Jump to content
Dogomania

CYGAN owczarek niemiecki...jego pan umarł wczoraj. Na razie zostaje u rodziny...

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wobec tego piszę do moda prośbę o zamknięcie mojego. Wszystko przez Greven, połochu narobiła, to pozakłądałyśmy te wątki ;)

Prawda jest taka, że on powinien mieć domowy tymczas, nie wiem jak po 10 latach życia w domu zareaguje na kojec, nawet u Danusi...
Ale lepsze to niż morbital...

Posted

Brzydkie słowa cisną się na usta, gdy słyszy się takie historie...

Na razie mogę tylko podnieść wątek, bo deklaracji po uszy, a domków na horyzoncie żadnych.

Trzymaj się psiaku...

Posted

bo widzicie, ja moge go zabrac w sobote ze Szczecina albo Stargardu do samego Szczecinka. Noc by przenocowal u nas a w niedziele bysmy go zawiezli. Koszt to tylko transportu ze Świdwina do Szczecinka - ok. 40 zł

Posted

Nemko napisał(a):
cygan ma juz nagrany ten dt w Szczecinku?? Bo widze,ze mysza 1 jeszcze pyta.... No ale skoro juz transport jest to nie sadze, by dt nie bylo;)

Nemko, Cygan ma zarezerwowane miejsce w hotelu dla zwierząt, w kojcu.
Jest psem, który całe życie mieszkał w domu dlatego cały czas mam nadzieję, że ktoś da mu domowy tymczas. Rozumiesz już?

Posted

widzę, ze transport już załatwiony, ja bym mogła pojechać dopiero w przyszłym tygodniu, na razie deklaruje wpłatę 50pln, osobę, która zbiera funduszę na Cygana prosze o pwa nr konta, trzymam kciuki za psiaka aby wyszedł cało z tej trudnej sytuacji

Posted

TEZ MYŚLAŁAM O DT DOMOWYM, ALE NIE JEST TAK ŁATWO ZNALEŻĆ TERAZ DOMEK TYMCZASOWY DLA DUŻEGO PSA NA JUŻ. BIEDNY CYGAN DOSC ZE STRACIŁ PANA TO I DOMEK. MOŻE MIŁOŚNICY ONKÓW SIE ODEZWĄ????

To nie znaczy że nie szukam i mam nadzieję ten miesiac przytulenia awaryjnie psa u Danusi może dać nam szansę na szukanie czegos domowego, najchętniej stałego rzecz jasna. jak bedziemy wszyscy pamiętać o biedaku to może przypadkiem coś się znajdzie.PAMIETAJMY O NIM WSZYSCY!!!!1

Posted

Czy ktos już udostepnił konto na wpłaty dla Cygana? Czy czekamy na Greven? Znajoma spoza Dogo tez chciała wpłacic grosik. Chyba nigdzie nie pisze nic na ten temat na wątku.