tanitka Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 u Cyganka wszystko w porzadku:lol:. żyje sobie spokojne, biega po ogródku, ale na kanapy nie wchodzi, Denis twierdzi, ze bygląda jakby był za to karcony. Quote
Gosiapk Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 tanitka napisał(a):u Cyganka wszystko w porzadku:lol:. żyje sobie spokojne, biega po ogródku, ale na kanapy nie wchodzi, Denis twierdzi, ze bygląda jakby był za to karcony. Może i na to kiedyś się zdecyduje :) Quote
asiaf1 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 a wczoraj właśnie gadałyśmy z koleżanką o Cyganku i doszłyśmy do wniosku, że to kwestia czasu jak pozna co to dobre:-) Dziękujemy za super informacje!!!:multi: Quote
*Gajowa* Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 A czy zobaczymy Cyganka leżącego na kanapie ? Quote
Tundra Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Cyganek codziennie na pobudke wylizuje Denis:lol: Quote
tanitka Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 kochany! to Denis musi byc bardzo szczęśliwa;) Quote
ewatr Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Ale wieści :multi: wchodzę zeby sie dowiedziec czy allegro nie trzeba .... a tu Cyganek za granice pojechał brawo !!!! Quote
Tundra Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Denis czesto byla krytykowana za swoje zdjecia:oops: i dlatego tego nie lubi, ale obiecala mi cos na sobote niedziele- beda na nia naciskala:mad: Quote
*zaba* Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 sie nieco spoznilam,ale HURA!! i wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia Cyganku ! Quote
tanitka Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Denis przysłała JEDNO zdjęcie:mad: - ale za to JAKIE!!!:multi: Quote
Tundra Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Nie udalo jej sie przylapac go na kanapie, ale obiecala sie jeszcze postarac:roll: A tak w ogole to Cyganek bardzo nie lubi jak ona siada do komputera:shake: Nie rozumie czemu rownoczesnie nie moze zajmowac sie nim i uparcie stara sie odwrocic jej uwage na siebie:lol: Quote
agata51 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='tanitka']Denis przysłała JEDNO zdjęcie:mad: - ale za to JAKIE!!!:multi: Co tam jabłka, mirabelki, jeże! Nie ma to jak własny pontonik! :loveu: Quote
*Gajowa* Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Myślę, że Cyganek jest zadowolny z tej zamiany :lol:. Super fotka ! Czekamy na kolejne ... Quote
agata51 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 agata51 napisał(a):Gosiapk, w przyszłym tygodniu przeleję grosik na Cyganka. Zakładam, że Gajowa nie zmieniła numeru konta. Gajowa, przepraszam, Cyganek zmierzał już do domku, nie pomyślałam, że możesz mieć długi, a tyle psiaków czeka na wsparcie. Na dniach przeleję obiecany grosik. Ok? :loveu: Quote
*Gajowa* Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 agata51 napisał(a):Gajowa, przepraszam, Cyganek zmierzał już do domku, nie pomyślałam, że możesz mieć długi, a tyle psiaków czeka na wsparcie. Na dniach przeleję obiecany grosik. Ok? :loveu: Cyganek u mnie długu juz nie ma. Wszystko uregulowała asiaf1 więc jeżeli możesz przekaż jej grosik... ona ma wiele psiaków pod opieką. Quote
asiaf1 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Aż się łza w oku kręci jak patrzy sie na to zdjęcie:placz: Quote
anielica Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Heh, Cyganek :loveu::loveu::loveu: Pamiętam jeszcze jak wiozłam go do Warszawy i słodko wtulał mi się w nogi... Tak się cieszę, że mu dobrze! Ukłony dla wszystkich, którzy pomagali i pomagają temu dziarskiemu staruszkowi :modla: Quote
Recommended Posts