AniaGucio Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Emigrantka napisał(a):Dzieki dziewczyny ze jestescie..... Czekam na konkretny rachunek ze schronu za Bube to bede wiadziala czy cos wysuplam - ale to i tak dopiero 1 marca, teraz naprawde nie mam NIC :( Poproszę o nr konta na PW. Na razie mogę wpłacić jednorazowo 15zł. Może od marca będę mogła pomóc, sama niestety mam podopiecznego na utrzymaniu :(. Quote
malibo57 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Witam! Zasponsoruje psu pierwszy miesiąc w hotelu - 250, tak? Poprosze o nr konta Quote
TERESA BORCZ Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 malibo57 zawsze jak błyskawica, jak sie Tobie i my i psy odwdzięczymy !!!??? Quote
malibo57 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Teresko, daj spokój:) W jedności siła - oby zdążyć. Quote
bela51 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 No, chyba mam mokre oczy. Malibo, kocham Cie. Quote
TERESA BORCZ Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 spamuje dalej, ALE I SPRAWDZAM TRANSPORT. ODLEGLOŚĆ OD CHOJNY DO MARIAMC TO TRASĄ NR. 20 OK 220 KM. czy LAZY lub Greven majamozliwośc pomocy w transporcie. A może rodzinka pana ktory odszedł pomoże chociaz w tym. trzeba do nich zadzwonićże psa zabieramy, niech mu nić nie zrobią. a może i dostarczą chociaż do hoteliku?? Quote
ossa98 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Biedny pies:-( i bezduszność ludzi - niestety powalająca... Najbliższa rodzina a taki brak dopowiedzialności, szacunku dla zmarłego. Jak można pomóc? Quote
A.R.S. Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Jestem i ja. Malibo, kochana!! :loveu: Jak pisałam na forum ProEquo od nas jakby co 70zł/mc, gdyby był tam dłużej. Samochód Greven jest kaputt :placz: Quote
majqa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Jasny gwint. Nie wiem, czy i kogo z dogo ma Greven w tym rejonie. Quote
urwisek Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Sandra na Dogo raczej jeszcze nie podziała - przekazałem Jej tel. co i jak. Próbowała się już do mariamc dodzwonić - na razie się poczta włącza. Puki co (do kawy) siedzę jeszcze przy kompie - jak coś to mogę za przekaźnik robić :) Quote
TERESA BORCZ Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 teraz walczymy o transport, mam parę namiarów z tamtego terenu, i piszę pw. miejsceu mariamc zarezerwowane więc może dzwonić także jak już będzie transport. Quote
ossa98 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 A gdzie jest ten ONek? i dokąd miałby być transport? Quote
majqa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 W podsumowaniu psa napisałam miejsce lokalizacji (podane na tym lub równoległym wątku) - Chojna. Transport Chojna - Szczecinek. Quote
koss Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Zbójini - to wielbiciel on- ków, napisz do niego, moze cos poradzi ( kiedyś oferowąl, miejce staremu onkowi - w budzie z wybiegiem ), , on tez parę razy pomógł mi transportem - zawsze bezinteresownie., czy jest forum onkowe?, moze tam Quote
urwisek Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Wiadomość od Greven : Transport: Chojna - Szczecinek (nie Chojny). A w kwestii ludzi u których pies jest chwilowo pod opieką - powinniśmy sobie odpuścić nieprzychylne komentarze, ponieważ nie znamy całej sprawy, a psiak nie może tam zostać. Ostatnia wiadomość od Greven : ktoś zawiezie go w czwartek. Quote
kakadu Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='urwisek']Wiadomość od Greven : Transport: Chojna - Szczecinek (nie Chojny). A w kwestii ludzi u których pies jest chwilowo pod opieką - powinniśmy sobie odpuścić nieprzychylne komentarze, ponieważ nie znamy całej sprawy, a psiak nie może tam zostać. Ostatnia wiadomość od Greven : ktoś zawiezie go w czwartek. jesli chodzi o rodzine u ktorej teraz jest pies to komentarz moze byc tylko przychylny - daleka rodzina, a zajela sie psem ratujac mu zycie; wypada im tylko dziekowac... Quote
TERESA BORCZ Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Super, że jest kandydat na transport, hotel i 1 miesiąc,zbireamy deklaracje na nastepny, choć mam nadzieję że znajdzie domek.napisałam tez do Zbójni. Czy pies z latwością może zostać do czwartku u tej Pani? rzeczywiscie, dobrze że Cygana przechowała. Quote
A.R.S. Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 kakadu napisał(a):jesli chodzi o rodzine u ktorej teraz jest pies to komentarz moze byc tylko przychylny - daleka rodzina, a zajela sie psem ratujac mu zycie; wypada im tylko dziekowac... Tak jest, to dzięki ich szybkiej reakcji Cygan dostał szansę, należą się podziękowania.. Quote
Emigrantka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Uffffffffffffffffffffffff jaka akcja..... Cygan widzisz chlopak? Bedzie dobrze...... Quote
LAZY Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Jeżeli z jakiś powodów chłopak w czwartek nie pojedzie to ja tradycyjnie w weekend moge go zawieźć. Quote
carolinascotties Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 juz jestem - widze, ze transport jest? Greven ma BANa????? Quote
majqa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Pozostałe, z drugiego wątku odsłony Cyganka: Quote
opuncja Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Pozdrowienia dla Wszystkich. Piękna i szczęśliwie zakończona akcja, oby więcej takich ! Quote
TERESA BORCZ Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 jest transport na czwartek, i jest rezerwowy , ale jakby był wcześniejszy to odciążyłoby te rodzinę bo mają cały zwierzyniec. Quote
TERESA BORCZ Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Witaj opuncjo na dogo i szczególnie tu na tym wątku. Pierwszy post i to na takim superexpresie! Quote
Recommended Posts