Onaa Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Czyli można powiedzieć że Aniczek jest wielkości do kolana (może mieć ok. 50cm) w kłębie. Quote
andegawenka Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='Dogo07']Czyli można powiedzieć że Aniczek jest wielkości do kolana (może mieć ok. 50cm) w kłębie.[/QUOTE] Malutki nie jest. to widać:-) Quote
wojtuś Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Jeszcze filmik z Anisiem i córcią? Zuzi:) [quote name='Mantis'] [video=youtube;KVuFLlsRnZk]http://www.youtube.com/watch?v=KVuFLlsRnZk&feature=player_embedded[/video] W imieniu Anika bardzo proszę, pomóżcie mu godnie przeżyć starość. Tyle złego go w życiu spotkało. :([/QUOTE] [quote name='Dogo07']Czyli można powiedzieć że Aniczek jest wielkości do kolana (może mieć ok. 50cm) w kłębie.[/QUOTE] Tak tak Aniś jest do kolanka osoby dorosłej i może mieć ok. 50 cm w kłebie;);) Quote
Nevada Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Kto wraca, to wraca :p, ale taki Anik na przykład, to zażywa emeryturki i ma w nosie! Przede wszystkim wielkie dzięki za wydarzenie na FB :loveu: Ale moim zdaniem zdjęcie absolutnie do wymiany, Anik wygląda na nim tragicznie, ja ciężko chory, a nie jak pies do adopcji, to nie jest zdjęcie, które pomoże w adopcji. Anis musi wyglądać i być atrakcyjny dla potencjalnego domku. Mam takie typy: i oczywiście to o którym pisała salibinka Proszę zmieńmy to zdjęcie :placz: Quote
andegawenka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Nie utrafisz co ludzi bierze. Mój autystyczny podopieczny poszedł do adopcji jak świeża bułeczka.Mnie bardziej się podoba to Zuzią, tak jak napisała , widać że jest przytulakiem... Quote
Onaa Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Ja będę dodawać zdjęcia w komentarzach do wydarzenia. Ale jak oczywiście chcecie to mogę zmienić zdjęcie główne. To zmieniać :) ? Quote
andegawenka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Dogo07']Ja będę dodawać zdjęcia w komentarzach do wydarzenia. Ale jak oczywiście chcecie to mogę zmienić zdjęcie główne. To zmieniać :) ?[/QUOTE] Wybierz sama fotkę:smile: Quote
Onaa Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Mnie się podobała ta co teraz jest , tam Aniś taki biedny ale śliczny jak dla mnie, dlatego teraz Was pytam którą fotkę chcecie :). A ludzie różnie, jedno wolą już puszystego uśmiechniętego pieska, inni zlitują się nad ogolony biedaczkiem. Ja zamierzałam tym zdjęcie przyciągnąć uwagę jak największej liczby osób, a potem w komentarzu już można zobaczyć będzie inne fotki psiaczka, jak ładnie wygląda już w hoteliku. Quote
andegawenka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Nevada'] Proszę zmieńmy to zdjęcie :placz:[/QUOTE] Nevada, może taka reakcja jak Twoja jest potrzebna. Poczekajmy jeszcze trochę. Fotka zawsze mozna zmienić:smile: Quote
Onaa Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Tak, możemy zmieniać co kilka dni a narazie będę dodawać te ładne fotki Amisia do komentarza. Quote
Nevada Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='andegawenka']Mnie bardziej się podoba to Zuzią, tak jak napisała , widać że jest przytulakiem... To znaczy, które :lol:? Jak uważacie, ja myślę, że pierwsze wrażenie jest ważne, a pierwsze wrażenie to zdjęcie główne, później w komentarzach właśnie można nawiązując do historii Anisia pokazać i te starsze zdjęcia gdzie tak marnie wyglądał, no spójrzcie, tylko dzieci straszyć: Pies jest starszy i niewidomy to niech chociaż nie będzie brzydki ;), ale oczywiście mogę być w błędzie, może zmieńmy za jakiś czas jak odzewu nie będzie, albo niech się więcej osób wypowie, bo jak mawiał niejaki słynący z mądrości Salomon :lol:, gdzie wielu doradców tam mądrość leży :lol: andegawenka, Anik pewnie woli siebie takim jakim jest teraz :-) Quote
Agnieszka_K Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 jeśli mowa o zdjęciu - ten przystojny Anik to mój faworyt;): Quote
salibinka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Nevada']To znaczy, które :lol:? Jak uważacie, ja myślę, że pierwsze wrażenie jest ważne, a pierwsze wrażenie to zdjęcie główne, później w komentarzach właśnie można nawiązując do historii Anisia pokazać i te starsze zdjęcia gdzie tak marnie wyglądał, no spójrzcie, tylko dzieci straszyć: Pies jest starszy i niewidomy to niech chociaż nie będzie brzydki ;), ale oczywiście mogę być w błędzie, może zmieńmy za jakiś czas jak odzewu nie będzie, albo niech się więcej osób wypowie, bo jak mawiał niejaki słynący z mądrości Salomon :lol:, gdzie wielu doradców tam mądrość leży :lol: andegawenka, Anik pewnie woli siebie takim jakim jest teraz :-) Zmieniłabym to zdjęcie ;) Quote
coronaaj Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 salibinka napisał(a):Zmieniłabym to zdjęcie ;) Ja tez fatalne nikt takiej bidy nie bedzie chcial adoptowac. Quote
Onaa Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 A mnie się podoba na tym zdjęciu, taka bida właśnie :). Od razu mnie za serce rusza. Teraz dałam inne zdjęcie, takie "kudłate": http://img687.imageshack.us/img687/2524/anikfb.jpg. Chyba że chcecie jeszcze inne. Quote
coronaaj Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Dogo07 napisał(a):Zdjęcie zmienione :). Wydaje mi sie , ze dobra decyzja.Pierwsze wrazenie najwazniejsze. Quote
salibinka Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Zdjęcie fajne :) i jakie by nie było, ważne, żeby zobaczył je ten jedyny KTOŚ. Bardzo Ci tego Aniczku życzę. Quote
Recommended Posts