Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kostka bardzo się Kasi spodobała. Bardzo. Ale nie mogłam ukrywać przed potencjalnym domem tego, co dowiedziałam się od Beaty. Kosteczka jest... brudasem :) Tam gdzie stanie, tam narobi. Wczoraj zrobiła kupę w domu u Beaty. Wszystko jest oczywiście do wypracowania. Częste spacery, nagradzanie za załatwianie się na dworze. Absolutnie Kasi to nie przeraża, i w ogóle generalnie jest pozytywnie do wszystkiego nastawiona. Wcale nie uważa też Kosteczki za smutną i zamkniętą w sobie. Wprost przeciwnie. Ale nie wiem czy to nie dlatego, że Kosteczka zrobi wszystko za smaczki, które obydwie miałyśmy w kieszeniach :evil_lol: Czekam na decyzję Kasi i Maćka, ale jestem dobrej myśli. W każdym razie, nawet gdyby się rozmyślili to nie będę mieć tego za złe. Lepiej teraz niż później, bo np. piesek kilka razy narobił w domu, obgryzł nogi stołu albo tapetę ze ścian.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Brzmi obiecująco. Trzymam kciuki.

Ja też trzymam, ale nie naciskam ;) Naprawdę rozsądnie myśląca dziewczyna. Kasia brała nawet pod uwagę urlop żeby posiedzieć z Kosteczką w domu. To ludzie uwielbiający spacery i ruch. Kosteczka nie byłaby psem domowym, wychodzącym tylko na 20 minutowe spacery.

Posted

Mnie sie bardzo spodobała relacja malej_czarnej ze spotkania u Kosteczki :loveu: Trzymam kciuki za Kosteczkę :) jakby Kosteczka zamieszkała u Kasi, to blisko by miała Malutka na Pola Mokotowskie ;)

KOSTECZKO jest nadzieja dla Ciebie SKARBIE! Jesteś coraz piekniejsza Skarbie :)

Posted

Wyglada ze ludzie bardzo rozsadnie podchodza do sprawy. Nawet starszego psa mozna wszystkiego nauczyc a Kosteczka jest mloda i jak kazdy mlody pies pewnie chetna do nauki.

Fotki przesliczne. Nie moge sie na nia napatrzec-taka slodka.

Posted

Fotki są prześliczne, widać na nich, że Kosta nie jest w cale taka duża jak poczatkowo myślałam :) Mała jest zadbana, pięknie wygląda :)

Cieszę się, że wizyta się udała, więc teraz trzymam mocno kciuki, żeby państwo rozważyli wszystkie za jak również przeciw i podjęli dobrą (oczywiście dla Kosteczkia)decyzję :)

Posted

Bo rozpatrzeniu "za" i "przeciw", doszłam do wniosku, że szukamy Kostce innego domu. Jakiekolwiek pytania czemu, i dlaczego proszę kierować na PW - odpowiem na wszystkie. W sobotę zabieram Kosteczkę z Konstancina, celem przewiezienia jej do DT do Owieczki - koszt 300 zł miesięcznie (+ karma + wet).