mysza 1 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 mala_czarna napisał(a):No i co do hoteliku - powiem tylko tyle, że za jakieś 2, może 3 tygodnie Kosteczka będzie w hoteliku, do którego mam prawie rzut beretem. Ja sobie ten hotelik cenię i mam 100% zaufanie do niego :) Ciotka, ale tajemnicza jesteś ;) Quote
mala_czarna Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 mysza 1 napisał(a):Ciotka, ale tajemnicza jesteś ;) Buduję napięcie! :) Quote
Ingrid44 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Caly dzien mnie nie bylo u Kosteczki a tu tyle zmian. Dobrze ze cos sie dzieje. Kosteczko jestes przesliczna ! :) :) :) Quote
mala_czarna Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Pomoc finansowa nadal mile widziana :( Nie wiemy przecież ile czasu Kosteczka spędzi w hotelu. Quote
mysza 1 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Widziałam dzisiaj Kosteczkę, Mała_czarna miała aparat, robiłysmy trochę zdjęć, to pewnie się pojawią potem. Strasznie fajna sunia, musi mieć spokojny, doskonały dom z kanapą :) Quote
mala_czarna Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Dzięki uprzejmości Myszy i jej męża mogłam dzisiaj podjechać do hoteliku do Kostki :) Na zdjęciach Kosteczka jest z Paxem, hotelowiczem Myszy i maleńką sunią, również hotelowiczką, ale niestety nie pamiętam od kogo. Kosteczka faktycznie sprawia wrażenie jakby była smutna, ale na widok np. P. Beaty cieszy jej się zawsze pychol. Zawiozłam jej dzisiaj obrożę przeciw insektom i kleszczom, chociaż Kostka jest zawsze przed spacerem spryskiwana fiprexem. No to teraz fotki :) Kostka i Pax :) Quote
mala_czarna Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Paxik, Kostka i mała hotelowiczka ;) Quote
mysza 1 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 A jaka śliczna jest ta malutka sunieczka obok ;) Quote
go-ja Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Piękne foty, a Kosta na nich taka cudna. Aż się poryczałam... :( Ile ja bym dała, żeby mieć to cudo w domu! :( :( :(. Ale chyba najpierw muszę mieć dom :(. Quote
furciaczek Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Cuudowne zdiecia!! Bardzo sie Kosteczka zmienila, sliczna z niej psina! Quote
Ingrid44 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Kostka jest przesliczna i ta brazowa latka nad oczkiem........... . Cudenko :) :) :) Quote
obraczus87 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Mala_czarna dzieki za te foty... normalnie jestem z dnia na dzien coraz bardziej zakochana w Kosteczce :) Quote
mala_czarna Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 obraczus87 napisał(a):Mala_czarna dzieki za te foty... normalnie jestem z dnia na dzien coraz bardziej zakochana w Kosteczce :) Bo jej się nie da nie kochać ;) Jak patrzy tymi swoimi bursztynowymi oczami to ciarki przechodzą. Ona potrzebuje swojego domku. Pierwej padnę trupem, a do budy, kojca jej nie oddam. Ona musi mieszkać w domu :mad: Quote
obraczus87 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Kosteczka musi znaleźć domek w domciu :) i taki znajdziemy!!!!!!! Quote
mysza 1 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 mala_czarna napisał(a):Bo jej się nie da nie kochać ;) Jak patrzy tymi swoimi bursztynowymi oczami to ciarki przechodzą. Ona potrzebuje swojego domku. Pierwej padnę trupem, a do budy, kojca jej nie oddam. Ona musi mieszkać w domu :mad: Nie widzę inaczej. Quote
mala_czarna Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Wszystkie ogłoszenia Kostki przeniosłam do pierwszego postu Quote
papryka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 widze ze nie udalo sie go-ja adoptowac kosteczki:/ no nic wierze w to ze mala znajdzie cudowny domek:)))))))))) w góre bialasko:)))))))) Quote
Recommended Posts