Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='erka']

Najlepsze życzenia w dla naszych Kochanych Dogomaniaczek , Ani i Małgosi, dla których jest to jeden z najwazniejszych dni w życiu. Wszystkiego najlepszego, abyście były szczęśliwe i aby Wasi TZ podzielali Waszą pasję.:Rose::buzi:

[quote name='andzia69']również dołączam się do życzeń!:loveu::Rose: wszystkiego NAJ NAJ NAJ!:loveu::loveu::loveu:

[quote name='Elka_Ka']Co prawda znam Was tylko z ładnego charakteru pisma na monitorze a nie osobiście, ale ponieważ plączę się tu od jakiegoś czasu i z całego serca popieram to co robicie, również dołączam się do życzeń. Wszystkiego NAJ...!!!:Rose::Rose::Rose:

[quote name='Kar0la']Ja także życzę Wam wszystkiego najlepszego w tym wyjątkowym dniu. :loveu: :loveu:

[quote name='mag.da']I ja również dołączam do życzeń.
[FONT=Verdana]Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia dziewczyny![/FONT]
:Rose::Rose:

[quote name='Rudzia-Bianca']

I ja również szczęścia Wam życzę :loveu:

[quote name='Jaaga']Również chcę się dołączyć do tych życzeń.

[quote name='zuzlikowa']Wszystkiego dobrego!!!!
Dzisiejszy dzień przeżyjcie na radosnej zabawie,a resztę życia...w radosnym spokoju i zadowoleniu z życia!!!

[quote name='ewab']Ode mnie też przyjmijcie życzenia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:Rose::Rose::Rose:

Dziś to pewnie już marzą, żeby wszyscy dali im święty spokój:evil_lol::evil_lol:. Żeby spokojnie usiąść z wysoko ułożonymi nogami i wypić kawę/piwo (niepotrzebne skreślić):eviltong:

[quote name='ewelinka_m']

Aniu , Gosiu najlepsze życzenia w tym wczorajszym cudownym dniu :loveu: abyście zawsze były tak szczęśliwe :lol: :Rose: :calus:

Jestem na chwilke;) Lekko ochlonięta, ale zmeczona. Bardzo bardzo i z calego serduszka dziekuje za zyczenia i pamiec :loveu::loveu:

Posted

ewelinka_m napisał(a):

Rudzia istne cudeńko!!!! dziękujemy! :multi: :calus:

Kashdog napisał(a):
Czy to ten album dla p.Ani :loveu:?

Mam tylko nadzieję że Pani Ani też się spodoba :)
W nocy wkleję zdjęcia reszty -Pani Ania tu nie zagląda chyba ;)

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Mam tylko nadzieję że Pani Ani też się spodoba :)
W nocy wkleję zdjęcia reszty -Pani Ania tu nie zagląda chyba ;)

Cudny jest :loveu:
Z p.Anią to nigdy nie wiadomo :evil_lol::evil_lol:

Posted

Dziewczyny, Erka dziś jest w Poznaniu, a mam dom dla psa/suki do ok. 3 lat. Warunki: otwarty kojec z oddzielona częścią ogrodu do biegania, zimą spanie w garażu. Warunek względem psa - łagodność wobec dzieci. Obiecałam dziś pani odpowiedzieć. To dom z polecenia dr Lewickiej. Mieli 15 lat onke i musieli ją uśpić. Macie jakieś propozycje? Soni mi szkoda, bo ona ma króciutką sierść i zima powinna być w domu, ale wiele psów nadawałoby się do takich warunków i byłoby szczęśliwych w takim domu. Może być starsze szczenię, byle nie gryzące dziecka.

Posted

Andziu, weszłam na 1 stronę, ale nie otwierają mi sie zdjęcia, ciągle cos mi szwankuje. Mocca jawi mi się w postaci końcówek uszu. Czy dałabyś radę wysłać mi chociaż po jednym zdjęciu na maila? Wyszukałam jeszcze Dyzię i benkowatą Misię oraz biedną Mikę z łańcucha. Tylko kiedy Misia mogłaby być adoptowana? O zdjęcie Miki prosiłabym to drugie, bo na pierwszym wyglada jak mix z jamnikiem, a podobno w rzeczywistosci jest proporcjonalna. Bardzo prosze, mój mail: z [email protected]

