Jump to content
Dogomania

Bulowate Do Adopcji - Jeden Wątek Dla Wszystkich-aktualizacje str.1 post:1,2,5,8!!!

Recommended Posts

Posted

modliszka84 napisał(a):
śliczna aukcja! :loveu: dzieki Tengusia!
fajnie to opisałas, moze sie akurat ktos zgłosi...
Szczerze mowiac to mam nadzieje ze po tą rudą przyjdzie właściciel, bo ona taka młoda, grzeczna, troche nauczona czegos.... moze zwiała, nie miała ani obrozy ani niczego...

Relacja z allegro
447 wyswietlen
3 osoby obserwuja
Pitbulllku gdzie ten twoj domek :(

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

zasadzkas napisał(a):
Mam domek w spadku po Agrafce: dla suczki tolerancyjnej, w domu jest już pies ale ciapa. Dom jest w Gorzowie Wlkp. Może suczka z Pabianic, co?

jestem za :cool3:
narazie mała jest na kwarantannie, wiec jesli nikt sie po nia nie zgłosi to bedzie do adopcji

Posted

Modliszka niestety zrobilam chyba blad wystawiajac ruda i jarkana na jednej aukcji bo wszyscy interesuja sie tylko ruda (bez urazy wiem ze slodka z niej kobietka ale co z jarkankiem :placz: ) Dostalam kolejne maile, pokierowalam osoby do ciebie bo ja tak naprawde pomoc wiele nie moge ;)

Ludziska Jarkan tez jest sliczny i kochany :placz: gdzie jest domek dla niego :shake: Moze zalozyc mu osobny temat na dogo :???: ... chyba ze juz ma :oops:

Posted

Tengusia - Jarkan nie ma swojego tematu, trzeba mu załozyc wątek na dogo...
A w sprawie Rudej jak narazie nikt nie dzwonił. Ona ma jeszcze kwarantanne jakis czas, ale dla niej musi byc naprawde sprawdzony dom, bo młoda suczka to gratka dla rozmnażaczy... :mad:

Posted

To ja pozwole sobie zalozyc temacik Jarkanowi bo juz nie zdazylam pomoc wiec moze tak chociaz pomoge :loveu:

Co do Rudej to ja dostalam dwa maile i obie osoby pokierowalam do ciebie wiec pewnie sie odezwa, mysle ze wazne by bylo w jej przypadku oswiadczenie o sterylizacji i mozliwosc pozniejszego sprawdzenie czy sunia aby napewno zostala wysterylizowana ... bo rzeczywiscie slodziutka jest :loveu:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4060956#post4060956 szukamy domeczku dla mordziaka !!!!!

Posted

Suczka niespełna dwuletnia, rodowodowa,czarna z białym, cięte ucho, bardzo przyjazna, ładna i miła. Dobrze ułożona.
Chętnie zamieszka u miłośnika rasy...

Kontakt w sprawie suni ze mną: 0601 265 911 udzielę wszelkich informacji, ale też wypytam szczegółowo o warunki i zamiary.

jak dziewczyna wklei zdjecie to wam przekopiuje

Posted

Olgaj napisała, że Greg z Łodzi gaśnie. Jest w schronie od grudnia. nie wychodzi z budy, jest niedożywiony, zapewne chory bo w takim stanie to napewno cos złapał. Tylko nie ma jak sprawdzic bo wpadł w apatię i nie wychodzi z budy. Potrzeba pomocy!!!! BARDZO PILNY TYMCZAS lub pomoc finansowa na hotel!!! TRzeba go wyciągnąc!!! Kto pomoże???

Posted

BARDZO BARDZO PILNE!

Szczecin, 9-cio miesięczna piękna błękitna pręgowana suka!
Do oddania ze względu na sytuację rodzinną.

Widziałam ją, chciałam zabrać na tymczas, ale suka stawia się do innych suk i z moją Tangą było na ostrzu noża. Suczka jest naprawdę piękna, ma umaszczenie jak dog argentyński, waży ok. 26 kg, więc zapowiada się na duużą panienkę.

Nie mam zdjęcia.

Suce grozi schronisko. Ona jest nieufna wobec obcych, nawarczy na pracownika, zostanie zaszufladkowana jako "agresywna"... :shake:

Kontakt ze mną 502 309 385.

Posted

Dostalam zdjecia Hammera z Kazimierza.
Hamera wykupilysmy w 2005r. z lavinia razem z Frodem IN z Jozefowa. Wtedy bym malym uroczym szczeniaczkiem...

Dzis jest duzym chlopcem ze stojacymi uszami jak nietopyr i wyglada tak:

Posted

Zglosily sie 2 domki na jakies sunie.

1) Warszawa- w domu jest samiec husky. Dom z ogrodem. (wyslalam: pregowana z Lodzi, Gaje z Dzierzonowa, amstaffke z Dluzyny)

2) Krakow - 3 osobowa rodzina bez zwierzat. Syn w wieku 12 lat i rodzice. (wyslalam juz: pregowana z Lodzi, Gaje z Dzierzonowa, Swinka z Brodnicy, sunie z Lodzi, Wilma z Koszalina, astke z Dluzyny)

Nie wiem ktore sunie sa jeszcze aktualne w 100% wiec w razie co podsylajcie mi to dosle.

Posted

Podaj proszę tę 9-mies. pręgowaną ze Szczecina. Z moją suką absolutnie się nie dogadała, na psa trochę powarczała, ale później była chętna do zabawy. Wychowana z małym dzieckiem, ale ogólnie za mało ją znam, więc nie ręczę.

Posted

[quote name='doddy']Zglosily sie 2 domki na jakies sunie.

1) Warszawa- w domu jest samiec husky. Dom z ogrodem. (wyslalam: pregowana z Lodzi, Gaje z Dzierzonowa, amstaffke z Dluzyny)

2) Krakow - 3 osobowa rodzina bez zwierzat. Syn w wieku 12 lat i rodzice. (wyslalam juz: pregowana z Lodzi, Gaje z Dzierzonowa, Swinka z Brodnicy, sunie z Lodzi, Wilma z Koszalina, astke z Dluzyny)

Nie wiem ktore sunie sa jeszcze aktualne w 100% wiec w razie co podsylajcie mi to dosle.

moja sunia jest aktualna takze, ma ok 1 roku. warunek adopcji to zobowiazanie do jej sterylizacji.
Jest w Pabianicach.

Posted

Suczka niespełna dwuletnia, rodowodowa,czarna z białym, cięte ucho, bardzo przyjazna, ładna i miła. Dobrze ułożona.
Chętnie zamieszka u miłośnika rasy...

Kontakt w sprawie suni : 0601 265 911 udzielę wszelkich informacji, ale też wypytam szczegółowo o warunki i zamiary.

Oto fotka z sierpnia 2006.

kto ja pokocha ??

Posted

mrowa - Fiesta jest juz w nowym domku!

qroqiet - a dlaczego akurat stafficzka? Nie moze byc astka???? np. łagodna i po szkoleniu PT i na dodatek biorąca udział w dogoterapii????

Posted

ale ze mnie ciapa ... nie ma jak cos gdzies dzwoni i niekoniecznie wiadomo gdzie...:p
o staffach innych nie slyszalam...malo popularna rasa u nas chyba jest...ale jakby znajomi chcieli asta czy pita to moga wybierac...od gory do dolu...