Jump to content
Dogomania

CYGAN owczarek niemiecki...jego pan umarł wczoraj. Na razie zostaje u rodziny...

Recommended Posts

Posted

Emigrantka napisał(a):
Dzieki dziewczyny ze jestescie.....

Czekam na konkretny rachunek ze schronu za Bube to bede wiadziala czy cos wysuplam - ale to i tak dopiero 1 marca, teraz naprawde nie mam NIC :(

Poproszę o nr konta na PW. Na razie mogę wpłacić jednorazowo 15zł. Może od marca będę mogła pomóc, sama niestety mam podopiecznego na utrzymaniu :(.

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

spamuje dalej, ALE I SPRAWDZAM TRANSPORT. ODLEGLOŚĆ OD CHOJNY DO MARIAMC TO TRASĄ NR. 20 OK 220 KM.

czy LAZY lub Greven majamozliwośc pomocy w transporcie. A może rodzinka pana ktory odszedł pomoże chociaz w tym. trzeba do nich zadzwonićże psa zabieramy, niech mu nić nie zrobią. a może i dostarczą chociaż do hoteliku??

Posted

Sandra na Dogo raczej jeszcze nie podziała - przekazałem Jej tel. co i jak. Próbowała się już do mariamc dodzwonić - na razie się poczta włącza.
Puki co (do kawy) siedzę jeszcze przy kompie - jak coś to mogę za przekaźnik robić :)

Posted

Zbójini - to wielbiciel on- ków, napisz do niego, moze cos poradzi ( kiedyś oferowąl, miejce staremu onkowi - w budzie z wybiegiem ), , on tez parę razy pomógł mi transportem - zawsze bezinteresownie., czy jest forum onkowe?, moze tam

Posted

Wiadomość od Greven :
Transport: Chojna - Szczecinek (nie Chojny).
A w kwestii ludzi u których pies jest chwilowo pod opieką - powinniśmy sobie odpuścić nieprzychylne komentarze, ponieważ nie znamy całej sprawy, a psiak nie może tam zostać.

Ostatnia wiadomość od Greven : ktoś zawiezie go w czwartek.

Posted

[quote name='urwisek']Wiadomość od Greven :
Transport: Chojna - Szczecinek (nie Chojny).
A w kwestii ludzi u których pies jest chwilowo pod opieką - powinniśmy sobie odpuścić nieprzychylne komentarze, ponieważ nie znamy całej sprawy, a psiak nie może tam zostać.

Ostatnia wiadomość od Greven : ktoś zawiezie go w czwartek.
jesli chodzi o rodzine u ktorej teraz jest pies to komentarz moze byc tylko przychylny - daleka rodzina, a zajela sie psem ratujac mu zycie; wypada im tylko dziekowac...

Posted

Super, że jest kandydat na transport, hotel i 1 miesiąc,zbireamy deklaracje na nastepny, choć mam nadzieję że znajdzie domek.napisałam tez do Zbójni. Czy pies z latwością może zostać do czwartku u tej Pani? rzeczywiscie, dobrze że Cygana przechowała.

Posted

kakadu napisał(a):
jesli chodzi o rodzine u ktorej teraz jest pies to komentarz moze byc tylko przychylny - daleka rodzina, a zajela sie psem ratujac mu zycie; wypada im tylko dziekowac...

Tak jest, to dzięki ich szybkiej reakcji Cygan dostał szansę, należą się podziękowania..