Jump to content
Dogomania

Cookie z Dobrocina z mega biegunką Brak odbytu Przetoka do pochwy .MA DOM

Recommended Posts

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Domki już się biją . Czekają w kolejce . Chętnych dzwoniło wielu , ale jakoś nikomu nie przyszło do głowy , żeby coś dorzucić do leczenia . Za to jak będzie zdrowa to "zadzwonić i dać znać " :evil_lol:

Posted

to może mówić tym domkom ,że leczenie kosztuje i fundują je prywatne osoby i zapasy się właśnie kończą i będzie problem z kupnem odpowiedniej karmy. Sporo ludzi nie wie na jakiej zasadzie się ratuje psy.Wydaje im się ,że bliżej nieokreślony KTOŚ daje pieniądze.

Posted

Wiedzą . Regularnie dzwoni do mnie pani z allegro , która kupiła cegiełki , i pyta o zdrowie Małej . Allegro Cookie ma cegiełkowe , to wiedzą , ale dzwonią bo im pasuje do posiadanego psa , albo wystroju .

Posted

Jaka śliczna malutka. :loveu:
Powiem tak - teraz się muszę chwilę uspokoić, po trochę łez mi po twarzy poleciało i... Ni cóż, postaram się pokazać rodzicom, że MUSIMY coś dla niej zrobić :placz:

Posted

wiecie, przed małą jeszcze przynajmniej jeden zabieg...
i to zaraz po świętach.

Z tym jedzeniem i z tym wszystkim to w ogóle tragedia...

Taa do wystroju, ktoś pozna jej charakter to specjalnie wystrój zmieni:) :P

Posted

[quote name='BIANKA1']Wiedzą . Regularnie dzwoni do mnie pani z allegro , która kupiła cegiełki , i pyta o zdrowie Małej . Allegro Cookie ma cegiełkowe , to wiedzą , ale dzwonią bo im pasuje do posiadanego psa , albo wystroju .[/QUOTE]
Myślę, że domek który będzie chciał zaadoptować Cookie też powinien starać się jakieś o finanse dla niej. Nigdy nie wiadomo co będzie jak już ją zaadoptują, zawsze może pojawić się sytaucja gdzie bedą potrzebne większe sumy i co wtedy? Jak osoby zainteresowane sunią już teraz zaczną współpracować z dogo to myślę, że będą z tego tylko korzyści.

Posted

[quote name='amica']Myślę, że domek który będzie chciał zaadoptować Cookie też powinien starać się jakieś o finanse dla niej. Nigdy nie wiadomo co będzie jak już ją zaadoptują, zawsze może pojawić się sytaucja gdzie bedą potrzebne większe sumy i co wtedy? Jak osoby zainteresowane sunią już teraz zaczną współpracować z dogo to myślę, że będą z tego tylko korzyści.[/QUOTE]
bardzo dobry pomysł

Posted

Napisałam o Cookie koleżance. Napiszemy o 'doopeczce' :evil_lol: na naszych blogach. A ponieważ mamy blogi na stronie PP, gdzie umieszczają wpisy z blogów, to napiszemy o Cookie ;(

Posted

Straszne co ludzie mogą zrobić zwierzętom ... Oczywiście zamówię cegiełkę a allegro z prostego powodu .. jestem szczęśliwą posiadaczką piesków w typie pina ... Nie pochodzą z pseudo schroniska ani z typowej pseudo hodowli, raczej z "jednorazowego mnożenia". Właściciele kierowali się myślą"suczka musi mieć raz w życiu pieski"... Ja chciałam przekonać rodzinę o adopcji psów ze schronu, później psów ze stacji benzynowej .... Lecz moja babcia, jak to starsze pokolenie, wierzy w to, że dorosłego psa nie można wyszkolić i wychować ... Ja walczę na mojej ulicy z sąsiadką, która trzyma 2 psy rasy husky w piwnicy ... napisałam wiadomość do TOZ i mieli to sprawdzić. Trzymam kciuki, że psy zostaną jej odebrane i trafią w odpowiednie ręce ... Oczywiście zamawiam cegiełkę ^^ Pinomaniacy zawsze trzymają się razem xD

Posted

[quote name='zium']Straszne co ludzie mogą zrobić zwierzętom ... Oczywiście zamówię cegiełkę a allegro z prostego powodu .. jestem szczęśliwą posiadaczką piesków w typie pina ... Nie pochodzą z pseudo schroniska ani z typowej pseudo hodowli, raczej z "jednorazowego mnożenia". Właściciele kierowali się myślą"suczka musi mieć raz w życiu pieski"... Ja chciałam przekonać rodzinę o adopcji psów ze schronu, później psów ze stacji benzynowej .... Lecz moja babcia, jak to starsze pokolenie, wierzy w to, że dorosłego psa nie można wyszkolić i wychować ... Ja walczę na mojej ulicy z sąsiadką, która trzyma 2 psy rasy husky w piwnicy ... napisałam wiadomość do TOZ i mieli to sprawdzić. Trzymam kciuki, że psy zostaną jej odebrane i trafią w odpowiednie ręce ... Oczywiście zamawiam cegiełkę ^^ Pinomaniacy zawsze trzymają się razem xD[/QUOTE]

biedne chaszczaki