Akrum Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 przepiękne te zdjęcia :) i cudowna modelka z Kosteczki :) w sam raz do ogłoszeń :) Quote
obraczus87 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Zdjęcia cudowne!!!!! :) :) OWieczko bardzo dziekujemy kochana!!!! :loveu: Owieczko, ja bym spróbowała mieszac Jej troszke ten ryż z suchą karmą. I zobaczymy. A do tego simię lniane i będzie gites :) Jej biegunka to moim zdaniem jest spowodowana wszystkimi czynnikami po kolei :) Quote
Owieczka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 obraczus87 napisał(a):Zdjęcia cudowne!!!!! :) :) OWieczko bardzo dziekujemy kochana!!!! :loveu: Owieczko, ja bym spróbowała mieszac Jej troszke ten ryż z suchą karmą. I zobaczymy. A do tego simię lniane i będzie gites :) Jej biegunka to moim zdaniem jest spowodowana wszystkimi czynnikami po kolei :) Tez tak myślę dlatego najpierw ryżuś i siemie, jeśli zadziała to będe jej podawac po trochu karmy do ryżu i się zobaczy jesli po tym nie przejdzie spóbuje jeszcze raz z jagnięcina ( Babcia bela sie podzieli ) zobaczymy efekty. :) Quote
Owieczka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Dorzuce pare fotek :) A co tam, pozachwycajcie się trochę ;P Czekamy az ciocia wróci... No to na spacerek I wszyscy razem ( nawek kot Bolek z nami poszedł) To było tego dnia jak Kosta stwerdziła ze nie ładnie pachnie a gnojówka będzie super na nowe perfumy... Kosta bardzo lubi mlecze :) Quote
Akrum Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 normalnie na zdjęcia Kosteczki można patrzeć i patrzeć, zachwycać się i zachwycać :) zazdroszczę przyszłemu nowemu domkowi - ona będzie ozdobą domu :) Quote
Owieczka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 O prosze jaki grzeczny piesek siusia na trawce :D Prosze jaka czyściutka i pachnąca... :eviltong: Biegamy... Czas na nagrodę :) Quote
obraczus87 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Owieczka dzieki takim fotkom Kosteczka znajdzie domek na pewno :) A może jest jakaś chętna Ciotka i zasponsoruje Kosteczce pakiecik ogłoszeń?? :) Quote
mala_czarna Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Mało, że Kosta super, to jeszcze zwariowana Abiśka z rozwianymi uszami. Cud miód!! :) Quote
Owieczka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 mala_czarna napisał(a):Mało, że Kosta super, to jeszcze zwariowana Abiśka z rozwianymi uszami. Cud miód!! :) Uszy faktycznie ma smieszne :) Specjalnie nie strzygłam żeby wyglądała rozkoszniej :P Quote
mala_czarna Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Owieczka, mam pytanie. Czy Ty zasuwasz z kubełkiem farby, że ta trawa taka soczyście zielona, a mlecze żółte jak słońce?? :) :) Quote
furciaczek Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Ojjj super zdiecie! http://img694.imageshack.us/img694/766/dscn1666u.jpg Co za szczesliwe pycholki:loveu: Quote
Akrum Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 owieczka to dorabia przez program do obróbki zdjęć photoshop (nie wiem jak się to pisze) :) Quote
obraczus87 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 mala_czarna napisał(a):Owieczka, mam pytanie. Czy Ty zasuwasz z kubełkiem farby, że ta trawa taka soczyście zielona, a mlecze żółte jak słońce?? :) :) Taaaaa, a ja w nocy do Niej jeżdżę i Jej pomagam :D Quote
mala_czarna Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Zdjęcia są naprawdę rewelacyjne. Kostka ma już wprawdzie Allegro, bo Ciotka Andzia jej robiła, ale te zdjęcia, które tam są, to porażka. Wiadomo, mala_czarna robiła. Quote
