Nevada Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Możeby Anisiowi wydarzenie na FB zrobić? Ile z nas jest na FB i ilu znajomych możnabu zaprosić?Umie Ktoś takie wydarzenie zrobić? Quote
andegawenka Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Nevada']Możeby Anisiowi wydarzenie na FB zrobić? Ile z nas jest na FB i ilu znajomych możnabu zaprosić?Umie Ktoś takie wydarzenie zrobić?[/QUOTE] No mamy, ale ze zrobieniem wydarzenia gorzej:oops: "Utwórz wydarzenie" -tam są głupie pytanie na które nie wiem co odpowiedzieć:shake: Quote
Onaa Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Mogę zrobić wydarzenie na fb dla Aniczka, tylko napiszcie mi jaki tekst tam chcecie umieścić i które zdjęcie :). Quote
andegawenka Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Dogo07']Mogę zrobić wydarzenie na fb dla Aniczka, tylko napiszcie mi jaki tekst tam chcecie umieścić i które zdjęcie :).[/QUOTE] Mantis napisała świetny tekst na poczatku watku. Złagodziłabym okreslenie "bestialstwo". A fotki schroniskowe i obecne . Myślę ze Mantis powinna się wypowiedzieć, no ale jak widzisz jej nie:roll: ma.... Quote
coronaaj Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Nevada']Możeby Anisiowi wydarzenie na FB zrobić? Ile z nas jest na FB i ilu znajomych możnabu zaprosić?Umie Ktoś takie wydarzenie zrobić?[/QUOTE] Dobry pomysl moze cos pomoze w znalezieniu domeczku. Quote
Onaa Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Na wydarzeniu może być tylko jedno zdjęcie, więc dlatego prosiłam żebyście wybrali jakieś jedno Anikowe. Quote
salibinka Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Dogo07']Na wydarzeniu może być tylko jedno zdjęcie, więc dlatego prosiłam żebyście wybrali jakieś jedno Anikowe. Ja wciąż najbardziej lubię to :): Teksty są na pierwszej - to, co zrobiono z Anikiem to jest bestialstwo i nie ma na to innych słów, ale ten mój tekst wystarczająco długo wisiał ;) w necie, drugi jest świeższy - napisany przez Anię - Mantis - polecam, bo jest wyrazisty a jednocześnie ciepły. Aniu, bardzo prosimy wypowiedz się, co do FB, która fota Twoim zdaniem i czy udało się dodać film o Aniku do aukcji. A może ZuziaM zrobiłaby nowe fotki? :) Quote
Onaa Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Mnie się właściwie prawie wszystkie zdjęcia Anika podobają :lol:. Tylko tak sobie myślę że skoro tam może być tylko jedno zdjęcie to może jakieś większe, żeby z bliska było widać pycholek psiaczka. Najlepiej to by było gdyby można było opowiedzieć historię Anika zdjęciami, tak jak są w poście Mantis na początku, bo to bardzo dużo daje. Ale to trzebe by poprzez jakiś program, tylko żeby linki dodać. No nic, zrobię, a Wy jak coś to będziecie zgłaszać poprawki ;). Wydarzenie Aniczka na fb: http://www.facebook.com/event.php?eid=266114773415024#!/event.php?eid=266114773415024. Quote
andegawenka Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Dodaj proszę link na watek Anika na dogomanii i bedzie super wydarzenie:Cool!: Quote
Onaa Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Ok. Jak będzie potrzeba to mogę zmienić coś w treści albo dać inne zdjęcie. Quote
andegawenka Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 :multi::multi::multi:Jak dla mnie jest świetnie, może coś ewentualnie Mantis czy Zuzia zechcą zmienić? Quote
nika28 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Udostępniłam Aniczka na FB, i zaprosiłam kilku gości :) Może to pomoże w znalezieniu domku dla naszego staruszka :( Quote
andegawenka Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Znalazłam fajne fotki na stronie 36, ale to też dobre...:smile: Quote
andegawenka Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='nika28']Udostępniłam Aniczka na FB, i zaprosiłam kilku gości :) Może to pomoże w znalezieniu domku dla naszego staruszka :([/QUOTE] Chyba mam to na swoim profilu:smile: Quote
andegawenka Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Dogo07']Ok. Jak będzie potrzeba to mogę zmienić coś w treści albo dać inne zdjęcie. Dzięki Quote
wojtuś Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Mysza2']przystojniak z Aniczka prawdziwy :) [quote name='Barynia']Aniś śpisz ? , no ja myśle że nie . taki przystojny chłopaszek to przynajmniej to do 00:00 nie śpi Aniś pięknie Wita u Siebie :loveu: Dzięki :loveu: Quote
