Jump to content
Dogomania

Cookie z Dobrocina z mega biegunką Brak odbytu Przetoka do pochwy .MA DOM

Recommended Posts

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czerda napisał(a):
demi sama nie miała czasu i jej sistra chodziłą z małą do wet. i jest dobrze , powoli się goi i nie działo się nic złego

No to oby tak dalej. :)

Posted

[quote name='furciaczek']Mozna prosic o adres do wysylki jedzonka??

Joanna Kleszcz, Ul. Maślicka 5 :) 54-107 Wrocław :)

Wiecie z małą niby dobrze, a jednak źle... Bo kupki nie widziałam u niej od dawna. Wetki wyciągają je recznie... Ja nie jestem w stanie tego robić, jak sobie pomyślę, ze bym miała taki tyłek jak mała, to bym błagała, zeby mnie ktoś dobił...
Prawde mówiąc teraz to ja już kompletnie nie wiem co mała dostaje.
Czedro rozmawiałaś z moimi wetkami, pamietasz może?
Dostaje coś w płynie na te jelita, ale nie mam pojecia jak sie to nazywa, choć całą butelke miałam w sb i nd w domu:/

obiecane zdjecia, jak zwykle z opóźnieniem.
Marta już jest w domu, myśle, ze na dogo też:) jest uziemiona w domu z dzidziusiem, to pozwole sobie podesłać jej wiecej zdjęć, bo ja zaraz uciekam.

Posted

Ojeeej, biedulka, wygląda to nie za fajnie. Oby tylko wszystko szło ku lepszemu, bo malutka na starcie swojego życia już naprawdę tyle przeszła, że chyba nikt jej nie prześcignie

Posted

AMIGA napisał(a):
Ojeeej, biedulka, wygląda to nie za fajnie. Oby tylko wszystko szło ku lepszemu, bo malutka na starcie swojego życia już naprawdę tyle przeszła, że chyba nikt jej nie prześcignie

z dnia na dzien ta dupcia sie zmienia, taz gorzej raz lepiej i tak w kółko.

Posted

Widziałam fotki, przyznaje, że płakać się chce... Nie wiem co powiedzieć :( Malutka jest naprawdę niesamowicie dzielna! Dajecie jej dziewczyny coś przeciwbólowego? Kurczę, ale to wszystko jest trudne!

Posted

Ależ to paskudnie wygląda. Biedna psineczka, strasznie biedna.... na pewno dostaje p.bólowe, przecież nikt by jej nie skazywał na cierpienie. Już byłam dobrej myśli, a te zdjęcia mnie zmroziły:(

Posted

Przepraszam za off, ale...

Big jest wielki... I wielki mamy z nim problem. BIG problem.

Big jest stary, schorowany. Na ciele ma ślady po pogryzieniach. Mieszka w malutkim kojcu w przytulisku, z którego w każdym momencie może go czekać wywózka do Korabiewic... Prosimy o chociaż najmniejsze wsparcie! Inaczej walka o niego będzie z góry przegrana...

Wątek Biga: http://www.dogomania.pl/threads/1823...-A-cie-proszAE

Posted

cookie pojedzie w czwartek ze Stefanem< jak ktoś nie wie , to wet, który jest niezwykłym , dobrym człowiekiem> do Poznania !!!!!!!
tam jest jedyny człowiek , który może jeszcze coś pomóc , musi Cooki zoperować i zgodził się na to , wierzmy że będzie dobrze, musi być dobrze