Tengusia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 modliszka84 napisał(a):śliczna aukcja! :loveu: dzieki Tengusia! fajnie to opisałas, moze sie akurat ktos zgłosi... Szczerze mowiac to mam nadzieje ze po tą rudą przyjdzie właściciel, bo ona taka młoda, grzeczna, troche nauczona czegos.... moze zwiała, nie miała ani obrozy ani niczego... Relacja z allegro 447 wyswietlen 3 osoby obserwuja Pitbulllku gdzie ten twoj domek :( Quote
modliszka84 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 zasadzkas napisał(a):Mam domek w spadku po Agrafce: dla suczki tolerancyjnej, w domu jest już pies ale ciapa. Dom jest w Gorzowie Wlkp. Może suczka z Pabianic, co? jestem za :cool3: narazie mała jest na kwarantannie, wiec jesli nikt sie po nia nie zgłosi to bedzie do adopcji Quote
zasadzkas Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Napisałam na wątku Babe, choć to daleko również. Pabianice też, ale jakieś suczydło trzeba znaleźć. Quote
Tengusia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Modliszka niestety zrobilam chyba blad wystawiajac ruda i jarkana na jednej aukcji bo wszyscy interesuja sie tylko ruda (bez urazy wiem ze slodka z niej kobietka ale co z jarkankiem :placz: ) Dostalam kolejne maile, pokierowalam osoby do ciebie bo ja tak naprawde pomoc wiele nie moge ;) Ludziska Jarkan tez jest sliczny i kochany :placz: gdzie jest domek dla niego :shake: Moze zalozyc mu osobny temat na dogo :???: ... chyba ze juz ma :oops: Quote
modliszka84 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Tengusia - Jarkan nie ma swojego tematu, trzeba mu załozyc wątek na dogo... A w sprawie Rudej jak narazie nikt nie dzwonił. Ona ma jeszcze kwarantanne jakis czas, ale dla niej musi byc naprawde sprawdzony dom, bo młoda suczka to gratka dla rozmnażaczy... :mad: Quote
Tengusia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 To ja pozwole sobie zalozyc temacik Jarkanowi bo juz nie zdazylam pomoc wiec moze tak chociaz pomoge :loveu: Co do Rudej to ja dostalam dwa maile i obie osoby pokierowalam do ciebie wiec pewnie sie odezwa, mysle ze wazne by bylo w jej przypadku oswiadczenie o sterylizacji i mozliwosc pozniejszego sprawdzenie czy sunia aby napewno zostala wysterylizowana ... bo rzeczywiscie slodziutka jest :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4060956#post4060956 szukamy domeczku dla mordziaka !!!!! Quote
dariaopole Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Słuchajcie jest jeszce taka słodka sunia z łodzi jakby był w zanadrzu jakiś domek to można by było komuś ją pokazać, jest taka słodka i nikt prawie do nie nie zagląda, może ktoś może jej pomóc ? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50207 Quote
invictus hilaritas Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Suczka niespełna dwuletnia, rodowodowa,czarna z białym, cięte ucho, bardzo przyjazna, ładna i miła. Dobrze ułożona. Chętnie zamieszka u miłośnika rasy... Kontakt w sprawie suni ze mną: 0601 265 911 udzielę wszelkich informacji, ale też wypytam szczegółowo o warunki i zamiary. jak dziewczyna wklei zdjecie to wam przekopiuje Quote
basiagk Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Olgaj napisała, że Greg z Łodzi gaśnie. Jest w schronie od grudnia. nie wychodzi z budy, jest niedożywiony, zapewne chory bo w takim stanie to napewno cos złapał. Tylko nie ma jak sprawdzic bo wpadł w apatię i nie wychodzi z budy. Potrzeba pomocy!!!! BARDZO PILNY TYMCZAS lub pomoc finansowa na hotel!!! TRzeba go wyciągnąc!!! Kto pomoże??? Quote
mrowa23 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 potrzebny ktos z zabrza do sprawdzenia domku szykuje sie dobry domek tylko kto sprawdzi? Quote
Greven Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 BARDZO BARDZO PILNE! Szczecin, 9-cio miesięczna piękna błękitna pręgowana suka! Do oddania ze względu na sytuację rodzinną. Widziałam ją, chciałam zabrać na tymczas, ale suka stawia się do innych suk i z moją Tangą było na ostrzu noża. Suczka jest naprawdę piękna, ma umaszczenie jak dog argentyński, waży ok. 26 kg, więc zapowiada się na duużą panienkę. Nie mam zdjęcia. Suce grozi schronisko. Ona jest nieufna wobec obcych, nawarczy na pracownika, zostanie zaszufladkowana jako "agresywna"... :shake: Kontakt ze mną 502 309 385. Quote
