yuki Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Matko a ja dosłownie nie mam grosza :( podrzucę choć.. Quote
Basia1244 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 No szlag mnie trafi za moment, nie mam kasy, nie mam domu z ogródkiem i nawet moje mieszkanie nie nadaje się na trzymanie więcej niż jednego psa, podrzucę choć watek i porozsyłam. Quote
a.piurek Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 jestem zapisuję sobie, jak ogarnę deklaracje to się dopiszę Quote
GoskaGoska Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 z konta Szafirka * poszło 150zł na psiaka kwota ta idzie na transport psiaka ze schroniska do DT Quote
GoskaGoska Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 prosimy dogomaniaków o pomoc i jakieś deklaracje od kwietnia - brakuje jeszcze ok 250zł Quote
laikinia Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Sluchajcie, rodzina z Niemiec jest zainteresowana Joykiem- musi sie jednak zgadzac ze suka (ON/Colli). Psiucha jest strachliwa, wiec jest troszke ryzyka, ze nie zaakceptuje naszego Joyka. Niedawno zmarl jej kolega tez stary (15 l) owczarek belgijski, wiec cieszyliby sie, gdyby sie z Joykiem udalo. Chca przyjechac na pare dni do Berlina, aby go poznac. Trzebaby wyciagnac psa ze schroniska, troche przetestowac i na spotkanie dowiezc do mnie do Berlina. Rodzina oplaci koszt transportu. ALE- jezeli nic nie wyjdzie z ta suka, musimy miec hotelik albo dt. w zanadrzu, bo do schroniska nie moze juz wrocic... Quote
LILUtosi Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 On tylko slaby jest trochę na te podróże, nie wiem czy da radę. Quote
GoskaGoska Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Kikou zabierze go najpierw do siebie - tylko, ze deklaracje by się przydały od kwietnia /maja - ale jak będzie u niej to będzie widziała jak się czuje i może doszedł już do siebie, a jak nie to trzeba będzie go postawić na nogi , zeby wrócił do normalnego stanu , zeby mógł pojechać. Quote
laikinia Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Wiem... dlatego musimy szybko go wyciagnac pod dobra opieke... bez wzgledu na to, gdzie by mial ostatecznie mieszkac... musimy sie spieszyc, bo znowu nam onek odejdzie i nie zdazymy :( Quote
laikinia Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Gosia, super, to ja tez sie na niego wpisuje, wysle ci pn.- podziel na Joyka i Slepka :) Quote
Mruczka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Ponieważ - niestety - moja deklaracja na Szafira wygasła, to deklaruję 25 zł na Joya i 25 na Ślepka. Czy dane do przelewu to takie jak na Rudzika (do Kikou)? Quote
GoskaGoska Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 proszę przelewy do mnie , bo ja całości do kikou potem ślę :) u ślepaczka w 1 poscie jest nr konta Bardzo dziękuję :) Quote
GoskaGoska Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 proszę przelewy do mnie , bo ja całości do kikou potem ślę :) u ślepaczka w 1 poscie jest nr konta Bardzo dziękuję :) Quote
amensalizm Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Skąd jest kikou? Który rejon dolnego? Bo może zawiedziemy. Quote
GoskaGoska Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Ula Kasia jest za Jelenią Górą- nie wiem tylko czy dziś pojechała po psiak czy nie dała radę, czekam na info . A Ty Ula w jakim kierunku jeżdzisz? Quote
kikou Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 juz jesteśmy w domu, na razie chłopak poznaje otoczenie, ciut powarkują na siebie z Rokim, do mniejszych jest obojętny, w drodze był niezwykle grzeczny... tradycyjnie po schronisku, psiunio ma biegunke jeśli chodzi o to osłabienie po kastracji, już dzisiaj jest lepiej, chłopak jest żwawszy, nóżki w porządku Quote
GoskaGoska Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 no to super , ze mu już lepiej, bo się bałam najgorszego oby mu ta biegunka szybko przeszła Kikou dla Ciebie :B-fly: Quote
GoskaGoska Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 jejku chyba został zabrany w ostatniej chwili , właśnie Koperek pisala, ze zatrzęsienie psów , nawet szczyli :( prosimy o pomoc finansową :( Quote
Havanka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Zapraszam na bazarek, z którego dochód chcę przeznaczyć na opłacenie hoteliku dla Fabia i Joyka. Początkowo był on dedykowany Striczowi. Na szczęście psinka ma już bezpieczne schronienie u Pani Teresy Borcz. Na bazarku można kupić bardzo oryginalne pisanki wielkanocne ! Zajrzyjcie ! http://www.dogomania.pl/threads/1812...Do-16-03-2010r Quote
Recommended Posts