Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z Panią Kasią jestem cały czas w kontakcie meilowym. Odpowiedziała mi już na kilka pytań (moim zdaniem b. ważnych), ale oczywiście zobaczymy jak to wszystko się potoczy. Sobota nadal aktualna, liczę, że ani jej, ani mnie plany się nie zmienią :)

Posted

Ciotki czy Kosta miała zdejmowane szwy posterylkowe. 10-12 dzień od sterylki trzeba je wyciągnąc. Jak to było ustalone? Bo teraz mamy problem z Nuką gdzie wet stwierdził że szwy same wyszły i nie trzeba ich wyciągać a okazuje się że jednak nie i zrobiło jej się podskórne zapalenie.

Posted

anouk92 napisał(a):
Ciotki czy Kosta miała zdejmowane szwy posterylkowe. 10-12 dzień od sterylki trzeba je wyciągnąc. Jak to było ustalone? Bo teraz mamy problem z Nuką gdzie wet stwierdził że szwy same wyszły i nie trzeba ich wyciągać a okazuje się że jednak nie i zrobiło jej się podskórne zapalenie.

Byc może sie mylę bo mi sie już pierdaczy, ale Kago chyba wie, bo była z nią u weta popytać też o jej uszka (bo to jednak nie alergia, a na tle nerwowym). Zresztą pieknie już zarastają.

Posted

na bazarku uzbierało się 24 +35+50 czyli 109 zł , dla dwóch suniek to będzie 55 zł dla jednej podmaluje coś jeszcze i wystawię następny , bo malutko jakoś jak tylko dotrą pieniądze poproszę o nr konta na które mam wpłacić pieniądze

Posted

[quote name='lilk_a']

na bazarku uzbierało się 24 +35+50 czyli 109 zł , dla dwóch suniek to będzie 55 zł dla jednej podmaluje coś jeszcze i wystawię następny , bo malutko jakoś jak tylko dotrą pieniądze poproszę o nr konta na które mam wpłacić pieniądze

Lilka, ja Ci naprawdę bardzo, bardzo dziękuję!! 55 zł to jest dla nas naprawdę duża suma! :Rose:

Posted

mala_czarna napisał(a):
Lilka, ja Ci naprawdę bardzo, bardzo dziękuję!! 55 zł to jest dla nas naprawdę duża suma! :Rose:

To prawda!!!

Choć za takie piekne cuda Cioteczki powinny rzucać samymi stówkami ;)