dara9 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Tekst bardzo ładny Olalolaa :) Oby na kogoś zadziałał:evil_lol: ;) Najbardziej mi się podobają te 'oczka jak bursztynki' :loveu: Quote
odmiśki Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 tak jak mówiłam wcześniej na razie do końca roku deklaruję 200 zł miesiecznie, staram się sprzedac starego laptopa i pieniążki wrzuce do wspólnej kasy grażyna Quote
dara9 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Dziękujemy Grażynko w imieniu Chanelki! Jesteś prawdziwym wsparciem dla psinki, i dla nas :loveu: Quote
olalolaa Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 Starałam się z tym tekstem, ciesze sie ze sie podoba:) Bursztynki przyszły mi na mysl jak patrzałam na jedno jej zdjęcie z dzisija.. Grazyno dziękuje za tak wielką i potrzebna deklaracje! Jestes wielka ;) Grazyna deklarujue się do konca roku, a co zrobimy od stycznia? Moze pozbieramy choc kilka deklaracji zeby były od stycznia? Sama niew iem jak to rozwiązac. [B]wiq[/B] wysłałam meila ale przyszedł zwrotny ze sie nie udało nie wiem dlaczego, czasem tak sie dzieje, moze jest jakis inny adres na ktory moge wysłac potrzebne rzezcy do ogłoszenia? Quote
wiq Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 myślę dziewczyny, że dobrze główkujecie ;) ja niestety jestem zadeklarowana po uszy, ale wykupiłam Chanelce pakiet 50 ogłoszeń.. [B]olalolaa[/B], mam nadzieję, że w mailu dodałaś nr kontaktowy? :evil_lol: to nie moja skrzynka ;) Quote
dara9 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Olalolaa, masz dobre skojarzenia i wyobraźnię :) Myślę, że póki co zbieramy deklaracje - oczywiście najlepiej uzbierać więcej miesięcznie niż jest na dzień dzisiejszy potrzebne i odkładać, ale wątpię, że gdy uzbieramy potrzebne na dzień dzisiejszy 300 zł ktoś jeszcze się dołoży byśmy chowały to w 'skarpetę' podczas gdy wkoło tyle bidulek które potrzebują pieniędzy na już:roll: Myślę, że trzeba Chocco intensywnie ogłaszać! Może pozbieramy też na ogłoszenie jej w gazecie? Zbierać mogłybyśmy już teraz a ogłoszenie dać dopiero jak będzie w domku tymczasowym by wszystko było jasne i przejrzyste. A jeszcze sobie pomyślałam odnośnie deklaracji - może niektóre cioteczki by mogły się deklarować już teraz, że jeśli nie uda się Chocco znaleźć domku do końca roku to będą w stanie coś dołożyć, bądź jeśli teraz nie mogą to zadeklarują, że od stycznia grosik dorzucą? Wiq - dziękujemy za ogłoszenia:loveu: Jakiś czas temu też wykupiłam Chocco pakiet chyba 30 ogłoszeń, ale nie wiem przez ile one są aktywne:oops: ogólnie to wogóle się w tych ogłoszeniach nie orientuję:roll: [SIZE=1]Olalolaa dopiero uczę się czytać ze zrozumieniem ;) Teraz czytając drugi raz Twój post doszłam do tego, że proponowałaś to samo z deklaracjami od stycznia :D [/SIZE] Quote
ULKA12 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Jeśli chodzi o tymczas u mnie to ja spokojnie poczekam na Chanel. Quote
ranias Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Dara9, dzięki za zaproszenie do suni. Mam dużo stałych deklaracji, ale jeżeli któryś z moich psiaków znajdzie domek, to chętnie pomogę.Na razie nie dam rady :-( Quote
dara9 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Ranias dziękuję za odwiedziny i chęć pomocy :) Chanelka potrzebuje też osób, które 'wesprą' jej wątek :) Quote
odmiśki Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 nie musicie mi za nic dziekowac jest mi bardzo żal tych wszystkich psinek dlatego staram sie pomóc jesli moge, od stycznia tez na pewno się coś dorzuce tylko w tej chwili nie wiem jeszcze ile Quote
