LadyS Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 [quote name='panbazyl']a coś Ty taka regulaminowa, co? :lying::cooldevi:[/QUOTE] Irytuje mnie śmiecenie po prostu. [quote name='Vectra']nie odbieraj mi tej frajdy :modla: tu są FB , tu jest jeden wielki off , a a_nusia nie chce wpaść do mojego fotobloga :placz: a tam dopiero by miała kopalnie wiedzy do swoich wywodów ;)[/QUOTE] No to spiknijcie się na Pw. Albo wątek dyskusyjny załóżcie, a nie pieprzycie durnoty w każdej galerii :roll:
Vectra Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 [quote name='ladySwallow'] No to spiknijcie się na Pw. Albo wątek dyskusyjny załóżcie, a nie pieprzycie durnoty w każdej galerii :roll:[/QUOTE] więcej poczucia humoru i luzu :) ale ok , już milknę, niech będzie na poważnie ... wszak foto blogi to poważny dział ;)
panbazyl Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 [quote name='ladySwallow']Irytuje mnie śmiecenie po prostu. [/QUOTE] zgadzam się z Tobą :) Ale czasem ktoś po prostu tak prowokuje, że aż ciężko "olać"....
panbazyl Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 [quote name='Vectra']więcej poczucia humoru i luzu :) ale ok , już milknę, niech będzie na poważnie ... wszak foto blogi to poważny dział ;)[/QUOTE] łe che che :) Byle nie śpiewajmy marsza żałobnego, bo to już zbyt poważnie.
LadyS Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 [quote name='Vectra']więcej poczucia humoru i luzu :) ale ok , już milknę, niech będzie na poważnie ... wszak foto blogi to poważny dział ;)[/QUOTE] Nie ma być na poważnie, ale ja wchodząc do galerii Zu mam ochote czytać o Zu, a nie o Waszych sporach i przekrzykiwaniach. [quote name='panbazyl']zgadzam się z Tobą :) Ale czasem ktoś po prostu tak prowokuje, że aż ciężko "olać"....[/QUOTE] Sorry, w tej chwili obie dziewczyny są na tym samym poziomie. [quote name='panbazyl']łe che che :) Byle nie śpiewajmy marsza żałobnego, bo to już zbyt poważnie.[/QUOTE] :roll:
evel Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 "Sznaucerek" dalej dzielnie biega z nami na spacery w pola, mimo tego, że Zu go gnębi, pilnuje się skubany lepiej niż Zu :roll: Może ktoś chce wypierdka, podeślę... To piesek-widmo, nikt nie wie, czyj on :roll:
motyleqq Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 [quote name='evel']"Sznaucerek" dalej dzielnie biega z nami na spacery w pola, mimo tego, że Zu go gnębi, pilnuje się skubany lepiej niż Zu :roll: Może ktoś chce wypierdka, podeślę... To piesek-widmo, nikt nie wie, czyj on :roll:[/QUOTE] teraz juz Twój:cool3:
evel Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 [quote name='motyleqq']teraz juz Twój:cool3:[/QUOTE] A weź, pytałam rodzicielki czy chce sznaucerka, ale jej wypowiedź chyba nie nadaje się do publikacji :evil_lol: Durnowaty ten piesek troszkę, jajka źle mu na mózg oddziałują :lol:
panbazyl Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 moi znajomi na wsi też mają takiego sąsiedzkiego pieska. Niby piesek ma "właścicieli" ale mieszka u tych moich znajomych, jeść też do nich przychodzi.... W podziękowaniu znosi im własnopyskowo upolowane kury....
Vectra Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 [quote name='evel'] jajka źle mu na mózg oddziałują :lol:[/QUOTE] to nie tak ... jajka zajęły miejsce na mózg :diabloti:
sacred PIRANHA Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 [quote name='Vectra']to nie tak ... jajka zajęły miejsce na mózg :diabloti:[/QUOTE] u mojego Ajusia się tak zrobiło...wycięłam jajka i została pustka!!!
