Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już kilka razy próbowałam zmienić tytuł wątku, ale nie mogę...
Napiszę do moderatora, ale jaki tytuł dać?

Staruszek CYGANEK czeka na SWÓJ DOMEK u Denise (Niemcy):))
?

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Cyganek u mnie długu juz nie ma. Wszystko uregulowała asiaf1 więc jeżeli możesz przekaż jej grosik... ona ma wiele psiaków pod opieką.

To ja poproszę o nr konta asiaf1 na PW.

Posted

Ciągle czytam ten wątek i płaczę.Tak bym bardzo chciała aby Cyganek już w tym domku został. Widać, że jest szczęśliwy i spokojny. Cyganek jest takim staruszkiem jak mój Marcepanek i chyba dlatego mam takie ciche marzenie....;);) Co Wy na to?

Posted

też bym chciala, zeby Cyganek był w swoim domu stałym, ale na szczęście on tego nie wie, ze to dom przejściowy i jest tam szczęśliwy.:lol: Dziewczyny wybiorą mu najlepszy dom, jestem tego pewna, nawet lepszy niż tymczasowy. U Denis miały i mają schronienie rozliczne pieski jadące po odrobinę szczęścia z Polski, takie których adopcja w kraju jest równa ZERO. Jeśli Cyganek miałby zajać to miejce innym bardzo potrzebujacym pieskom, to ja wolę poczekać.;)

Posted

Bardzo bardzo przepraszam, że się wetnę w wątek, ale pozwalam sobie na to tylko dlatego, że Cyganek już szczęśliwy grzeje swoje stare kosteczki... :loveu:
A chodzi o Koszałka... To taki podobny staruszek, też czarny z siwą mordką, też grzeczny, kochany, spragniony człowieka... Też umarł mu pan i osierocił Koszałka... Z tym, że Koszałek nie ma wogóle szczęścia. Mieszka pod gołym niebem :placz: Teraz noce są już zimne i mokre, Koszałek umrze zanim nadejdzie zima:placz:
A jest taki kochany, przytula się i patrzy mądrymi oczkami...
Zobaczcie jaki wspaniały... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119270

I jeszcze raz przepraszam, że tak tutaj reklamuję u Cyganka, mam nadzieję, że się nie pogniewa i jego wspaniałe cioteczki też nie... Ale skoro Cygankowi się udało.... :oops::oops::oops:

Posted

długo nie zaglądałam na dogo i dzisiaj zalogowałam się żeby zapytać co i jak bo znalazłam dla Cyganka kanapę.... a tu proszę :loveu: ma już właśną :)

Posted

tanitka napisał(a):
dziewczyny odpowiedzcie pilnie, cos sie moze kroi dla Cyganka ale trzeba wiedzieć jak on zyje z kotami!!!:roll:

zadzwońcie moze do Gajowej ona powinna wiedziec najlepiej

Posted

Ach i jeszcze dzisiejsza przygoda Cyganka.
Tak ogolnie to on nie jest "psem mysliwskim",
ale dzis na spacerze znalazl- bo nie upolowal- martwego krolika.
I targal go z soba dobre 20 min. nie pozwalajac go sobie odebrac:shake:
ani ludziom
ani psom- a mialy na niego chrapke:mad:

Na szczescie Denis byla szybsza kiedy przymierzal sie do konsumpcji:multi:

Posted

troche goni...
ale zostal na probe, bo pani w nim naprawde rozkochana:lol:

Trzymajcie mooooocno kciuki-bo domek dobry.

Cyganek dostał szansę na dom stały, ludzie kochani!!!! Pani jest rodem z KATOWIC :) ma dwoje dorosłych dzieci i dwa koty. Pani Cyganka odwiedziła wczoraj i się zakochała, śniła o nim całą noc i dziś Denis zawiozła Cyganka do tej Pani.
oby tylko te koty jakoś polubił:lol: