danka4u1 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Tak, zobaczyć znowu Miętolińskiego, to marzenie nas wszystkich. Quote
marysia55 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 [quote name='Renata5'] ( ....) Cudne wieści-dziękujemy bardzo:loveu: i czekamy na Panią tu na wątku:):loveu: U mnie Miętusia spał na posłanku,nawet nie wiedziałam,że On lubi spać na butach;).No ale pewnie nie miałam okazji sie o tym przekonać,bo wszystkie dostępne buty zgarniał do siebie Opaliś,bo ten to jest wybitny butolub:evil_lol: i dla Mitusia juz bucików nie starczylo:p. Pozdrowienia dla Miétuskowej Pani i buziaki dla Miétusia:loveu: Renatko ja uważam, że Miętucha nabrał miłości do butów prawdopodobnie z podglądania kolegi:evil_lol: (tylko jako twardy facet tego nie ujawniał) i w swoim nowym domku zaczął właśnie od tego żeby wyeliminować ewentualnych rywali :diabloti: Quote
mala_czarna Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Co u Miętuska słychać? Jakie wieści? Szkoda, że żadnych zdjęć nie ma. Quote
danka4u1 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='mala_czarna']Co u Miętuska słychać? Jakie wieści? Szkoda, że żadnych zdjęć nie ma.[/QUOTE] Co słychać??? Quote
marysia55 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='danka4u1']Co słychać???[/QUOTE] no rzeczywiście Renatka jakoś nam się wyciszyła. Renatka jak nie dasz głosu to zacznie strajkować łącznie z oflagowaniem się:evil_lol: Quote
Lionees Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='marysia55']no rzeczywiście Renatka jakoś nam się wyciszyła. Renatka jak nie dasz głosu to zacznie strajkować łącznie z oflagowaniem się:evil_lol:[/QUOTE] Umarł mi Opaliś i nie chce mi się nawet gadać,nie mam siły,nie mam chęci,wszystko jest do dupy Quote
Syla Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Renata5']Umarł mi Opaliś i nie chce mi się nawet gadać,nie mam siły,nie mam chęci,wszystko jest do dupy[/QUOTE] Renatko, życie toczy się dalej, niezależnie od tego, czy tego chcemy, czy też nie.Musisz się pozbierać, bo istoty czworonożne Cię potrzebują i my, istoty dwunożne....też i to bardzo. Quote
martka1982 Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Wiemy Renia,że cierpisz i pewnie żadna z nas choćby nie wiadomo co mówiła czy pisała nie pomoże Ci. Po prostu musi minąć trochę czasu,a Twój ból stanie się mniej uciążliwy. Quote
marysia55 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Renata5']Umarł mi Opaliś i nie chce mi się nawet gadać,nie mam siły,nie mam chęci,wszystko jest do dupy[/QUOTE] przepraszam Reniu ... daj sobie czas kochanie ... my poczekamy ile trzeba będzie. Quote
mala_czarna Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Cisza tutaj straszna. Czy ktoś ma jakieś wieści o Miętusku? A może jakieś zdjęcia z nowego domu? Pytam, bo robiłam przedadopcyjną dla Miętuska i czuję się odpowiedzialna za jego losy w nowym domu. Quote
martka1982 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Renia dzwoniła dziś do domku Miętuska, jak wejdzie na dogo to napisze dokładnie ale ogólnie wszystko dobrze:) Quote
Evelka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Cieszę się, że wszystko dobrze:) I z niecierpliwością czekam na relację:) Quote
danka4u1 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Mietoliński, dobrze, że u Ciebie dobrze...ale pychola mógłbyś pokazać. Quote
Lionees Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 martka1982 napisał(a):Renia dzwoniła dziś do domku Miętuska, jak wejdzie na dogo to napisze dokładnie ale ogólnie wszystko dobrze:) Tak,dzwoniłam do domku Miętusia:) Dzwoniłam przez kilka dni pod rząd,raz Pani Mietuskowa do mnie dzwoniła,ale jakos nie mogłyśmy sie razem zdzwonić;)No ale dzisiaj sie udało i sie dodzwoniłam:) Pami Mietuskowa kilka razy próbowała sie zalogować na dogo,ale Ją wywalało(jak to dogo:mad:)i dała spokój.Ale dzisiaj żeśmy sie dorwały do siebie i mam wieści,a także na dniach będę miała na maila fotki:) Wieści są takie,że Miętusek jest przecudny,przekochany,przemądry i w ogóle cały naj:loveu:Na spacerkach robi furore,bo to taki piękny maleńki misio:)Ma mnóstwo kolegów i koleżanek psich,ale najbardziej upodobał sobie jedną koleżankę i jak czuje,że sie panna zbliża,to Mietusia aż podskakuje z radości:evil_lol:.Badania ma robione,nerki są już ok,dlatego wetka odstawiła leki i karmę nerkową i zaleciła wątrobową,żeby troszke wzmocnić wątróbke Mietuskową,bo jeden wskaźnik wątrobowy troszke podwyższony.Mietolinek będzie tez miał robione usg,bo wetce nie podoba sie prostata.Mam nadzieję,że to nic poważnego.Mietolii drepcze za swoja Pania krok w krok,kot również,także Pani Mietuskowa musi uważac,żeby sie o któregoś ze zwierzaczków nie wywrócić;) Póki co tyle,czyli wieści są super:).Czekamy teraz na fotki:) Quote
danka4u1 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Najchętniej widzielibyśmy zdjęcia: Miętoliński, kot, Pani-----wszyscy jeden za drugim:multi::multi::multi: Quote
martka1982 Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Super wieści!!! dobrze,że jest pod stałą kontrolą weta. jeśli inne psiaki spotyka tylko na spacerze, to jest szczęśliwy i nawet ma kumpli i kumpele bo nie musi się nimi dzielić w domu:)))) fajnie,że ludzie zwracają na niego uwagę na spacerkach, on mi się zawsze podobał ale nie uważam się za osobę obiektywną w tym względzie. poza tym to dobry moment, jak ktoś nas zaczepia i mówi,że mamy takiego ślicznego psiuta, żeby powiedzieć,że takie to tylko ze schroniska! :) Quote
Cajus JB Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Potrzebuję kontaktów w Wawie. Na stacji benzynowej jest przywiązany jamnik. Jak dziś nie uda znaleźć Mu DT chociaż na chwilę trafi na Palucha. Nie wiem jaka to stacja, ale mam numer do osoby, która może pokierować. To szczotek. Quote
gonia66 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 martka1982 napisał(a):Super wieści!!! dobrze,że jest pod stałą kontrolą weta. jeśli inne psiaki spotyka tylko na spacerze, to jest szczęśliwy i nawet ma kumpli i kumpele bo nie musi się nimi dzielić w domu:)))) fajnie,że ludzie zwracają na niego uwagę na spacerkach, on mi się zawsze podobał ale nie uważam się za osobę obiektywną w tym względzie. poza tym to dobry moment, jak ktoś nas zaczepia i mówi,że mamy takiego ślicznego psiuta, żeby powiedzieć,że takie to tylko ze schroniska! :)JAk to nieobiektywna..??:o Ty go lepiej od nas z renią znasz:) A ja , choc tylko z fotek, zawsze uważałam miętolińskiego za pieknisia "pierwyj sort":):):) Ale sie ciesze z tych wieści:):) Quote
martka1982 Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 drogie panie Miętuskowe! na moim koncie, po naszym miętolińskim zostało 620zł. już dosyć dawno temu prosiłam was o propozycje zagospodarowania tej kwoty. potem zamilkłam choć po cichutku umawiałam się już z Renią na wysłanie do niej kolejnej bidy od nas. Tym razem chodzi o dużego niewidomego Stiviego [url]http://www.dogomania.pl/threads/136018-DT-dla-Stiviego-ju%C5%BC-czeka!-prosimy-o-deklaracje.brakuje-215[/url] czy zgodzicie się abym przeznaczyła te 620zł na Stiviego? dzięki nim będziemy w stanie opłacić mu 2 miesiące w dt u Reni na razie dopiero zbieramy deklaracje, bo miejsce zwolni się w koncówce stycznia, dlatego jeśli któraś z was chciałaby dołączyć do grona darczyńców dla Stiviego, to serdecznie zapraszam:) Quote
mala_czarna Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 A jak tam obiecane fotki Miętuska? Są jakieś? Quote
danka4u1 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='mala_czarna']A jak tam obiecane fotki Miętuska? Są jakieś?[/QUOTE] Miętoliński pokaż nam swojego pysia. Czekamy. Quote
Lionees Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Fotek nie mam,ale mam wieści z pierwszej ręki,bo Pani Miętuskowa do mnie dzwoniła:) U chłopaka wszystko dobrze,ma narzeczoną z którą spotyka się codziennie na spacerku o godz.22;).Mietusek na wszystkie spacerki wychodzi chętnie,bo ma kolegów i koleżanki,ale jak zbliża się 22,to Mietusio jest w siódmym niebie,bo wie,że zaraz spotka narzeczoną:cool3:.On kocha ją,ona kocha jego,no mówię Wam miłośc jak z bajki:loveu:Nereczki już ok,teaz Miętusio je karme watrobową,żeby troszke zregenerować wątrobę po lekach nerkowych.Czyli wszystko pod kontrolą i w jak najlepszym porządku.Miętusia zakochana w swoich właścicielach,właściciele w nim,po prostu cudna adopcja:loveu: Quote
AniaGucio Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Super wieści - życzę wszystkim psiakom takich opiekunów !! :) Quote
danka4u1 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='martka1982']serce rośnie! :)[/QUOTE] Rosnie, oby więcej takich adopcji, które...kończą się romansem naszych psich emerytów. Szkoda, że Miętoliński nie pokazał pysia, ale za to DAŁ GŁOS i to jak!! Quote
Recommended Posts