demi Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 BIANKA1 napisał(a):Demi , wiele jestem w stanie zrobic , ale doopci nie przepchnę:-( Biedna kruszynka . To pewnie jeszcze troche potrwa , zanim mała wyzdrowieje . W pierwszym poście cały czas aktualizuję wszystko . Jak allegro cegiełkowe się skończy , i bedzie nowe , to dajcie znać - zmienię link . Jak nie zapomne, to dam znać:) Ja też z przepychaniem dupci sobie nie radze, nie ma takiej opcji w ogóle. Moge myć i wszystko, ale to mnie przerasta :shake: Quote
Inez de Villaro Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 demi napisał(a):hehe, widziałam kluska:) nawet jak bym chciała to cóż... mój tel 726 90 55 66 :) Dzieki....może masz jakies domy dla ddb...po Agisie ..? Quote
AMIGA Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Biedne maleństwo z przepychaną doopencją. A czy jak ona będzie jadła stały pokarm, to nie będą jej się jelitka klinowały? Ja się na tym nie znam, nie mam kompletnie wyobraźni na czym polega to przepychanie dupci, ale brzmi to strasznie. Quote
Evra Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Uff, właśnie przeczytałam cały wątek..., biedne maleństwo. Czyli te wszystkie wcześniejsze operacje były niepotrzebne i zrobiły więcej szkody ? Bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam, to co powiedział wet z Poznania ? Quote
czerda Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 nie-operacje i wszystko co było dotychczas jest oki , następna operacja nie jest potrzebna a co tak tu cichutko? demi się uczy do póżna Quote
mmd Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Czekamy i trzymamy kciuki. BTW: w Obornikach chyba niedługo będą wszystkie psy bliskie memu sercu, gdzie pójdę, tam Czerda.... Quote
amica Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Dobranoc Cookiesiu! Cały czas trzymam za małą kciuki! Quote
Evra Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 W takim razie cieszę się, że wszystko OK, chociaż patrząc na ostatnie zdjęcia, mam mieszane uczucia. A najbardziej trzymam kciuki za...zwieracz chyba, żeby się wykształcił i malutka trafiła do stałego domku. Quote
kas999 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Trzymam kciuki za malutką. Cookie wszystko będzie dobrze. Quote
WeronikaM Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 jestem przerażona tym , co ją spotkało :(] bidulka :( trzymam kciuki , aby było lepiej :) Quote
amensalizm Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Uwaga paskudna reklama :) Serdecznie zapraszam na bazarek ogłoszeniowo, banerkowo, tekstowy. Za jedynie 10 zł możecie otrzymać: • Dwa teksty do ogłoszeń (króciutki i długi) • Banerek • Ogłoszenia na 57 stronach! Co nas wyróżnia? * cena- w komplecie taniej * teksty- pisane od ręki, przez zespół humanistyczno- ścisły chwytające za serce * ogłoszenia na portalach różnych miast (lista sporządzona na podstawie listy największych polskich miast) - nie raz pieski znajdują domy w najodleglejszych miejscach Polski. Cały dochód zostanie przekazany na psiaki w potrzebie- Joy`a i Fabio- linki w sygnaturze. + inne pieski, które pilnie będą potrzebowały pomocy. Pozdrawiam ;) Quote
holly101 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Trzymaj się Cookie! Będzie na pewno coraz lepiej! Quote
czerda Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 już jest lepiej!!!!!!! rozmawiałąm z demi -maleńka czuje się dużo lepiej odkąd je pełnoresztkowy pokarm , lepiej trawi i coopka bardzo się cieszę! Quote
BIANKA1 Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Nareszcie . Biedna Mała , ona tak kocha jeść .Zresztą Fisia starsza z Dobrocina , która jest teraz u mnie , tez cały czas je i je . Quote
mmd Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 No jakby nie było dobrze, to tylko w łeb sobie palnąć. Tyle psiej mordęgi, tyle energii dziewczyn, jeżdżenie, cudowanie. To by było zbyt podłe. Ta historia musi się dobrze skończyć. Quote
Hawanka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 nie czytałam od poczatku w chwili wolnej przeczytam i z tad PYTANIE Czy mała miała juz operacje ??? Quote
mmd Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Miała. I ma już dziurkę do kupania, tylko dziurka się paskudzi, a wewnątrz maszyneria słabo działa. Quote
czerda Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 małej doopcia coraz lepsza i trawionko też!!! demi sama nie może uwierzyć , że jest tak lepiej myślę , że to dlatego , że je normalnie-takie < twarde > pokarmy-i dzięki temu ruszyłą perystaltyka oprócz tego jakieś odżywcze preparaty i coś < poślizgowego> olejowego kochana Cookie , tak się nacierpiała , tak wszyscy o nią walczymy -i ona dzięki temu ma siłę , żeby zdrowieć Quote
Recommended Posts