku całuję pychoła twego :loveu: Quote
Nevada Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 no, ktoś się jednak interesuje :-) co dzień zaglądam z nadzieją, że ktoś z ogłoszeń odezwał się w sprawie Anisia Quote
Livka Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 andegawenko Ty nie śpisz w niedzielny poranek ? ;) Quote
andegawenka Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='Livka']andegawenko Ty nie śpisz w niedzielny poranek ? ;)[/QUOTE] Nie tylko ja:razz: Anik..... Quote
ranias Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 I jak minęła niedziela Anisia-Misia? Czy piesio wygrzał kosteczki na słoneczku? Quote
andegawenka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Przekopiowałam z innego wątku We wtorek ( 04.10) o 10.30 w sądzie w Pułtusku odbędzie się rozprawa w sprawie schroniska w Chrcynnem . Potrzebne wsparcie ilościowe jeśli chodzi o osoby. Potrzebne jak największe zainteresowanie i przybycie wielu osób. Będzie TV. Proszę rozsyłaj tę wiadomość, może znajdą się osoby chętne pomóc i przyjdą jako widownia. Dla tych psin to ostatnia szansa, jeśli teraz umorzą sprawę to znaczy, że już nic nie można zrobić a los tych i następnych biedaków będzie przesądzony kolejne zakładanie następnych spraw będzie mijało się z celem. Zresztą nikt już się tym nie będzie zajmował Quote
ranias Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 To tak daleko ode mnie :shake: Witaj kochany Aniczku Quote
ranias Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Niuniek pewnie łapie ostatnie ciepłe podmuchy :lol: Quote
zuziaM Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Wszystko w porzadku. Jemy wiecej, zeby nie zmarznac, kiedy przyjda zimne dni .... czeszemy futro, zeby bylo miekkie i puszyste, a wtedy tez bedzie cieplej. Quote
Mantis Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='Ula Skwara']ja się cieszę, że mogłam pomóc - zawsze zerkam czy Anikowi starczy na hotelik[...] Ula, zauważyłam że jak się robi Aniczkowi dziura w budżecie to zawsze ratujesz :loveu: Ogromnie dziękuje :) Dziękuję również niezawodnym dobrodziejom Aniczkowego żywota, od których właśnie doleciało co nieco :Rose: Agnieszka_K - 20zł. Nevada - 20zł. Randa - 30zł. andegawenka - 50zł. Quote
Recommended Posts