Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia cudowne!!!!! :) :) OWieczko bardzo dziekujemy kochana!!!! :loveu:

Owieczko, ja bym spróbowała mieszac Jej troszke ten ryż z suchą karmą. I zobaczymy. A do tego simię lniane i będzie gites :)
Jej biegunka to moim zdaniem jest spowodowana wszystkimi czynnikami po kolei :)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Zdjęcia cudowne!!!!! :) :) OWieczko bardzo dziekujemy kochana!!!! :loveu:

Owieczko, ja bym spróbowała mieszac Jej troszke ten ryż z suchą karmą. I zobaczymy. A do tego simię lniane i będzie gites :)
Jej biegunka to moim zdaniem jest spowodowana wszystkimi czynnikami po kolei :)

Tez tak myślę dlatego najpierw ryżuś i siemie, jeśli zadziała to będe jej podawac po trochu karmy do ryżu i się zobaczy jesli po tym nie przejdzie spóbuje jeszcze raz z jagnięcina ( Babcia bela sie podzieli ) zobaczymy efekty. :)

Posted

Dorzuce pare fotek :) A co tam, pozachwycajcie się trochę ;P

Czekamy az ciocia wróci...

No to na spacerek

I wszyscy razem ( nawek kot Bolek z nami poszedł)

To było tego dnia jak Kosta stwerdziła ze nie ładnie pachnie a gnojówka będzie super na nowe perfumy...

Kosta bardzo lubi mlecze :)

Posted

normalnie na zdjęcia Kosteczki można patrzeć i patrzeć, zachwycać się i zachwycać :)
zazdroszczę przyszłemu nowemu domkowi - ona będzie ozdobą domu :)

Posted

mala_czarna napisał(a):
Mało, że Kosta super, to jeszcze zwariowana Abiśka z rozwianymi uszami. Cud miód!! :)

Uszy faktycznie ma smieszne :) Specjalnie nie strzygłam żeby wyglądała rozkoszniej :P

Posted

mala_czarna napisał(a):
Owieczka, mam pytanie. Czy Ty zasuwasz z kubełkiem farby, że ta trawa taka soczyście zielona, a mlecze żółte jak słońce?? :) :)

Taaaaa, a ja w nocy do Niej jeżdżę i Jej pomagam :D

Posted

Ale już patyk w łapkach Oleńki nie straszny! :) Miałam kiedyś sunię znajdkę, której kupiłam piszczącą zabawkę w kształcie patyka. Pierwsza próba zabawy - podkulony ogon i ucieczka w panice :(
Kosteczka jest młoda, teraz ma fantastyczne bodźce psio-ludzkie do rozwoju, więc lada chwila będzie z niej świetny materiał na Nowy Domek!
Zdjęcia w mleczach baaaaardzo twarzowe - gorzej jak z mleczy zrobią się dmuchawce! :)

Posted

mala_czarna napisał(a):
Zdjęcia są naprawdę rewelacyjne. Kostka ma już wprawdzie Allegro, bo Ciotka Andzia jej robiła, ale te zdjęcia, które tam są, to porażka. Wiadomo, mala_czarna robiła.

Mala_czarna a chesz kopa ode mnie?? W jaki sposób miałaś robić Kosteczce ładne fotki, jak Ona ciągle zyła w stresie?? Pooknij sie w czółko Kochana :D

Nutusia napisał(a):
Ale już patyk w łapkach Oleńki nie straszny! :) Miałam kiedyś sunię znajdkę, której kupiłam piszczącą zabawkę w kształcie patyka. Pierwsza próba zabawy - podkulony ogon i ucieczka w panice :(
Kosteczka jest młoda, teraz ma fantastyczne bodźce psio-ludzkie do rozwoju, więc lada chwila będzie z niej świetny materiał na Nowy Domek!
Zdjęcia w mleczach baaaaardzo twarzowe - gorzej jak z mleczy zrobią się dmuchawce! :)

heheh dokładnie!!!!!! :)

Posted

mala_czarna napisał(a):
Zdjęcia są naprawdę rewelacyjne. Kostka ma już wprawdzie Allegro, bo Ciotka Andzia jej robiła, ale te zdjęcia, które tam są, to porażka. Wiadomo, mala_czarna robiła.

Nie no, przeciez to jest foto montaż :cool3: a nie tam taka trawa żeby u mnie rosła :eviltong:

A może weź sobie wytnij trawe i mlecze i wklej do tamtych zdjęć :evil_lol:

Nie ma to jak na żywo zobaczyć taką trawkę :eviltong: nie wiecie co tracicie !!! ;)

Posted

Owieczka napisał(a):
Nie no, przeciez to jest foto montaż :cool3: a nie tam taka trawa żeby u mnie rosła :eviltong:

A może weź sobie wytnij trawe i mlecze i wklej do tamtych zdjęć :evil_lol:

Nie ma to jak na żywo zobaczyć taką trawkę :eviltong: nie wiecie co tracicie !!! ;)

Zobaczysz ze Cie w koncu nawiedzę :D i wyciagnę na długiiiiiiiiiiiiiiiii spacer :D

Posted

mala_czarna napisał(a):

Co Ty pitolisz kobieto !!! hahahaha

Posted

mala_czarna napisał(a):
Zara, zara, a ja to co????? Beze mnie nie jedziesz! :mad:

Jak już się wybierzecie, nie zapomnijcie zahaczyć o naszą wioskę, bo niektórzy to mają zaległe zobowiązania! :)