Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No szlag mnie trafi za moment, nie mam kasy, nie mam domu z ogródkiem i nawet moje mieszkanie nie nadaje się na trzymanie więcej niż jednego psa, podrzucę choć watek i porozsyłam.

Posted

Sluchajcie, rodzina z Niemiec jest zainteresowana Joykiem- musi sie jednak zgadzac ze suka (ON/Colli). Psiucha jest strachliwa, wiec jest troszke ryzyka, ze nie zaakceptuje naszego Joyka. Niedawno zmarl jej kolega tez stary (15 l) owczarek belgijski, wiec cieszyliby sie, gdyby sie z Joykiem udalo. Chca przyjechac na pare dni do Berlina, aby go poznac. Trzebaby wyciagnac psa ze schroniska, troche przetestowac i na spotkanie dowiezc do mnie do Berlina. Rodzina oplaci koszt transportu. ALE- jezeli nic nie wyjdzie z ta suka, musimy miec hotelik albo dt. w zanadrzu, bo do schroniska nie moze juz wrocic...

Posted

Kikou zabierze go najpierw do siebie - tylko, ze deklaracje by się przydały od kwietnia /maja - ale jak będzie u niej to będzie widziała jak się czuje i może doszedł już do siebie, a jak nie to trzeba będzie go postawić na nogi , zeby wrócił do normalnego stanu , zeby mógł pojechać.

Posted

Wiem... dlatego musimy szybko go wyciagnac pod dobra opieke... bez wzgledu na to, gdzie by mial ostatecznie mieszkac... musimy sie spieszyc, bo znowu nam onek odejdzie i nie zdazymy :(

Posted

Ponieważ - niestety - moja deklaracja na Szafira wygasła, to deklaruję 25 zł na Joya i 25 na Ślepka.
Czy dane do przelewu to takie jak na Rudzika (do Kikou)?

Posted

juz jesteśmy w domu, na razie chłopak poznaje otoczenie,
ciut powarkują na siebie z Rokim, do mniejszych jest obojętny,
w drodze był niezwykle grzeczny...
tradycyjnie po schronisku, psiunio ma biegunke

jeśli chodzi o to osłabienie po kastracji,
już dzisiaj jest lepiej, chłopak jest żwawszy, nóżki w porządku