panbazyl Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 [quote name='sacred PIRANHA']u mojego Ajusia się tak zrobiło...wycięłam jajka i została pustka!!![/QUOTE] no co za sama słodycz przekazu :diabloti:
Vectra Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 [quote name='sacred PIRANHA']u mojego Ajusia się tak zrobiło...wycięłam jajka i została pustka!!![/QUOTE] To samo czeka za 3 tygodnie Bogusława , jeszcze podpowiem by mu struny głosowe podcięli :evil_lol:
panbazyl Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 [quote name='Vectra']To samo czeka za 3 tygodnie Bogusława , jeszcze podpowiem by mu struny głosowe podcięli :evil_lol:[/QUOTE] oj tam, bedzie tylko cieniej piszczał. (choć mojej Piranii glos się nie zmienil)
Vectra Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 [quote name='panbazyl']oj tam, bedzie tylko cieniej piszczał. (choć mojej Piranii glos się nie zmienil)[/QUOTE] nie da się już cieniej :mdleje: on ma głosik , jak przeciągnięty styropian o szybę :diabloti:
panbazyl Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 [quote name='Vectra']nie da się już cieniej :mdleje: on ma głosik , jak przeciągnięty styropian o szybę :diabloti:[/QUOTE] o kuźwa.... to tylko stopery w uszy - choć pewnie i tak niewiele pomogą....
*Monia* Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 [quote name='evel']A weź, pytałam rodzicielki czy chce sznaucerka, ale jej wypowiedź chyba nie nadaje się do publikacji :evil_lol: Durnowaty ten piesek troszkę, jajka źle mu na mózg oddziałują :lol:[/QUOTE] Jak wspominam o trzecim psie też mamuśka od razu ma dużo do powiedzenia :evil_lol:. Jeden taki z jajkami zamiast mózgu Shinę napastował przez godzinę drogi do domu, był czyjś chyba ale zaniedbany, na szczęście znalazł nowy dom w okolicy i ludzie o głupotach nie dają mu myśleć bo jak się nakręca to zaczynają np z nim biegać :lol:. To nie wiecie że po kastracji głos się psu zmienia na "pedalski"? cokolwiek to by miało znaczyć :p [COLOR=yellow] [/COLOR][SIZE=1][COLOR=yellow](nie moje słowa, żeby nie było)[/COLOR][/SIZE]
panbazyl Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Mój pers [*] po kastracji glos mial jeszcze bardziej "ze studni" niz przed zabiegiem (z powodu jego głosu przypominajacego ryk rannego lwa po wsi krążyly opowieści o tym jakiego mam strasznie niebezpiecznego kota :diabloti: )
evel Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Czasem mam wrażenie, że mój cudowny pies zamienił się mózgami z lemingiem czy innym stworem, co nie grzeszy wysokim IQ :cool1: Dzisiaj Zu postanowiła urządzić sobie polowanie na... skowronki. Była oburzona, jak ptaszki śmiały odlatywać, stała, gapiąc się w niebo, z durną miną. Po powrocie do domu uznała za to, że jest taaaka zmęczonaaaa... D jak dekiel :diabloti: [img]http://desmond.imageshack.us/Himg705/scaled.php?server=705&filename=sdc11410r.jpg&res=medium[/img] W ogóle wczoraj zważyłam psa i zrobiłam tak: :crazyeye: Otóż Zu waży 11kg (!!!), co ciekawe, "na dotyk" jest laska jak rzadko, żebra bardzo dobrze wyczuwalne mimo zimowego jeszcze futra, od dołu wręcz wystające lekko. Wychodzi na to, że codzienne sesje piłeczkowania chyba dają jakiś rezultat. Szok... Chyba ją zważę u weta jeszcze :eviltong:
dagg Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Ooo, to ona waży coś koło tego, co Misiek, a byłam przekonana, że jest od niego mniejsza :) Poza tym śpi w Miśka ulubionej pozycji ;)
makot'a Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Nitka też tak sypia, tylko ma kopyta sztywno wyciągnięte w górę :diabloti:
zmierzchnica Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Padnięty pies ;) A to Luka waży 12 kg, też myślałam, że będzie znacznie cięższa niż Zu ;) Ale Luka postanowiła nie jeść ostatnio i trzeba w nią wmuszać karmę z wątróbką czy z kurczakiem ... :roll: więc pewnie jeszcze chudsza jest. Ma budowę parówkowatą i tego nie widać, ale żebra jej czuć bardzo. Z ptakami to gratuluję Zu inteligencji ;) Chociaż mnie to średnio bawi - żartowałam sobie z polowań Chibi na kosy aż mi jednego nie przyniosła i nie połknęła żywcem...
bonsai_88 Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 To wy macie szczypiorki, nie psy ;)... Ja postanowiłam "zeszczypiorkować" Birmę [i siebie również, ale gorzej mi idzie ;)] po ziemie, bo kudłata mi już 20 kg przekroczyła! Już ja nam przykleję pępki do krzyża, a co.....
panbazyl Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 dobra, ja sie nie odzywam z moimi labiszonami.... a co do ptaków - moje znoszą mi (mam nadzieję, ze już w czasie przeszlym) kury i raz złapały gołębia.
Recommended Posts