Posted

[quote name='Jaaga']Andziu, weszłam na 1 stronę, ale nie otwierają mi sie zdjęcia, ciągle cos mi szwankuje. Mocca jawi mi się w postaci końcówek uszu. Czy dałabyś radę wysłać mi chociaż po jednym zdjęciu na maila? Wyszukałam jeszcze Dyzię i benkowatą Misię oraz biedną Mikę z łańcucha. Tylko kiedy Misia mogłaby być adoptowana? O zdjęcie Miki prosiłabym to drugie, bo na pierwszym wyglada jak mix z jamnikiem, a podobno w rzeczywistosci jest proporcjonalna. Bardzo prosze, mój mail: z [email protected]

Sluchajcie, a moze tak biedna Ira z lancucha? Dla niej to chyba idealne wyjscie a jesli okaze sié ze costam, bo nie wiedzielismy tego o niej, to já odbierzemy i bédziemy dalej szukac domu odpowiedniego, a ona poszlaby do hoteliku. To szatanski plan, ale moze sié udac ;ppp

Moze ktos zadzwonic do Erki i zapytac czy ona ma szansé sié nadawac?

Posted

Ira ponoć ucieka. Mika z łańcucha też jest w paskudnej sytuacji. Miała do mnie przyjechac juz kilka razy, ale zawsze jest jakis pies w wiekszej potrzebie. Ona po okresie bezdomnosci została przygarnięta do domu przez matkę tej osoby u której teraz jest. Starsza pani, o nią dbała, ale umarła i Mika wyladowała na łańcuchu, z którego nie jest spuszczana chyba od dwóch lat. Ma duże szanse po "odmłodzeniu" (tez szataństwo), bo przypomina donka, a dom miał 15 lat onkę.
Andzia nie odczytala pewnie posta. Czy ktos może na mój mail przesłac po jednym zdjęciu wymienionych suczek? Dogo mi wariuje, zdjec nie widzę. Zdjecia Oskarka mi zniknęły, jak je wstawiłam ponownie, to były podwójne. Pisałam wiadomość na wątku Soni i tam nagle w tekscie pojawił sie własnie Oskar. Szkoda stracić sprawdzony dom.

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Strasznie długo to trwało ,ale w końcu powstał ... jutro poleci do Kielc :)

A czy ja mogłabym poprosić o więcej zdjęć na wątku tego cuda? Uwielbiam takie własnoręcznie wykonane dzieła sztuki.

Posted

Andziu, dziękuję. jakby udało Ci się skopiować zdjęcie z tekstem, to byłoby juz super. Jak nie, to sama dopisze. Tylko bez kontaktu na poszczególne osoby, bo ta pani sie pogubi. Jesli zdecydowałaby się, to wtedy bede umawiać.

Posted

już zapodaję:)

z czarnym labkiem jest problem...przydałby się dla niego dt bez innego psiaka - nie, nie jest agresywny lecz...erotoman:diabloti: i biedna sunia goldenka już nie daje rady go odganiać:-(

Posted

z tego co czytałam na jego wątku już ma umówioną kastarcję , ale dopiero we wrześniu..:roll: nawet jeśliby go teraz ciachać to tak szybko poziom hormonów mu nie opadnie :shake: a sunieczka An-ny4 jest przerażona całą sytuacją, boi się wchodzić już do własnego domu :-(

labkowy wątek:
http://www.dogomania.pl/threads/190351-Czarny-labrador-1-5-r-potrzebuje-dt-lub-ds-pilne!

z kolejnych wieści .. p.Ania wyjeżdża na wakacje już w tą sobotę...jest u niej w mieszkaniu Puszek i podrzucony psiak ..ktoś chętny do pomocy? :cooldevi:

Posted

Czy jest ktoś kto pilnie mógłby zrobić wizytę przedadopcyjną dla Borysa w Końskich? Chlopak ma szansę na DS (mlode małżeństwo z domkiem). Mogą wziąć Borysa od zaraz. W rozmowie telefonicznej wydają się być OK. Może dałoby się w umowie przedadopcyjnej zawarunkować kastrację i sprawdzić to w wizycie poadopcyjnej? Źle się czuję myśląc o tym, że Borys będzie narażony na kolejna zmianę i to nie do DS tylko na kolejny tymczas (prawdopodobnie hotel).