wojtuś Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Dogo07']Mnie się właściwie prawie wszystkie zdjęcia Anika podobają :lol:. Tylko tak sobie myślę że skoro tam może być tylko jedno zdjęcie to może jakieś większe, żeby z bliska było widać pycholek psiaczka. Najlepiej to by było gdyby można było opowiedzieć historię Anika zdjęciami, tak jak są w poście Mantis na początku, bo to bardzo dużo daje. Ale to trzebe by poprzez jakiś program, tylko żeby linki dodać. No nic, zrobię, a Wy jak coś to będziecie zgłaszać poprawki ;). Wydarzenie Aniczka na fb: http://www.facebook.com/event.php?eid=266114773415024#!/event.php?eid=266114773415024. Renatko dzięki za FB :loveu: Ja niestety konta tam nie mam, jakoś na razie nie mogę się przełamać;) Dzięki Zuzia za zdjęcia:loveu: Jak się wraca do pierwszych stron i zdjęć to aż trudno uwierzyć że to ten sam Psiak:):) Cudny Aniś;);) Quote
salibinka Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Mam niewielkie pojęcie o FB + nieużywany kompletnie profil, ale udostępniłam Aniczka eksperymentalnie;), muszę się jednak bardziej wdrożyć w to medium :oops:, bo jest nośne. Quote
Onaa Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 W samym wydarzeniu może być tylko jedno zdjęcie ale w komentarzach można wklejać zdjęcia także wkleję jeszcze kilka zdjęć Aniczka :). Aha, ktoś pyta o wymiary psiaczka ;). Ja też kiedyś pytałam ale już nie pamiętam, jaki on duży jest na wysokość, bo kilogramowo to chyba tak ok. 15-18kg ? I jeszcze, jak to jest z tym jego widzeniem, on całkowicie nie widzi ? W treści na początku pisze, że on lubi suczki ale z tego co pamiętam co Aniś nie bardzo akceptuje inne pieski, więc może od razu to zaznaczyć, że właściwie szukany domek, gdzie byłby jedynym pieskiem. Chyba że z suczką może mieszkać. Quote
andegawenka Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Na str 27 są też ładne foty i na nich na malutkiego nie wygląda. Wysokość chyba boksera ale dłuższy... Quote
andegawenka Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 :)[quote name='Dogo07']Myślicie że taki wysoki jak bokser ?[/QUOTE] Boksery to maluszki:lol::lol: no powiedzmy sredniej wielkości;) Jest gdzieś fotka przy człowieku, chyba to Zuzia... Quote
Onaa Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Doczytałam w necie że bokser może mieć około 60cm w kłębie, myślicie że Anik jest taki wielki ? Quote
andegawenka Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='zuziaM']Jak chcecie, to ja za nastepny miesiac hotelowania wystawie rachunek bezposrednio na Fundacje i Fundacja z tych funduszy Yogiego mi przeleje na konto. A potem najwyzej za badania psiucha. Tylko zastanowcie sie, czy one sa naprawde konieczne. Pani doktor byla u mnie wczoraj , bo szczepila mi psiaki. Ogladala tez Yogusia. Na oczka juz nie ma lekarstwa. Skorka i te lysinki, to pozostalosc po ranach, blizny po skaleczeniach, otarciach lub oparzeniach. Skorka w tym miejscu jest zdrowa, a jedynie przebarwiona na ciemno. No i z zabkow ..... minimum 14 lat. Ale naprawde ... kondycje to on ma niesamowita !!!! Na spacerach niemozliwy .... szedl by na koniec swiata ! U Dagusi zachowuje sie bardzo dobrze, ale kloca sie diabelnie z Semirem przez ta siateczke, ktora zamontowalam. Puszczam go tam na godzinke co jakis czas. To samo jest w kojcu. Wykloca sie z Rumeczkiem, ktory mieszka obok. Luzem w ogrodzie zgadza sie z Babelkiem, ale jak jest na smyczy i idziemy na spacer, to inne psy chce zjesc....[/QUOTE] [quote name='zuziaM']Yogi jest posturki Tibbusia, ale jest chudszy ... Tibbi to grubasek (!) i Yogus ma nieco dluzsze lapcie, wiec ciut jest wyzszy od Tibbunia. Moze wazyc jakies 12 kg.[/QUOTE] [quote name='Dogo07']A Tibbuś to takiej chyba wielkości był jak Rumek albo ciut większy, prawda ?[/QUOTE] Zobaczcie jakie okreslenie wielkości Anika. Porównanie do róznych psów. Nie dziwię się że nie wiemy jak wyglada Anik Quote
andegawenka Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='Dogo07']A Tibbuś to takiej chyba wielkości był jak Rumek albo ciut większy, prawda ? [quote name='zuziaM']Mam nadzieje, ze zdjecia sie spodobaja i bedzie mozna z nich wybrac cos do ogloszen i nowego banerka. Anik slicznie pozowal. Kocha wszystkich i wtulal sie w lolke z wielka przyjemnoscia. Dziewczyny zreszta rzeczywiscie maja racje, ze lepiej w ogloszeniach wygladaja zdjecia psiakow z czlowiekiem, gdzie widac jakie sa radosne, przymilne i kochane. No to mamy wielkość Anika Quote
Recommended Posts