Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeszcze filmik z Anisiem i córcią? Zuzi:)
[quote name='Mantis']

[video=youtube;KVuFLlsRnZk]http://www.youtube.com/watch?v=KVuFLlsRnZk&feature=player_embedded[/video]

W imieniu Anika bardzo proszę, pomóżcie mu godnie przeżyć starość. Tyle złego go w życiu spotkało. :([/QUOTE]

[quote name='Dogo07']Czyli można powiedzieć że Aniczek jest wielkości do kolana (może mieć ok. 50cm) w kłębie.[/QUOTE]
Tak tak Aniś jest do kolanka osoby dorosłej i może mieć ok. 50 cm w kłebie;);)

Posted

Kto wraca, to wraca :p, ale taki Anik na przykład, to zażywa emeryturki i ma w nosie!

Przede wszystkim wielkie dzięki za wydarzenie na FB :loveu:

Ale moim zdaniem zdjęcie absolutnie do wymiany, Anik wygląda na nim tragicznie, ja ciężko chory, a nie jak pies do adopcji, to nie jest zdjęcie, które pomoże w adopcji. Anis musi wyglądać i być atrakcyjny dla potencjalnego domku. Mam takie typy:

i oczywiście to o którym pisała salibinka

Proszę zmieńmy to zdjęcie :placz:

Posted

Ja będę dodawać zdjęcia w komentarzach do wydarzenia. Ale jak oczywiście chcecie to mogę zmienić zdjęcie główne. To zmieniać :) ?

Posted

Mnie się podobała ta co teraz jest , tam Aniś taki biedny ale śliczny jak dla mnie, dlatego teraz Was pytam którą fotkę chcecie :).
A ludzie różnie, jedno wolą już puszystego uśmiechniętego pieska, inni zlitują się nad ogolony biedaczkiem.
Ja zamierzałam tym zdjęcie przyciągnąć uwagę jak największej liczby osób, a potem w komentarzu już można zobaczyć będzie inne fotki psiaczka, jak ładnie wygląda już w hoteliku.

Posted

[quote name='andegawenka']Mnie bardziej się podoba to Zuzią, tak jak napisała , widać że jest przytulakiem...

To znaczy, które :lol:?
Jak uważacie, ja myślę, że pierwsze wrażenie jest ważne, a pierwsze wrażenie to zdjęcie główne, później w komentarzach właśnie można nawiązując do historii Anisia pokazać i te starsze zdjęcia gdzie tak marnie wyglądał, no spójrzcie, tylko dzieci straszyć:

Pies jest starszy i niewidomy to niech chociaż nie będzie brzydki ;), ale oczywiście mogę być w błędzie, może zmieńmy za jakiś czas jak odzewu nie będzie, albo niech się więcej osób wypowie, bo jak mawiał niejaki słynący z mądrości Salomon :lol:, gdzie wielu doradców tam mądrość leży :lol:

andegawenka, Anik pewnie woli siebie takim jakim jest teraz :-)

Posted

[quote name='Nevada']To znaczy, które :lol:?
Jak uważacie, ja myślę, że pierwsze wrażenie jest ważne, a pierwsze wrażenie to zdjęcie główne, później w komentarzach właśnie można nawiązując do historii Anisia pokazać i te starsze zdjęcia gdzie tak marnie wyglądał, no spójrzcie, tylko dzieci straszyć:

Pies jest starszy i niewidomy to niech chociaż nie będzie brzydki ;), ale oczywiście mogę być w błędzie, może zmieńmy za jakiś czas jak odzewu nie będzie, albo niech się więcej osób wypowie, bo jak mawiał niejaki słynący z mądrości Salomon :lol:, gdzie wielu doradców tam mądrość leży :lol:

andegawenka, Anik pewnie woli siebie takim jakim jest teraz :-)

Zmieniłabym to zdjęcie ;)