Tundra Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Mozna go przeniesc " Juz w nowym domu" Bo on juz nie wroci.:lol: Chlopak madry zostawil koty w spokoju. A rodzinka go kocha! Quote
irenaka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Doczekałam się!!!!!:laola: Bądź szczęśliwy Cyganku!!:loveu::loveu::loveu: Quote
j3nny Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 :multi::multi::multi: szczescia Cyganku i dlugiego zywota!! Quote
tanitka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 wiecie co, a ja żałuję, że go wcześniej Tundra nie zabrała, niepotrzebnie biedak dwa lata w budzie siedział, a to dużo czasu jak dla niego.:shake: Wiem, wiem, że ani sposobności, ani możliwości nie było, wszystko wiem i rozumiem, ale jednak szkoda że tyle czasu on stracił. Tundro wyściskaj od nas Denis:loveu:, która wypatrzyła Cyganka i zaoferowała mu miejsce w swoim domu. Tobie też bardzo dziękuję, ze go w wielki świat zabrałaś:loveu::loveu:, że mu dałyście Życiową Szansę. Quote
beka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Aż się spłakałam. Znałam Cyganka od początku jego pobytu u Gajowej. To naprawdę wspaniały piesek...:) Quote
fona Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Hurrrraaaaa!!!! Zawsze, jak ktos przychodzil do mnie i mowil: jest dom dla psa, wykrzykiwalam: Cyganek! Tylko nikt nie chcial staruszka. Cyganku, zyj sto lat! Quote
Tundra Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Cyganek ma czipa. U nas wszystkie pieski sa rejestrowane i dostaja taki znaczek na obrozke z nr. rozpoznawczym. Musze ten znaczek dostarczyc jego panci. Sprobuje ja namowic, zeby sie tu zalogowala. Ona przeciez swietnie zna polski. A mnie to najbardziej wzrusza, ze ta pani go tak naprawde odrazu pokochala. Ogladala jego zdjecia i Wasz filmki no i szybko ja do siebie przekonal. A ze los zzadzil, ze mu jeszcze na obczyznie po polsku szepcza:-) Quote
*Gajowa* Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Właśnie zastanawiałam się jak Cyganek nauczy się niemieckiego? On rozumie wszystko co sie do niego mówi ale po polsku, a teraz trochę przygłuchy jest więc z nauką trudno byłoby... na szczęście nie musi się uczyć języków na stare lata . Bardzo sie cieszę :multi::multi::multi:. Czas chyba na zmianę tytułu. Quote
brazowa1 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Od razu pokochała... I wlasnie o to chodzilo,to dla niej czekal tyle czasu.Tak wlasnie miało byc. Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Takie zakończenia są najlepsze. I znów okazało się że nawet długie oczekiwanie przynosi rezultaty :) Quote
tanitka Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 no to teraz czekamy na forum na samą Pania Cygankową i wiadomości z pierwszej ręki:lol: Quote
agata51 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Ich liebe dich, Zigeuner! :loveu: Na naukę nigdy nie jest za późno. :lol: Quote
Tundra Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Pod koniec tygodnia jestem umowiona z rodzinka Cygankowa. Quote
anielica Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Cholerka, jak nie można zmienić :mad: Próbowałam z 10 razy. Piszę do admina skoro tak... Quote
*zaba* Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 http://img161.imageshack.us/img161/3782/cygan1cy0.jpg prosil,prosil i sie kochany doczekal. A sa szanse na fotki...? Quote
j3nny Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 i nawet koty żyją !! :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
mru Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 oooh ale numer :D w końcu na swoim i są doty! ah i w ogóle :D czad! Quote
Charly Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Cyganku dziadziu uszatku ale super:loveu::multi::multi: :multi::loveu::lol: Quote
Recommended Posts