Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Joyli po zabiegu juz chyba doszedł do siebie, bo oprocz tej paskudnej biegunki dziarsko maszeruje, ładnie je, ma sie wyraźnie lepiej.
na biegunke pani wet dala mu antybiotyk na 6 dni,
jeszcze przejrzała jego morfologie ze schroniska i jest ona absolutnie w normie, nie ma sie do czego doczepić, żadna wartośc nie jest podwyzszona,

spaceruje nasz chłopak, pieknie, wolno, dostojnie, spacer z nim jest przyjemny...

troche dziwnie było z czesaniem, zawarczał na mnie ostro ostrzegawczo, na razie dałam sobie spokoj z czesaniem bo pysio to on ma wielki....

jest ogolnie miły i dla mnie i dla innych pieskow ale z jednym dużym kolegą troche sie spieli, musiałam panów uspokajać...

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oh kikou - super, ze psiucha ma sie lepiej :) trzymam kciuki, zeby mu jakies "rogi" nie wyszly, to moze z rodzinka sie uda! Ale kolezanki to chyba traktuje wszystkie jak gentelman? :)

Posted

na razie tylko jedna koleżanka zagląda do dużych chłopakow, Bettinka sie tak rozzuchwaliła że ostatnio sama przyszła i siedziała dobrych kilka godzin z dużymi w pokoju... i Joyli był wobec niej absolutnie obojętny..

To jest miły, spokojny psiak powinno być dobrze z nową Rodzinką -
niestety nie wiem jak sie zachowuje zostawiony sam na dłużej w domu, bo ja przeważnie jestem, a nawet jak mnie nie ma to jest sporo psich towarzyszy wiec sie nie nudzi, nic nie próbował niszczyć...

jak sie spokojnie gdzies usiądzie to wpycha swoją wielką paszcze do głaskania,

śmieszny taki, grzywa jak czarny lew, a plecki łyse ;)

Posted

Joyli jest bardzo poczciwy, na początku troche sie bałam o "wypierdki małe" i nie odrazu poznałam go z nimi ale teraz maluchy biegają mu przed nosem, nawet niektóre próbują szczekać groźnie, a on spokojnie nic sobie nie robi, macha ogonkiem na małe pieski...
jeśli chodzi o łysienie Pani wet nie potwierdza i nie zaprzecza, mówi że bardzo możliwe że to hormonalne, by wiedzieć konkretnie trzebaby szczegolowe badania zrobić albo odczekać zobaczymy czy mu futro odrosnie...

dzisiaj musialam wyjść na pare godzin, chłopczyk grzecznie sie sprawował, siedział spokojnie z innymi pieskami, nie nabroili ale jak kilka dni temu zamknelam go w lazience zeby spokojnie sobie podloge wymyć, to sam w malym pomieszczeniu bardzo drapał w drzwi...

...i raz zafundował mi o poranku dodatkową przebieżke, byłam na dworze z jakimś innym psiuniem, a Joyli otworzył drzwi wejściowe i wypuścił trzech kolegów i siebie i pobiegałam sobie za nimi troche po wsi (nie mam jeszcze furtki bo ziemia zamarznieta, nie moge zamontować)

jeśli chodzi o wiek ma wpisane w dokumenty 11lat ;) , nie umiem ocenić ile lat ma naprawde ale zdecydowanie jest "dojrzały" bo ząbki takie wszystkie pościerane troche

Posted

Kikou super, ze Joyek to grzeczny chlopak i ci jeszcze maluszkow nie zjadl. :multi: Miejmy nadzieje, ze to nie ze wzgledu na jego biegunke. :cool3: Bo jak to machanie ogonkiem, to tylko dlatego, ze tyle
mieska chodzacego widzi, to powiedz mu prosze, ze ciocia z berlina mu pupola przetrzepie :mad::evil_lol:
Trzymam kciuki, aby z brzusiem w koncu wszystko sie uspokoilo. Kikou jestes wspaniala dla tych zwierzaczkow, dziekujemy ci.:iloveyou: Dalam namiary do ciebie, moze ktos sie zamelduje ;)

Posted

Witam, Dzwoniłam dziś do kikou z informacją, że jest dla Joya deklaracja jednorazowa 225 pln od 1barto, który dziś się zalogował po raz pierwszy na dogo. Proszę o kontakt w tej sprawie najlepiej na maila, bo dogo ostatnio strasznie się wiesza. Będę potrzebowała dane do przelewu.
Moja stała deklaracja: 20 pln

Posted

go-ja cudownie, ze pomagacie Joykowi- dziekujemy :loveu:
jak sie posty dubluja, to najlepiej edytowac, wykropkowac i zmiany zapisac (potrzeba min. 10 znakow, aby zmiany sie zapisaly)- ja to niedawno sama przerabialam ;)

Posted

Przypominam wszystkim zainteresowanym o bazarku, z którego dochód zasili skarbonkę Fabia i Joyka.
Do wylicytowania bardzo oryginalne pisanki ! Jutro o godz. 20.00 zamykamy bazarek !!!!
Zrób sobie lub komuś bliskiemu prezent i przy okazji pomożesz !!!!

Posted

...a poki co Joyek nie może coś uporać sie z biegunką, wczoraj Pani wet zmienila mu antybiotyk, rano jeszcze było kiepsko, w poludnie i teraz spokoj wiec może poskutkowało
...a jesli nie to mam łapać "ową konsystencję nieciekawą" i bedziemy badać co tam sie dokladnie dzieje...