Ingrid44 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 z niecierpliwoscia czekamy na wiadomosci :) Quote
mala_czarna Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Już jestem :) To może najpierw wrzucę zdjęcia, a później relacja z wizyty mojej i Kasi u Kosteczki ;) Quote
mala_czarna Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Kostka bardzo się Kasi spodobała. Bardzo. Ale nie mogłam ukrywać przed potencjalnym domem tego, co dowiedziałam się od Beaty. Kosteczka jest... brudasem :) Tam gdzie stanie, tam narobi. Wczoraj zrobiła kupę w domu u Beaty. Wszystko jest oczywiście do wypracowania. Częste spacery, nagradzanie za załatwianie się na dworze. Absolutnie Kasi to nie przeraża, i w ogóle generalnie jest pozytywnie do wszystkiego nastawiona. Wcale nie uważa też Kosteczki za smutną i zamkniętą w sobie. Wprost przeciwnie. Ale nie wiem czy to nie dlatego, że Kosteczka zrobi wszystko za smaczki, które obydwie miałyśmy w kieszeniach :evil_lol: Czekam na decyzję Kasi i Maćka, ale jestem dobrej myśli. W każdym razie, nawet gdyby się rozmyślili to nie będę mieć tego za złe. Lepiej teraz niż później, bo np. piesek kilka razy narobił w domu, obgryzł nogi stołu albo tapetę ze ścian. Quote
mala_czarna Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 mysza 1 napisał(a):Brzmi obiecująco. Trzymam kciuki. Ja też trzymam, ale nie naciskam ;) Naprawdę rozsądnie myśląca dziewczyna. Kasia brała nawet pod uwagę urlop żeby posiedzieć z Kosteczką w domu. To ludzie uwielbiający spacery i ruch. Kosteczka nie byłaby psem domowym, wychodzącym tylko na 20 minutowe spacery. Quote
obraczus87 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Mnie sie bardzo spodobała relacja malej_czarnej ze spotkania u Kosteczki :loveu: Trzymam kciuki za Kosteczkę :) jakby Kosteczka zamieszkała u Kasi, to blisko by miała Malutka na Pola Mokotowskie ;) KOSTECZKO jest nadzieja dla Ciebie SKARBIE! Jesteś coraz piekniejsza Skarbie :) Quote
Ingrid44 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Wyglada ze ludzie bardzo rozsadnie podchodza do sprawy. Nawet starszego psa mozna wszystkiego nauczyc a Kosteczka jest mloda i jak kazdy mlody pies pewnie chetna do nauki. Fotki przesliczne. Nie moge sie na nia napatrzec-taka slodka. Quote
Akrum Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Fotki są prześliczne, widać na nich, że Kosta nie jest w cale taka duża jak poczatkowo myślałam :) Mała jest zadbana, pięknie wygląda :) Cieszę się, że wizyta się udała, więc teraz trzymam mocno kciuki, żeby państwo rozważyli wszystkie za jak również przeciw i podjęli dobrą (oczywiście dla Kosteczkia)decyzję :) Quote
mysza 1 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Byłam na długim spacerku z Kostką. Jest kochana, wyprzytulałyśmy się, miała taki nastrój akurat. I wylizała aparat, coś jej tam pachniało ;) Quote
go-ja Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Piękna biała królewna :). Jestem z tobą sercem Kosteczko! Quote
mala_czarna Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Oj Mysza!!! Dziękuję za zdjęcia i za spacer! :) To ostatnie zdjęcie jest super. Ona się śmieje! :) Quote
Tora&Faro Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Uśmiechnięte pyszczydełko jest super:loveu: Quote
magenka1 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Coteczki podpisuję się pod tym co napisałaśyście Ona jest piękna Kosteczko witaj z rana Quote
Akrum Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='mysza 1'] jaki śliczny szczery i prawdziwy uśmiech naszej Kosteczki :) Quote
fioneczka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 niunia ma powalający uśmiech ... śliczna dziewczynka Quote
obraczus87 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Kosteczko w góre Niunia!!!! prosimy o wsparcie finanasowe dla Kosteczki Kochanej Niuni!!!!!! Quote
anouk92 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 mysza 1 napisał(a):Bliskie spotkania: Nie no nie wierzę - Kosta się uśmiecha!!!! Super!!! :) Quote
Akrum Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 jak się mają sprawy adopcyjne Kostki? pani co była zainteresowana nadal podtrzymuje swoją ofertę ds? Quote
mala_czarna Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Bo rozpatrzeniu "za" i "przeciw", doszłam do wniosku, że szukamy Kostce innego domu. Jakiekolwiek pytania czemu, i dlaczego proszę kierować na PW - odpowiem na wszystkie. W sobotę zabieram Kosteczkę z Konstancina, celem przewiezienia jej do DT do Owieczki - koszt 300 zł miesięcznie (+ karma + wet). Quote
Recommended Posts