demi Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 a filmu nie umiem załączyć... umarli byście ze śmiechu jak byście zobaczyli:P Quote
czerda Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 dzięki dziewczyny ale WY WSZYSTKIE jesteście BEZCENNE dzięki wam zawsze jest nadzieja Quote
AMIGA Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Ojeeeej, jakie superowe wieści. Gdyby nie ta wzmianka o następnej planowanej operacji, to już byłaby pełna sielanka. Quote
Korenia Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Demi ja poproszę na PW Twój numer konta :) to prześlę zebrany grosik jak wszystko dojdzie:) Quote
andzia69 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 ona jest cudniasta:loveu::loveu::loveu: jak wydobrzeje ta biedna dupinka to domki się będą biły o nią:p Quote
BIANKA1 Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Domki już się biją . Czekają w kolejce . Chętnych dzwoniło wielu , ale jakoś nikomu nie przyszło do głowy , żeby coś dorzucić do leczenia . Za to jak będzie zdrowa to "zadzwonić i dać znać " :evil_lol: Quote
Poker Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 to może mówić tym domkom ,że leczenie kosztuje i fundują je prywatne osoby i zapasy się właśnie kończą i będzie problem z kupnem odpowiedniej karmy. Sporo ludzi nie wie na jakiej zasadzie się ratuje psy.Wydaje im się ,że bliżej nieokreślony KTOŚ daje pieniądze. Quote
BIANKA1 Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Wiedzą . Regularnie dzwoni do mnie pani z allegro , która kupiła cegiełki , i pyta o zdrowie Małej . Allegro Cookie ma cegiełkowe , to wiedzą , ale dzwonią bo im pasuje do posiadanego psa , albo wystroju . Quote
AMIGA Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Tak niestety jest - ludzie chcą psy już wyleczone, już wysterylizowane i najchętniej z dowozem na miejsce Quote
Dacote Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Jaka śliczna malutka. :loveu: Powiem tak - teraz się muszę chwilę uspokoić, po trochę łez mi po twarzy poleciało i... Ni cóż, postaram się pokazać rodzicom, że MUSIMY coś dla niej zrobić :placz: Quote
demi Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 wiecie, przed małą jeszcze przynajmniej jeden zabieg... i to zaraz po świętach. Z tym jedzeniem i z tym wszystkim to w ogóle tragedia... Taa do wystroju, ktoś pozna jej charakter to specjalnie wystrój zmieni:) :P Quote
Hawanka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 demi ja nie gwarantuje ale może uda mi sie coś uspyrlać na karme .... Quote
demi Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Hawanka']demi ja nie gwarantuje ale może uda mi sie coś uspyrlać na karme ....[/QUOTE] za same chęci dziekujemy :) Quote
amica Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='BIANKA1']Wiedzą . Regularnie dzwoni do mnie pani z allegro , która kupiła cegiełki , i pyta o zdrowie Małej . Allegro Cookie ma cegiełkowe , to wiedzą , ale dzwonią bo im pasuje do posiadanego psa , albo wystroju .[/QUOTE] Myślę, że domek który będzie chciał zaadoptować Cookie też powinien starać się jakieś o finanse dla niej. Nigdy nie wiadomo co będzie jak już ją zaadoptują, zawsze może pojawić się sytaucja gdzie bedą potrzebne większe sumy i co wtedy? Jak osoby zainteresowane sunią już teraz zaczną współpracować z dogo to myślę, że będą z tego tylko korzyści. Quote
Poker Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 słusznie amica mówisz, może zachęcić zainteresowane osoby do wejścia na dogo i pomoc dziewczynce ? Quote
zeberka4 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/183159-RA-A-noA-ci-dla-kazdego-D-Wszystko-dla-Cookie-bazarek-do-12-04-2010-godz-23-00?p=14430180#post14430180 to dla małej,po zakonczeniu bazarku bede kontaktowała sie z demi chyba ze mam gdzie indziej przelac pieniadze? Quote
lilk_a Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='amica']Myślę, że domek który będzie chciał zaadoptować Cookie też powinien starać się jakieś o finanse dla niej. Nigdy nie wiadomo co będzie jak już ją zaadoptują, zawsze może pojawić się sytaucja gdzie bedą potrzebne większe sumy i co wtedy? Jak osoby zainteresowane sunią już teraz zaczną współpracować z dogo to myślę, że będą z tego tylko korzyści.[/QUOTE] bardzo dobry pomysł Quote
Dacote Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Zrobiłam jej banerek :placz: http://img18.imageshack.us/img18/150/cooki.png Quote
Dacote Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Napisałam o Cookie koleżance. Napiszemy o 'doopeczce' :evil_lol: na naszych blogach. A ponieważ mamy blogi na stronie PP, gdzie umieszczają wpisy z blogów, to napiszemy o Cookie ;( Quote
zium Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Straszne co ludzie mogą zrobić zwierzętom ... Oczywiście zamówię cegiełkę a allegro z prostego powodu .. jestem szczęśliwą posiadaczką piesków w typie pina ... Nie pochodzą z pseudo schroniska ani z typowej pseudo hodowli, raczej z "jednorazowego mnożenia". Właściciele kierowali się myślą"suczka musi mieć raz w życiu pieski"... Ja chciałam przekonać rodzinę o adopcji psów ze schronu, później psów ze stacji benzynowej .... Lecz moja babcia, jak to starsze pokolenie, wierzy w to, że dorosłego psa nie można wyszkolić i wychować ... Ja walczę na mojej ulicy z sąsiadką, która trzyma 2 psy rasy husky w piwnicy ... napisałam wiadomość do TOZ i mieli to sprawdzić. Trzymam kciuki, że psy zostaną jej odebrane i trafią w odpowiednie ręce ... Oczywiście zamawiam cegiełkę ^^ Pinomaniacy zawsze trzymają się razem xD Quote
majku33krakow Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='zium']Straszne co ludzie mogą zrobić zwierzętom ... Oczywiście zamówię cegiełkę a allegro z prostego powodu .. jestem szczęśliwą posiadaczką piesków w typie pina ... Nie pochodzą z pseudo schroniska ani z typowej pseudo hodowli, raczej z "jednorazowego mnożenia". Właściciele kierowali się myślą"suczka musi mieć raz w życiu pieski"... Ja chciałam przekonać rodzinę o adopcji psów ze schronu, później psów ze stacji benzynowej .... Lecz moja babcia, jak to starsze pokolenie, wierzy w to, że dorosłego psa nie można wyszkolić i wychować ... Ja walczę na mojej ulicy z sąsiadką, która trzyma 2 psy rasy husky w piwnicy ... napisałam wiadomość do TOZ i mieli to sprawdzić. Trzymam kciuki, że psy zostaną jej odebrane i trafią w odpowiednie ręce ... Oczywiście zamawiam cegiełkę ^^ Pinomaniacy zawsze trzymają się razem xD[/QUOTE] biedne chaszczaki Quote
amensalizm Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Mógłby mi ktoś wkleić jak krowie na rowie link do karmy dla małej? Quote
Recommended Posts