mala_czarna Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 [quote name='papryka']Czy Kosteczka na stale zostaje juz u Owieczki????????[/QUOTE] Niestety nie, chociaż fajnie by było ;) Quote
mala_czarna Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 [quote name='Tora&Faro']Zaglądam do Ślicznotki bo jakieś zaległości mi się zrobiły;)...i widzę że zmiana miejsca zamieszkania wyraźnie Jej służy...świetna jest taka ganiająca:loveu:[/QUOTE] Na własne oczy zobaczyłam jaki z niej jest radosny pies :) Quote
mala_czarna Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 Dzisiaj rozmawiałam z Owieczką. Kostka robi postępy, otwiera się na człowieka, ale nadal wstydliwa, troszkę płochliwa. Fajnie, że jest przy człowieku i z innymi psami, bo może w końcu poszaleć na luzie. Zarobaczona była strasznie, ale proszki już dostała. Bardzo dziękuję Owieczce, że pracuje nad jej załatwianiem się na dworze :) Aha, i bardzo istotna informacja: Kostka jest bardzo przyjazna w stosunku do dzieci :) Quote
mysza 1 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Cieszą mnie takie wieści ( z wyjątkiem robaków... ) Quote
mala_czarna Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Konto Kostki wzbogaciło się o 55 złotych. Lil_ka przysłała nam pieniążki z bazarku, który między innymi robiła dla Kostki. . Bardzo, bardzo dziękujemy :multi::Rose: Quote
obraczus87 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Kosteczka to wspaniała Niunia. Owieczka nad Nia popracuje i będzie w pełni adopcyjnym psiakiem :) który znajdzie wspaniały domek :) Quote
mala_czarna Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='gusia0106']Ale przemiana! :)[/QUOTE] Oooo, wróciłaś w końcu!!! :multi: Dawaj fotki Marleja. Na cito ;) Quote
Nutusia Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Piękna Kosta! A ja dopiero na tych "latających" zdjęciach zauważyłam, że oprócz uszka, również tyłeczek i kawałek ogonka są rude! :) No tak... co ślepemu po oczach?... Quote
go-ja Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Fajna Kosta! Pięknota i tyle! :) :) :) Pogłaskajcie ją ode mnie czule, a ja wypuszczam przelew ze stałą deklaracją. Quote
mala_czarna Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='go-ja']Fajna Kosta! Pięknota i tyle! :) :) :) Pogłaskajcie ją ode mnie czule, a ja wypuszczam przelew ze stałą deklaracją.[/QUOTE] Maila Ci wysłałam, ale już sporo czasu temu ;) Quote
obraczus87 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Otrzymałam zwrot pieniazków za paliwo, dziekuje :) Info z wczoraj (wieczór) - Kosteczka wytrzymała cała noc (wnioskuje, że wytrzymała bez siku :) ). Wieczorem została sama w domu na chwilę z mięsem na stole i nic nie ściagnęła :loveu: Quote
Akrum Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='obraczus87']Otrzymałam zwrot pieniazków za paliwo, dziekuje :) Info z wczoraj (wieczór) - Kosteczka wytrzymała cała noc (wnioskuje, że wytrzymała bez siku :) ). Wieczorem została sama w domu na chwilę z mięsem na stole i nic nie ściagnęła :loveu:[/QUOTE] hihihi kochana psinka :) Quote
mala_czarna Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [quote name='obraczus87'] Wieczorem została sama w domu na chwilę z mięsem na stole i nic nie ściagnęła :loveu:[/QUOTE] Niech Owieczka lepiej tak nie ryzykuje z tym mięsem, bo będzie zmuszona na drugi dzień trawę skubać :) Quote
obraczus87 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='mala_czarna']Niech Owieczka lepiej tak nie ryzykuje z tym mięsem, bo będzie zmuszona na drugi dzień trawę skubać :)[/QUOTE] Jest ryzyko, jest zabawa ;) Quote
mala_czarna Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Doszła deklaracja za maj od go-ja. Bardzo dziękuję!! :loveu: Quote
Ingrid44 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 mala_czarna napisał(a):Niech Owieczka lepiej tak nie ryzykuje z tym mięsem, bo będzie zmuszona na drugi dzień trawę skubać :) :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
obraczus87 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Owieczka nie odzywała się na watku, gdyz interenet ma tylko w pracy a teraz miała tydzień urlopu :) Więc w tygodniu na pewno napisze coś ;) Miłej soboty wszystkim życzę !!! :) Kosteczko, mizianko! Quote
Akrum Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 cześć Kosteczko :) po południowa gimnastyka i biegnieeemy do góry :) Quote
obraczus87 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Kosteczko pokazuj sie :) :) :) Przypomnę, że nadal brakuje 120zł stałych deklaracji :( Quote
Recommended Posts