Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mala_czarna napisał(a):
No i co do hoteliku - powiem tylko tyle, że za jakieś 2, może 3 tygodnie Kosteczka będzie w hoteliku, do którego mam prawie rzut beretem. Ja sobie ten hotelik cenię i mam 100% zaufanie do niego :)

Ciotka, ale tajemnicza jesteś ;)

Posted

Widziałam dzisiaj Kosteczkę, Mała_czarna miała aparat, robiłysmy trochę zdjęć, to pewnie się pojawią potem. Strasznie fajna sunia, musi mieć spokojny, doskonały dom z kanapą :)

Posted

Dzięki uprzejmości Myszy i jej męża mogłam dzisiaj podjechać do hoteliku do Kostki :) Na zdjęciach Kosteczka jest z Paxem, hotelowiczem Myszy i maleńką sunią, również hotelowiczką, ale niestety nie pamiętam od kogo. Kosteczka faktycznie sprawia wrażenie jakby była smutna, ale na widok np. P. Beaty cieszy jej się zawsze pychol. Zawiozłam jej dzisiaj obrożę przeciw insektom i kleszczom, chociaż Kostka jest zawsze przed spacerem spryskiwana fiprexem. No to teraz fotki :)

Kostka i Pax :)

Posted

Piękne foty, a Kosta na nich taka cudna. Aż się poryczałam... :( Ile ja bym dała, żeby mieć to cudo w domu! :( :( :(. Ale chyba najpierw muszę mieć dom :(.

Posted

obraczus87 napisał(a):
Mala_czarna dzieki za te foty... normalnie jestem z dnia na dzien coraz bardziej zakochana w Kosteczce :)

Bo jej się nie da nie kochać ;) Jak patrzy tymi swoimi bursztynowymi oczami to ciarki przechodzą. Ona potrzebuje swojego domku. Pierwej padnę trupem, a do budy, kojca jej nie oddam. Ona musi mieszkać w domu :mad:

Posted

mala_czarna napisał(a):
Bo jej się nie da nie kochać ;) Jak patrzy tymi swoimi bursztynowymi oczami to ciarki przechodzą. Ona potrzebuje swojego domku. Pierwej padnę trupem, a do budy, kojca jej nie oddam. Ona musi mieszkać w domu :mad:

Nie widzę inaczej.