anielica Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Już kilka razy próbowałam zmienić tytuł wątku, ale nie mogę... Napiszę do moderatora, ale jaki tytuł dać? Staruszek CYGANEK czeka na SWÓJ DOMEK u Denise (Niemcy):)) ? Quote
agata51 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 *Gajowa* napisał(a):Cyganek u mnie długu juz nie ma. Wszystko uregulowała asiaf1 więc jeżeli możesz przekaż jej grosik... ona ma wiele psiaków pod opieką. To ja poproszę o nr konta asiaf1 na PW. Quote
tanitka Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 no to rzeczywiście Denis nie ma zdolności fotograficznych, ale jej to wybaczamy;) Quote
*Gajowa* Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Ale widok ! Wybaczamy nienajlepszą jakość zdjęć :evil_lol:. Quote
agata51 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Pewnie, że wybaczamy. Zresztą bardzo Cygankowi do twarzy w tej brzoskwiniowej poświacie. Quote
irenaka Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Ciągle czytam ten wątek i płaczę.Tak bym bardzo chciała aby Cyganek już w tym domku został. Widać, że jest szczęśliwy i spokojny. Cyganek jest takim staruszkiem jak mój Marcepanek i chyba dlatego mam takie ciche marzenie....;);) Co Wy na to? Quote
tanitka Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 też bym chciala, zeby Cyganek był w swoim domu stałym, ale na szczęście on tego nie wie, ze to dom przejściowy i jest tam szczęśliwy.:lol: Dziewczyny wybiorą mu najlepszy dom, jestem tego pewna, nawet lepszy niż tymczasowy. U Denis miały i mają schronienie rozliczne pieski jadące po odrobinę szczęścia z Polski, takie których adopcja w kraju jest równa ZERO. Jeśli Cyganek miałby zajać to miejce innym bardzo potrzebujacym pieskom, to ja wolę poczekać.;) Quote
Gosiapk Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 To nasz Cyganek taki rozwalony w pościeli?:crazyeye::multi: Quote
Ulaa Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Bardzo bardzo przepraszam, że się wetnę w wątek, ale pozwalam sobie na to tylko dlatego, że Cyganek już szczęśliwy grzeje swoje stare kosteczki... :loveu: A chodzi o Koszałka... To taki podobny staruszek, też czarny z siwą mordką, też grzeczny, kochany, spragniony człowieka... Też umarł mu pan i osierocił Koszałka... Z tym, że Koszałek nie ma wogóle szczęścia. Mieszka pod gołym niebem :placz: Teraz noce są już zimne i mokre, Koszałek umrze zanim nadejdzie zima:placz: A jest taki kochany, przytula się i patrzy mądrymi oczkami... Zobaczcie jaki wspaniały... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119270 I jeszcze raz przepraszam, że tak tutaj reklamuję u Cyganka, mam nadzieję, że się nie pogniewa i jego wspaniałe cioteczki też nie... Ale skoro Cygankowi się udało.... :oops::oops::oops: Quote
alekso Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 długo nie zaglądałam na dogo i dzisiaj zalogowałam się żeby zapytać co i jak bo znalazłam dla Cyganka kanapę.... a tu proszę :loveu: ma już właśną :) Quote
mru Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Cyganek! :loveu: sliczności... skaczemy! ale Ty masz fajne uszy :cool3::cool3::cool3: Quote
Gosiapk Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Ale Cyganek juz wyjechał do Niemiec, ma już czasową kanapę :) Quote
Tundra Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Jak to jest z tym -troche gania koty? Kto to i kiedy i jak sprawdzal? BARDZO WAZNe- prosze o informacje... Quote
brazowa1 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 az tak zle z tymi kotami?:oops: nadjadl coś?:roll: Quote
Tundra Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Jeszcze nie, ale wlasnie czy to sie moze zdarzyc...? Quote
tanitka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 dziewczyny odpowiedzcie pilnie, cos sie moze kroi dla Cyganka ale trzeba wiedzieć jak on zyje z kotami!!!:roll: Quote
asiaf1 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 tanitka napisał(a):dziewczyny odpowiedzcie pilnie, cos sie moze kroi dla Cyganka ale trzeba wiedzieć jak on zyje z kotami!!!:roll: zadzwońcie moze do Gajowej ona powinna wiedziec najlepiej Quote
tanitka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 palce mi już zdrętwiały!!! wiadomo już coś??:lol: Quote
Tundra Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 troche goni... ale zostal na probe, bo pani w nim naprawde rozkochana:lol: Trzymajcie mooooocno kciuki-bo domek dobry. Quote
Tundra Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Ach i jeszcze dzisiejsza przygoda Cyganka. Tak ogolnie to on nie jest "psem mysliwskim", ale dzis na spacerze znalazl- bo nie upolowal- martwego krolika. I targal go z soba dobre 20 min. nie pozwalajac go sobie odebrac:shake: ani ludziom ani psom- a mialy na niego chrapke:mad: Na szczescie Denis byla szybsza kiedy przymierzal sie do konsumpcji:multi: Quote
tanitka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 troche goni... ale zostal na probe, bo pani w nim naprawde rozkochana:lol: Trzymajcie mooooocno kciuki-bo domek dobry. Cyganek dostał szansę na dom stały, ludzie kochani!!!! Pani jest rodem z KATOWIC :) ma dwoje dorosłych dzieci i dwa koty. Pani Cyganka odwiedziła wczoraj i się zakochała, śniła o nim całą noc i dziś Denis zawiozła Cyganka do tej Pani. oby tylko te koty jakoś polubił:lol: Quote
asiaf1 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Trzymamy kciuki bardzo mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts