Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

emilia2280 napisał(a):
Kupujé rzeczy dla kolezanki. Poproszé nr 7 i 15 za 100zl razem. Konto na pw poproszé.

a prosze bardzo :)

Tylko co mamy sprzedac? zdjecia czy tresci postu :D

Posted

emilia2280 napisał(a):
Sprawdzilam, i to o ten chodzilo. Jesli rzeczy niesprzedane to chcialabym je kupic.

Rzeczy są Twoje :loveu: bardzo proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym , że kupujesz i za ile , dobrze ?
Wpiszę Cię w rozliczenie żeby wszystko było "czarne na białym" ;)

Posted

Dzien dobry Yogi!

Dziewczyny, powstal juz ogolny watek psiakow z przytuliska w Glownie:

http://www.dogomania.pl/threads/184024-Psiaki-z-quot-Przytuliska-dla-zwierz%C4%85t-w-G%C5%82ownie-quot-b%C5%82agaj%C4%85-o-tymczaski-i-1-!!!?p=14534820#post14534820

Mantis, czy moge odebrac nagrode ;) wiedzialam, ze przyjdzie nania pora :D

1 banerek, piekny, cudowny, poprosze dla psiakow z glowna :) Dziekuje.
I poszly filmy, dostalas?

Posted

Avii, pył nie dał rady ;) Pieniążki doleciały, dziękuję :Rose:

Madallena, no weź mnie nie stresuj :eviltong: Banerek gotowy, ale czy piękny? :roll:

A filmiki chyba gdzieś w światłowodach utknęły, bo nie mam :nonono2:

Posted

dziewczyny tak sobie mysle.... może warto by zrobic nowy banerek... z info " dorzuć grosik, nie zostało juz wiele czasu" ... tylko żeby tekst był widoczny bo na aktualnym troche sie zlewa z pomarańczą : P

.... Mantis, teraz widze że coś o banerku piszesz... dla Yogiego ?

Posted

A to Madallena wygrała dwa banerki w konkursie na wybór imienia dla Misia Yogi :)

Masz rację, pomarańcze ładnie pachną, ale może niekoniecznie dobrze się z Misiem komponują ;)
Zaraz popracuje nad nowym :)

Posted

Yogi dalej w schronie.

Pieniedzy jest malo...dlatego nalegam, zeby jednak Yogi pojechal do Renaty (po majowce). Jak dla mnie Renata jestsuper DT dla takiech psiakow. Yogi cale zycie mieszkal w komorce. Teraz dostanie wybie, czlowieka, tylko spac bedzie musial...no walsnie Renatka, poka gdzie.

NIE STAC NAS NA WYCIAGNIECIE YOGIEGO do KIKOU! :(:(:(

Posted

Madallena napisał(a):
Yogi dalej w schronie.

Pieniedzy jest malo...dlatego nalegam, zeby jednak Yogi pojechal do Renaty (po majowce). Jak dla mnie Renata jestsuper DT dla takiech psiakow. Yogi cale zycie mieszkal w komorce. Teraz dostanie wybie, czlowieka, tylko spac bedzie musial...no walsnie Renatka, poka gdzie.

NIE STAC NAS NA WYCIAGNIECIE YOGIEGO do KIKOU! :(:(:(

A jakie są koszty u Kikou a u Renaty5 ? Jest jakaś znaczna różnica ?