Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

andegawenka napisał(a):
:smile: Wojtuś dawno Cię nie widziałam.

Czy nasz Aniczek ma aktualne ogłoszenia? Foty takie rozbrajająco-powalające by się przydały:smile:

Dzień dobry:loveu:
I na zawołanie jestem;)
Anik ma zamówione ogłoszenia u Waderci, jeszcze czekamy.
Pozdrawiam pięknie:)

Posted

Uśmiechnęło się szczęście do Skubisia, który tak długo był u Zuzi i odzyskał swój blask... może i do Anika się uśmiechnie :)

(Nie)cierpliwie czekam na zdjęcia Puchatej Kulki :)

Posted

Dogo07 napisał(a):
Może spróbujecie dać Anika do Wyborczej ?

Musze rozeznać te ogłoszenia gazetowe, bo jednak dają duzy odzew:)

nika28 napisał(a):
Aniczek nadal czeka... :(

Poprosiłem właśnie Jenny19 o te ekspresowe ogłoszenia na 30 portalach, ze zdjęciami z 3 postu z Lolką.
Może jak Wszyscy zobaczą że nasz Anik ma ta.......kie powodzenie z super laską to i domek którys będzie zazdrosny i Anik znajdzie Swój kochany domek:)

Ogłoszenia Waderci na 60 portalach będa oczywiście ....... ale czekamy:)

Ilona jeszcze raz dzieki:loveu: myślałem że ogłoszenia Waderci będą już..już..
Ale chyba wszyscy jesteśmy zabiegani.

Pozdrawiam pięknie Wszystkich:loveu:

Posted

Rumcio, który również mieszkał u ZuziM w hoteliku, znalazł domek ostatnio właśnie poprzez ogłoszenie w Wyborczej.
Wiadomo, Anik jest starszy ale może akurat ktoś go wypatrzy.

Posted

Mantis napisał(a):
Uśmiechnęło się szczęście do Skubisia, który tak długo był u Zuzi i odzyskał swój blask... może i do Anika się uśmiechnie :)

(Nie)cierpliwie czekam na zdjęcia Puchatej Kulki :)

Ja też chciałabym zobaczyć zdjęcia Kulki Anika :).

Posted

Chciałabym zamówić Aniczkowi ogłoszenie w "Moim Psie". I tu ponawiam gorącą prośbę do Zuzi o nowe zdjęcie Anika - takie ładne, żeby był w całej krasie i bez - skądinąd ślicznych :) - nóg w tle ;). Jeśli byś mogła zrobić i wysłać mi w dużej rozdzielczości na maila:
[email protected] - bardzo proszę :)
Może akurat coś ruszy...

Posted

Gosia ma teraz na dniach pogrzeb w rodzinie i może jej nie być w eterze... U nas teraz pada jescze, wiec i foty też by nie były powalające, na weekend ma coś ruszyć w tym względzie

Posted

[quote name='salibinka']Chciałabym zamówić Aniczkowi ogłoszenie w "Moim Psie". I tu ponawiam gorącą prośbę do Zuzi o nowe zdjęcie Anika - takie ładne, żeby był w całej krasie i bez - skądinąd ślicznych :) - nóg w tle ;). Jeśli byś mogła zrobić i wysłać mi w dużej rozdzielczości na maila:
[email protected] - bardzo proszę :)
Może akurat coś ruszy...
Aniu super pomysł, dzięki :loveu:

[quote name='magda z.']Gosia ma teraz na dniach pogrzeb w rodzinie i może jej nie być w eterze... U nas teraz pada jescze, wiec i foty też by nie były powalające, na weekend ma coś ruszyć w tym względzie
Magda cieszę się że zaglądasz tu do Nas :loveu:
Małgosiu i na tą rodzinną sprawę Buziak :buzi::calus::buzi:

[quote name='coronaaj']Odwiedza, odwiedza...buziaki Anisiu, u was pada u mnie sliczna pogoda...oj szkoda , ze jestem tak daleko...
Za odwiedziny pięknie dziękujemy.. i to jeszcze z tak daleka :loveu:

[quote name='andegawenka']Jenny pieknie dziękujemy
Takie piękne robisz cudeńka :);), i musisz neta mieć :shake: bo jak będziesz odwiedzać
Anika :shake:

Jenny dzięki za ogłoszenia ;);)