Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tora&Faro']Zaglądam do Ślicznotki bo jakieś zaległości mi się zrobiły;)...i widzę że zmiana miejsca zamieszkania wyraźnie Jej służy...świetna jest taka ganiająca:loveu:[/QUOTE]

Na własne oczy zobaczyłam jaki z niej jest radosny pies :)

Posted

Dzisiaj rozmawiałam z Owieczką. Kostka robi postępy, otwiera się na człowieka, ale nadal wstydliwa, troszkę płochliwa. Fajnie, że jest przy człowieku i z innymi psami, bo może w końcu poszaleć na luzie. Zarobaczona była strasznie, ale proszki już dostała. Bardzo dziękuję Owieczce, że pracuje nad jej załatwianiem się na dworze :) Aha, i bardzo istotna informacja: Kostka jest bardzo przyjazna w stosunku do dzieci :)

Posted

Piękna Kosta! A ja dopiero na tych "latających" zdjęciach zauważyłam, że oprócz uszka, również tyłeczek i kawałek ogonka są rude! :) No tak... co ślepemu po oczach?...

Posted

[quote name='go-ja']Fajna Kosta! Pięknota i tyle! :) :) :) Pogłaskajcie ją ode mnie czule, a ja wypuszczam przelew ze stałą deklaracją.[/QUOTE]

Maila Ci wysłałam, ale już sporo czasu temu ;)

Posted

Otrzymałam zwrot pieniazków za paliwo, dziekuje :)

Info z wczoraj (wieczór) - Kosteczka wytrzymała cała noc (wnioskuje, że wytrzymała bez siku :) ). Wieczorem została sama w domu na chwilę z mięsem na stole i nic nie ściagnęła :loveu:

Posted

[quote name='obraczus87']Otrzymałam zwrot pieniazków za paliwo, dziekuje :)

Info z wczoraj (wieczór) - Kosteczka wytrzymała cała noc (wnioskuje, że wytrzymała bez siku :) ). Wieczorem została sama w domu na chwilę z mięsem na stole i nic nie ściagnęła :loveu:[/QUOTE]
hihihi kochana psinka :)

Posted

[quote name='obraczus87']

Wieczorem została sama w domu na chwilę z mięsem na stole i nic nie ściagnęła :loveu:[/QUOTE]

Niech Owieczka lepiej tak nie ryzykuje z tym mięsem, bo będzie zmuszona na drugi dzień trawę skubać :)

Posted

mala_czarna napisał(a):
Niech Owieczka lepiej tak nie ryzykuje z tym mięsem, bo będzie zmuszona na drugi dzień trawę skubać :)

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

Owieczka nie odzywała się na watku, gdyz interenet ma tylko w pracy a teraz miała tydzień urlopu :) Więc w tygodniu na pewno napisze coś ;)

Miłej soboty wszystkim życzę !!! :)

Kosteczko, mizianko!