Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dogo07 dziękuję za zaproszenie :-)
Mogę na razie zadeklarować 10 zl/mies.

Gdyby Yogi pojechał do Kikou miałby super wakacje i opiekę.
Kikou również zabiera psiaki do Weta, gdy jest coś niepokojącego ze zdrowiem.
Jutro z wątku Asia76 jedzie do niej niewidomy, długowłosy onek Saszka:
http://www.dogomania.pl/threads/183579-Sasza-ślepy-onek-zbiera-deklaracje-na-hotelik

Trzymam kciuki za Puszka/Miśka/Yogiego:-)
I proszę o nr konta:-)

Posted

u kikou, tylko deklaracji brakuje :( i transportu do kikou :( i pieniedzy na weta :(

Ale CHECI sa ! :)

ps. Yogi wpadl pod kosiarke :D w niedziele bede u niego to porobie mu troche fotek ;)

Posted

Madallena napisał(a):
nika28 a masz fotki? POKA!!!

Mam, ale nie wiem czy mogę tu wstawić, bo nie są mojego autorstwa :lol:
A z resztą Ty chyba jutro będziesz w przytulisku to zobaczysz jaki chłopak piękny :loveu:
Ja też jutro będę więc mu porobię trochę zdjęć.

Posted

Madallena napisał(a):
a o ktorej bedziesz?

Wstawiaj wstawiaj! tylko napisz od kogo sa i bedzie po klopocie :)

No kurde, ma foty i nie pokazuje!

Przyjadę o ok. 12, będę kilka godzin ;)

Proszę, jedna fotka którą przysłała mi P. Kasia, patrzcie jaki jest teraz śliczny :

Posted

Madallena napisał(a):

nika28. Rozmawialam z p. Zofia i zapowiedzialam sie jutro, nie wiem dokladnie o ktorej godzinie ale szykuj mi Pchłe :) bo ją porywam :P

Ok, będę czekała z Pchełką na Ciebie :)

Posted

Betta. W tym przytulisku pracuje 1 osoba + czasami sa inne.

Warunki schroniskowe nie pozwalaja na to, zeby Yogi mial wyczesana siersc. Nie maja na to czasu. Waznejsze od czesania jest posprzatanie i ugotowanie psom jedzenia :(

Mamy wczesniejsze (pierwsze) zdjecie Yogiego i spokojnie mozemy pokazywac jaki bedzie. Widzialas jaka mial siersc ostatnio:(

Posted

Betta napisał(a):
yy..no juz kudłaczem nie jest...jakis terier z niego wyszedł ...
nie szło go wyczesać ? :-(

Ja zwykle wolę kudłate kudłacze ale Yogi wyjątkowo mi się bardzo podoba po obcięciu. Jest cudny :) ! Takie słodkie i urocze niewiniątko :).
A każdy kudłacz obcięty z dredów tak wygląda.
No a dredów nie da się inaczej pozbyć , chyba że chciałabyś wyszarpywać mu włosy na żywca :shake:.

Posted

wojtuś napisał(a):

Mogę na razie zadeklarować 10 zl/mies.

Super! Bardzo dziękuję w imieniu Misia Yogi :loveu:
Zaraz wyślę numer konta.

Wraz z dredami ubyło Misiowi Yogi kilka lat. Młodzieniaszek :loveu:
Na pewno mu lżej :)

Zaczynają wpływać pieniążki dla piesia :)

andegawenka - 100zł.

Bardzo dziękuję :Rose:

Posted

ja po prostu luwielbiam kudłacze...a nie znosze terierów : P nie no po prostu nie ten sam pies.... ale racja.... jakos tkwi mi w głowie to zdj nr 1 na którym wyglada ładnie a te pozostałe jakos nie zapadły mi w pamiec...a rzeczywiśćie na rozczesywalny włos nie wyglada

dzioewczyny że tak sie powtórze....planujecie jakąś diagnostyke dla małego jeszcze przed wysłaniego do hotelu ? te uszy by mu mozna było chociaz obadac i moze krew podstawowa ? bo kasa jest widze, a za chwile sie okaze niepotrzebna dla tego pieska....

Posted

Misiu Yogi ładny po kosiarce - jak pisze Mantis odmłodniał - ale z dłuższym włosem to chyba będzie jeszcze ładniejszy ;);)
Oby jak najszybciej pojechał do Kikou;)
Z pozdrowieniami:)

Posted

Betta planowac mozna wszystko, oczywiscie, ale jak sie ma na to fundusze :( My ich nie mamy...

Nagram Wam jutro jak wyglada to trzepanie glowa. To nie jest trzepanie tylko krecenie.

YOGI jest tak blisko szvczescia, ale brakuje funduszy :(

POMOZCIE!

Mantis, ile mamy stalych a ile jednorazowych?

Posted

Madallena napisał(a):
Mantis, ile mamy stalych a ile jednorazowych?

Podsumowując to co Yogi ma u Zuluguli, Ciebie i w skarpecie, stan obecny finansów Misia - 351,50zł.

Deklaracji stałych ma 110zł.

Na zdiagnozowanie stanu zdrowia wystarczy. Ale trochę mało stałych deklaracji na hotelik :(