Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mysza2 napisał(a):
A u mnie nie pada. U Anika pewnie leje.

Elu łatwiej wymienić gdzie nie pada...Z synem szukamy jakiegoś ośrodka wypoczynkowego w okolicy po środku (miedzy nami), ale jak tak pada to lepiej w domu siedzieć...

Posted

dzień dobry Aniczku!
w wawie leje,
na lubelszczyźnie też - a jak u Ciebie?:)

P.S. Anik - sory dopiero zobaczyłam, że pieniążki dla Ciebie za czerwiec i lipiec nie dotarły - już zrobiłam przelew - będą jutro;)

Posted

andegawenka napisał(a):
Miniu, wysłałm Ci kasę bo jakiś czas mnie nie bedzie. Trzymaj się skarbie i wygladaj tego domku...

Jak to Cię nie będzie a ja nic o tym nie wiem:cool3:;)

Posted

U nas lalo dluuuuuuugoooo....., ale nareszcie przestaje i jutro ma byc juz sucho, a potem coraz cieplej.
Nareszcie !

Pieniazki za hotelik za okres 27.06 - 26.07.2011 wplynely na moje konto.

Dziekujemy !

Posted

[quote name='salibinka']A ja mam mały pomysł na wewnętrzny konkurs :). Otóż: Odkopujemy PLAKAT ANIKA, wyznaczamy określony czas, powiedzmy tydzień. W tym czasie drukujemy i rozwieszamy - a następnie wpisujemy tutaj ilość rozprowadzonych plakatów Anika. Po upływie tygodnia sumujemy ilości i patrzymy, kto rozwiesił najwięcej.
Dla ZWYCIĘZCY mam NAGRODĘ - NIESPODZIANKĘ :) :) - kto się bawi? :) :)
(I kto pamięta, gdzie jest plakat?)

Salibinko, świetny pomysł :) Z racji tego, że mieszkam w niewielkiej miejscowości i wieszając pięć plakatów, zaspamowałabym całą wieś ;) nie mam szans na wygraną, ale zależy mi na dobru Aniczka, więc do nagrody niespodzianki oferowanej przez Salibinkę, dodam po 5 bannerków dla 3 najlepszych plakatowiczów :) Bannerki oczywiście dla wirtualnych podopiecznych :)
Plakat znalazłam i zamieściłam w 3 poście. :)

Aniczek bardzo dziękuje za nakrmianie skarpetki :Rose:

AgusiaP - 100zł.
wojtuś - 10zl.
Nevada - 20zł.
Agnieszka_K - 40zł.
andegawenka - 50zł.
Ula Skwara - 50zł.

Posted

[quote name='Mantis']Salibinko, świetny pomysł :) Z racji tego, że mieszkam w niewielkiej miejscowości i wieszając pięć plakatów, zaspamowałabym całą wieś ;) nie mam szans na wygraną, ale zależy mi na dobru Aniczka, więc do nagrody niespodzianki oferowanej przez Salibinkę, dodam po 5 bannerków dla 3 najlepszych plakatowiczów :) Bannerki oczywiście dla wirtualnych podopiecznych :)
Plakat znalazłam i zamieściłam w 3 poście. :)

Aniczek bardzo dziękuje za nakrmianie skarpetki :Rose:

AgusiaP - 100zł.
wojtuś - 10zl.
Nevada - 20zł.
Agnieszka_K - 40zł.
andegawenka - 50zł.
Ula Skwara - 50zł.

A bannerki robisz prześliczne :)
Zapraszamy i zachęcamy do pomocy i zabawy - Dla Anika każdy plakat to szansa.

Posted

A gdzie ty Anisiu zapodział się, he? Wracaj na górę szybciutko!

Nie wiem, gdzie mogę kolorowy plakat wydrukować w okolicy, zrobię rozeznanie, wydrukuję i będę sukcesywnie rozwieszać, ale poruszam się po dość ograniczonym terenie.

Posted

Nevada napisał(a):
A gdzie ty Anisiu zapodział się, he? Wracaj na górę szybciutko!

Nie wiem, gdzie mogę kolorowy plakat wydrukować w okolicy, zrobię rozeznanie, wydrukuję i będę sukcesywnie rozwieszać, ale poruszam się po dość ograniczonym terenie.

Super, Nevado :), popatrzmy na to w ten sposób, że bez względu na ilość i teren, każdy plakat to szansa, bo nie wiadomo nigdy, kto akurat przejdzie, zatrzyma się, dojrzy i... :) :).

Posted

[quote name='bakusiowa']

[FONT=Arial Black]Zapraszam na odlotowy kosmiczny bazarek na pokrycie długów Rysia i Romusia, dwóch piesków z Pszczyny:[/FONT]
http://www.dogomania.pl/threads/212181-*-*-*-ALE-ODLOT!!!-Wy%C5%9Blij-d%C5%82ugi-w-Kosmos!-wystrza%C5%82owy-bazarek-Rysia-i-Romusia-do16

o tak - zapraszamy bardzo bardzo pięknie!:)
Aniczek się chyba nie obrazi?
Można też kupić rakietę w imieniu naszego Misia:)

Posted

Nevado, dziękuję :loveu: I dokończę myśl Salibinki "[...] zatrzyma się, dojrzy i..." pokocha :iloveyou: :)

[quote name='nika28']A gdzie te plakaciki można ściągnąć ? :) Bo na wątku nie widzę. [SIZE="1"]Gapa ze mnie :oops:
Nika28 - link do plakatu jest w 3 poście na pierwszej stronie wątku, tuż nad bannerkami :)