Nutusia Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Ale już patyk w łapkach Oleńki nie straszny! :) Miałam kiedyś sunię znajdkę, której kupiłam piszczącą zabawkę w kształcie patyka. Pierwsza próba zabawy - podkulony ogon i ucieczka w panice :( Kosteczka jest młoda, teraz ma fantastyczne bodźce psio-ludzkie do rozwoju, więc lada chwila będzie z niej świetny materiał na Nowy Domek! Zdjęcia w mleczach baaaaardzo twarzowe - gorzej jak z mleczy zrobią się dmuchawce! :) Quote
obraczus87 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 mala_czarna napisał(a):Zdjęcia są naprawdę rewelacyjne. Kostka ma już wprawdzie Allegro, bo Ciotka Andzia jej robiła, ale te zdjęcia, które tam są, to porażka. Wiadomo, mala_czarna robiła. Mala_czarna a chesz kopa ode mnie?? W jaki sposób miałaś robić Kosteczce ładne fotki, jak Ona ciągle zyła w stresie?? Pooknij sie w czółko Kochana :D Nutusia napisał(a):Ale już patyk w łapkach Oleńki nie straszny! :) Miałam kiedyś sunię znajdkę, której kupiłam piszczącą zabawkę w kształcie patyka. Pierwsza próba zabawy - podkulony ogon i ucieczka w panice :( Kosteczka jest młoda, teraz ma fantastyczne bodźce psio-ludzkie do rozwoju, więc lada chwila będzie z niej świetny materiał na Nowy Domek! Zdjęcia w mleczach baaaaardzo twarzowe - gorzej jak z mleczy zrobią się dmuchawce! :) heheh dokładnie!!!!!! :) Quote
Owieczka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 mala_czarna napisał(a):Zdjęcia są naprawdę rewelacyjne. Kostka ma już wprawdzie Allegro, bo Ciotka Andzia jej robiła, ale te zdjęcia, które tam są, to porażka. Wiadomo, mala_czarna robiła. Nie no, przeciez to jest foto montaż :cool3: a nie tam taka trawa żeby u mnie rosła :eviltong: A może weź sobie wytnij trawe i mlecze i wklej do tamtych zdjęć :evil_lol: Nie ma to jak na żywo zobaczyć taką trawkę :eviltong: nie wiecie co tracicie !!! ;) Quote
mala_czarna Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Pogoda do kitu wtedy była, bo bardzo chętnie bym sobie pospacerowała ;) Ale ja świnia niemyta jestem!! Za ciasto Ci nie podziękowałam. Pyyycha było :) Quote
obraczus87 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Owieczka napisał(a):Nie no, przeciez to jest foto montaż :cool3: a nie tam taka trawa żeby u mnie rosła :eviltong: A może weź sobie wytnij trawe i mlecze i wklej do tamtych zdjęć :evil_lol: Nie ma to jak na żywo zobaczyć taką trawkę :eviltong: nie wiecie co tracicie !!! ;) Zobaczysz ze Cie w koncu nawiedzę :D i wyciagnę na długiiiiiiiiiiiiiiiii spacer :D Quote
Owieczka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 mala_czarna napisał(a):Zdjęcia są naprawdę rewelacyjne. Kostka ma już wprawdzie Allegro, bo Ciotka Andzia jej robiła, ale te zdjęcia, które tam są, to porażka. Wiadomo, mala_czarna robiła. Co Ty pitolisz kobieto !!! hahahaha Quote
mala_czarna Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 obraczus87 napisał(a):Zobaczysz ze Cie w koncu nawiedzę :D i wyciagnę na długiiiiiiiiiiiiiiiii spacer :D Zara, zara, a ja to co????? Beze mnie nie jedziesz! :mad: Quote
Owieczka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 mala_czarna napisał(a):Zara, zara, a ja to co????? Beze mnie nie jedziesz! :mad: Kobiety !!!! ZAPRASZAM BARDZO SERDECZNIE !!!! Quote
obraczus87 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 mala_czarna napisał(a):Zara, zara, a ja to co????? Beze mnie nie jedziesz! :mad: No w koncu zareagowała :D Quote
Nutusia Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 mala_czarna napisał(a):Zara, zara, a ja to co????? Beze mnie nie jedziesz! :mad: Jak już się wybierzecie, nie zapomnijcie zahaczyć o naszą wioskę, bo niektórzy to mają zaległe zobowiązania! :) Quote
Recommended Posts