doddy Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Dostalam zdjecia Hammera z Kazimierza. Hamera wykupilysmy w 2005r. z lavinia razem z Frodem IN z Jozefowa. Wtedy bym malym uroczym szczeniaczkiem... Dzis jest duzym chlopcem ze stojacymi uszami jak nietopyr i wyglada tak: Quote
doddy Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Zglosily sie 2 domki na jakies sunie. 1) Warszawa- w domu jest samiec husky. Dom z ogrodem. (wyslalam: pregowana z Lodzi, Gaje z Dzierzonowa, amstaffke z Dluzyny) 2) Krakow - 3 osobowa rodzina bez zwierzat. Syn w wieku 12 lat i rodzice. (wyslalam juz: pregowana z Lodzi, Gaje z Dzierzonowa, Swinka z Brodnicy, sunie z Lodzi, Wilma z Koszalina, astke z Dluzyny) Nie wiem ktore sunie sa jeszcze aktualne w 100% wiec w razie co podsylajcie mi to dosle. Quote
Greven Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Podaj proszę tę 9-mies. pręgowaną ze Szczecina. Z moją suką absolutnie się nie dogadała, na psa trochę powarczała, ale później była chętna do zabawy. Wychowana z małym dzieckiem, ale ogólnie za mało ją znam, więc nie ręczę. Quote
modliszka84 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='doddy']Zglosily sie 2 domki na jakies sunie. 1) Warszawa- w domu jest samiec husky. Dom z ogrodem. (wyslalam: pregowana z Lodzi, Gaje z Dzierzonowa, amstaffke z Dluzyny) 2) Krakow - 3 osobowa rodzina bez zwierzat. Syn w wieku 12 lat i rodzice. (wyslalam juz: pregowana z Lodzi, Gaje z Dzierzonowa, Swinka z Brodnicy, sunie z Lodzi, Wilma z Koszalina, astke z Dluzyny) Nie wiem ktore sunie sa jeszcze aktualne w 100% wiec w razie co podsylajcie mi to dosle. moja sunia jest aktualna takze, ma ok 1 roku. warunek adopcji to zobowiazanie do jej sterylizacji. Jest w Pabianicach. Quote
kasiaprodex Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 sunia z Suwałk. Wczoraj zabieg sterylizacji. Miała juz jechac do domku stałego ale nowy opiekun zadzwonił i odwołał. Przytulanka ,uwielbia facetów Pilnie szuka domu tu opowięść suni: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30950&page=62 Quote
Tengusia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Taki slodziak a za kratkami byc musi :placz: http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=adopcje&pod=11&podstr=1 Quote
Gosia>>> Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 U nas pojawiła się taka sunia, około 5 miesięcy: I jest jeszcze Heksa, niesamowicie łagodna: Założyłam jej wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=53827 Quote
invictus hilaritas Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Suczka niespełna dwuletnia, rodowodowa,czarna z białym, cięte ucho, bardzo przyjazna, ładna i miła. Dobrze ułożona. Chętnie zamieszka u miłośnika rasy... Kontakt w sprawie suni : 0601 265 911 udzielę wszelkich informacji, ale też wypytam szczegółowo o warunki i zamiary. Oto fotka z sierpnia 2006. kto ja pokocha ?? Quote
qroqiet Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Niestety nie mam czasu, żeby czytać cały wątek, więc zapytam stałych bywalców: czy słyszeliście o jakimś stafordziku w którymś ze schornisk lub DT? Quote
mrowa23 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 pomylka jest tutaj http://moloss.pl/viewtopic.php?t=637&postdays=0&postorder=asc&start=30&sid=39e1777227bc41eff20028904903826e Quote
andzia69 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 mrowa - Fiesta jest juz w nowym domku! qroqiet - a dlaczego akurat stafficzka? Nie moze byc astka???? np. łagodna i po szkoleniu PT i na dodatek biorąca udział w dogoterapii???? Quote
qroqiet Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Dostałam zapytanie akurat o staffordzika - słyszałyście coś? Quote
mrowa23 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 ale ze mnie ciapa ... nie ma jak cos gdzies dzwoni i niekoniecznie wiadomo gdzie...:p o staffach innych nie slyszalam...malo popularna rasa u nas chyba jest...ale jakby znajomi chcieli asta czy pita to moga wybierac...od gory do dolu... Quote
andzia69 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Niestety nie - stafordzików nie ma tylu co astów, pitów czy bulinków.. Fiesta była jedyną staficzką szukającą domu na przestrzeni paru miesiecy. Quote
Recommended Posts