Jump to content
Dogomania

Cookie z Dobrocina z mega biegunką Brak odbytu Przetoka do pochwy .MA DOM

Recommended Posts

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Demi , wiele jestem w stanie zrobic , ale doopci nie przepchnę:-( Biedna kruszynka . To pewnie jeszcze troche potrwa , zanim mała wyzdrowieje . W pierwszym poście cały czas aktualizuję wszystko . Jak allegro cegiełkowe się skończy , i bedzie nowe , to dajcie znać - zmienię link .

Jak nie zapomne, to dam znać:)

Ja też z przepychaniem dupci sobie nie radze, nie ma takiej opcji w ogóle. Moge myć i wszystko, ale to mnie przerasta :shake:

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedne maleństwo z przepychaną doopencją.
A czy jak ona będzie jadła stały pokarm, to nie będą jej się jelitka klinowały? Ja się na tym nie znam, nie mam kompletnie wyobraźni na czym polega to przepychanie dupci, ale brzmi to strasznie.

Posted

Uff, właśnie przeczytałam cały wątek..., biedne maleństwo. Czyli te wszystkie wcześniejsze operacje były niepotrzebne i zrobiły więcej szkody ? Bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam, to co powiedział wet z Poznania ?

Posted

W takim razie cieszę się, że wszystko OK, chociaż patrząc na ostatnie zdjęcia, mam mieszane uczucia. A najbardziej trzymam kciuki za...zwieracz chyba, żeby się wykształcił i malutka trafiła do stałego domku.

Posted

Uwaga paskudna reklama :)

Serdecznie zapraszam na bazarek ogłoszeniowo, banerkowo, tekstowy.

Za jedynie 10 zł możecie otrzymać:

• Dwa teksty do ogłoszeń (króciutki i długi)
• Banerek
• Ogłoszenia na 57 stronach!
Co nas wyróżnia?

* cena- w komplecie taniej
* teksty- pisane od ręki, przez zespół humanistyczno- ścisły chwytające za serce
* ogłoszenia na portalach różnych miast (lista sporządzona na podstawie listy największych polskich miast) - nie raz pieski znajdują domy w najodleglejszych miejscach Polski.

Cały dochód zostanie przekazany na psiaki w potrzebie- Joy`a i Fabio- linki w sygnaturze.

+ inne pieski, które pilnie będą potrzebowały pomocy.

Pozdrawiam ;)

Posted

już jest lepiej!!!!!!!
rozmawiałąm z demi -maleńka czuje się dużo lepiej odkąd je pełnoresztkowy pokarm , lepiej trawi i coopka
bardzo się cieszę!

Posted

No jakby nie było dobrze, to tylko w łeb sobie palnąć. Tyle psiej mordęgi, tyle energii dziewczyn, jeżdżenie, cudowanie. To by było zbyt podłe. Ta historia musi się dobrze skończyć.

Posted

małej doopcia coraz lepsza i trawionko też!!!
demi sama nie może uwierzyć , że jest tak lepiej
myślę , że to dlatego , że je normalnie-takie < twarde > pokarmy-i dzięki temu ruszyłą perystaltyka
oprócz tego jakieś odżywcze preparaty i coś < poślizgowego> olejowego
kochana Cookie , tak się nacierpiała , tak wszyscy o nią walczymy -i ona dzięki temu ma siłę , żeby zdrowieć