Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nevada']Możeby Anisiowi wydarzenie na FB zrobić? Ile z nas jest na FB i ilu znajomych możnabu zaprosić?Umie Ktoś takie wydarzenie zrobić?[/QUOTE]

No mamy, ale ze zrobieniem wydarzenia gorzej:oops:

"Utwórz wydarzenie" -tam są głupie pytanie na które nie wiem co odpowiedzieć:shake:

Posted

[quote name='Dogo07']Mogę zrobić wydarzenie na fb dla Aniczka, tylko napiszcie mi jaki tekst tam chcecie umieścić i które zdjęcie :).[/QUOTE]

Mantis napisała świetny tekst na poczatku watku. Złagodziłabym okreslenie "bestialstwo". A fotki schroniskowe i obecne . Myślę ze Mantis powinna się wypowiedzieć, no ale jak widzisz jej nie:roll: ma....

Posted

[quote name='Nevada']Możeby Anisiowi wydarzenie na FB zrobić? Ile z nas jest na FB i ilu znajomych możnabu zaprosić?Umie Ktoś takie wydarzenie zrobić?[/QUOTE]
Dobry pomysl moze cos pomoze w znalezieniu domeczku.

Posted

[quote name='Dogo07']Na wydarzeniu może być tylko jedno zdjęcie, więc dlatego prosiłam żebyście wybrali jakieś jedno Anikowe.

Ja wciąż najbardziej lubię to :):

Teksty są na pierwszej - to, co zrobiono z Anikiem to jest bestialstwo i nie ma na to innych słów, ale ten mój tekst wystarczająco długo wisiał ;) w necie, drugi jest świeższy - napisany przez Anię - Mantis - polecam, bo jest wyrazisty a jednocześnie ciepły.

Aniu, bardzo prosimy wypowiedz się, co do FB, która fota Twoim zdaniem i czy udało się dodać film o Aniku do aukcji.

A może ZuziaM zrobiłaby nowe fotki? :)

Posted

Mnie się właściwie prawie wszystkie zdjęcia Anika podobają :lol:.

Tylko tak sobie myślę że skoro tam może być tylko jedno zdjęcie to może jakieś większe, żeby z bliska było widać pycholek psiaczka.

Najlepiej to by było gdyby można było opowiedzieć historię Anika zdjęciami, tak jak są w poście Mantis na początku, bo to bardzo dużo daje.
Ale to trzebe by poprzez jakiś program, tylko żeby linki dodać.

No nic, zrobię, a Wy jak coś to będziecie zgłaszać poprawki ;).

Wydarzenie Aniczka na fb:
http://www.facebook.com/event.php?eid=266114773415024#!/event.php?eid=266114773415024.

Posted

[quote name='Mysza2']przystojniak z Aniczka prawdziwy :)

[quote name='Barynia']Aniś śpisz ? , no ja myśle że nie .

taki przystojny chłopaszek to przynajmniej to do 00:00 nie śpi
Aniś pięknie Wita u Siebie :loveu:
Dzięki :loveu:

Posted

[quote name='Dogo07']Mnie się właściwie prawie wszystkie zdjęcia Anika podobają :lol:.

Tylko tak sobie myślę że skoro tam może być tylko jedno zdjęcie to może jakieś większe, żeby z bliska było widać pycholek psiaczka.

Najlepiej to by było gdyby można było opowiedzieć historię Anika zdjęciami, tak jak są w poście Mantis na początku, bo to bardzo dużo daje.
Ale to trzebe by poprzez jakiś program, tylko żeby linki dodać.

No nic, zrobię, a Wy jak coś to będziecie zgłaszać poprawki ;).

Wydarzenie Aniczka na fb:
http://www.facebook.com/event.php?eid=266114773415024#!/event.php?eid=266114773415024.
Renatko dzięki za FB :loveu:
Ja niestety konta tam nie mam, jakoś na razie nie mogę się przełamać;)

Dzięki Zuzia za zdjęcia:loveu:
Jak się wraca do pierwszych stron i zdjęć to aż trudno uwierzyć że to ten sam Psiak:):)
Cudny Aniś;);)

Posted

W samym wydarzeniu może być tylko jedno zdjęcie ale w komentarzach można wklejać zdjęcia także wkleję jeszcze kilka zdjęć Aniczka :).

Aha, ktoś pyta o wymiary psiaczka ;).
Ja też kiedyś pytałam ale już nie pamiętam, jaki on duży jest na wysokość, bo kilogramowo to chyba tak ok. 15-18kg ?
I jeszcze, jak to jest z tym jego widzeniem, on całkowicie nie widzi ?

W treści na początku pisze, że on lubi suczki ale z tego co pamiętam co Aniś nie bardzo akceptuje inne pieski, więc może od razu to zaznaczyć, że właściwie szukany domek, gdzie byłby jedynym pieskiem. Chyba że z suczką może mieszkać.

Posted

[quote name='zuziaM']Jak chcecie, to ja za nastepny miesiac hotelowania wystawie rachunek bezposrednio na Fundacje i Fundacja
z tych funduszy Yogiego mi przeleje na konto.
A potem najwyzej za badania psiucha.
Tylko zastanowcie sie, czy one sa naprawde konieczne.
Pani doktor byla u mnie wczoraj , bo szczepila mi psiaki.
Ogladala tez Yogusia. Na oczka juz nie ma lekarstwa. Skorka i te lysinki, to pozostalosc po ranach, blizny po skaleczeniach, otarciach lub oparzeniach.
Skorka w tym miejscu jest zdrowa, a jedynie przebarwiona na ciemno.
No i z zabkow ..... minimum 14 lat.
Ale naprawde ... kondycje to on ma niesamowita !!!! Na spacerach niemozliwy .... szedl by na koniec swiata !
U Dagusi zachowuje sie bardzo dobrze, ale kloca sie diabelnie z Semirem przez ta siateczke, ktora zamontowalam.
Puszczam go tam na godzinke co jakis czas.
To samo jest w kojcu. Wykloca sie z Rumeczkiem, ktory mieszka obok.
Luzem w ogrodzie zgadza sie z Babelkiem, ale jak jest na smyczy i idziemy na spacer, to inne psy chce zjesc....[/QUOTE]

[quote name='zuziaM']Yogi jest posturki Tibbusia, ale jest chudszy ... Tibbi to grubasek (!) i Yogus ma nieco dluzsze lapcie, wiec ciut jest wyzszy od Tibbunia.
Moze wazyc jakies 12 kg.[/QUOTE]

[quote name='Dogo07']A Tibbuś to takiej chyba wielkości był jak Rumek albo ciut większy, prawda ?[/QUOTE]

Zobaczcie jakie okreslenie wielkości Anika. Porównanie do róznych psów. Nie dziwię się że nie wiemy jak wyglada Anik

Posted

[quote name='Dogo07']A Tibbuś to takiej chyba wielkości był jak Rumek albo ciut większy, prawda ?

[quote name='zuziaM']Mam nadzieje, ze zdjecia sie spodobaja i bedzie mozna z nich wybrac cos do ogloszen i nowego banerka.
Anik slicznie pozowal. Kocha wszystkich i wtulal sie w lolke z wielka przyjemnoscia.

Dziewczyny zreszta rzeczywiscie maja racje, ze lepiej w ogloszeniach wygladaja zdjecia psiakow z czlowiekiem, gdzie widac jakie sa radosne, przymilne i kochane.
No to mamy wielkość Anika