dara9 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Oj tak, żal nam wszystkim, tyle bid tutaj :( ile można tyle staramy się pomóc, czasami niestety udaje się tylko wesprzeć na duchu... szkoda, że wszyscy ludzie nie mają tyle serca i rozumu co większość dogomaniaków, bo niestety to przez ludzi cierpi większość psów i innych stworzeń obecnych wirtualnie tutaj... Quote
Elka_Ka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Dziękuję za zaproszenie na wątek:) Na razie podrzucam bo spłukana jestem całkiem:-( Jakaś szóstka w totolotku by się przydała, żeby to wszystko ogarnąć:shake: Quote
Awit Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 A ja bez zaproszenia. Ona jest przepiękna... wyczesać, wykąpać, wyczesać, pokochać i cudo:-) Quote
dara9 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Elka_Ka - tak, wszystkim nam by się po szóstce przydało:evil_lol: Awit - Chocco ma zadatki na najwspanialszego towarzysza człowieka:loveu: Niech tylko tej jej 'ludź' ją wreszcie zauważy! Quote
olalolaa Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 [quote name='ranias']Dara9, dzięki za zaproszenie do suni. Mam dużo stałych deklaracji, ale jeżeli któryś z moich psiaków znajdzie domek, to chętnie pomogę.Na razie nie dam rady :-([/QUOTE] [quote name='Elka_Ka']Dziękuję za zaproszenie na wątek:) Na razie podrzucam bo spłukana jestem całkiem:-( Jakaś szóstka w totolotku by się przydała, żeby to wszystko ogarnąć:shake:[/QUOTE] [quote name='Awit']A ja bez zaproszenia. Ona jest przepiękna... wyczesać, wykąpać, wyczesać, pokochać i cudo:-)[/QUOTE] [quote name='zdwrdwd']podrzucę na pierwszą po domek!! :)[/QUOTE] Dziękuje Kochani za przyjście na watek, im nas więcej tym lepiej, każda pomoc, duchowa rowniez jak najbardziej potrzebna! :) Ona jest śliczna bardzo. Dokładnie tak, trzeba wyczesać, wykapać i misiu do przytulania gotowy :):) [quote name='martini77']10zl co miesiac od martini77[/QUOTE] martini77 serdecznie dziękuję za deklaracje! , juz zapisuję:loveu::loveu: Quote
olalolaa Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 wiq dziękujemy za pakiet ogłoszeń, i trzymamy kciuki. Trzeba pomyśleć tez o deklaracjach jednorazowych, natchnął mnie do tego przed chwilą znajomy, deklaruje on 30zł jednorazowo (powiedzmy na wyciagnięcie Chanel ze schroniska to pojdzie). Bo opłata przy tej wielkosci psa wynosi 30zł. Trzeba będzie w hoteliku juz raczej, zrobic szczepienie na wirosowki, bo Chanel ma tylko na wściekliznę, no i obowiązkowe odrobaczanie, i to kilka razy. ja deklaruje się wyciagnac psine ze schroniska, wrezme ja na siebie, albo moja mama to zrobi. Wykąpe ja i 'ogarne' u siebie w domu i zawioze do hotelu. Mysle ze będę tez odwiedzac w miare mozliwosci ;) Quote
dara9 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Olalolaa dobrze, że Chanelka ma blisko siebie taką osobę! Bez Ciebie na odległość żadne z nas by nic nie mogło zrobić:shake: :Rose: Quote
olalolaa Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 daro, moze i masz racje, zalozylam jej wątek, pokazałam ją. Ale to ja sama nic nie dam rady zrobic, potrzebni jesteście Wy ;) Ciesze sie bardzo ze w końcu u niej się cos ruszyło, ale ja wierzyłam w to od poczatku, wyciagniemy ją, damy jej dom, jestem tego pewna. Potrzeba tylko czasu ;) Quote
dara9 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Czasu i działań! Chyba trzeba bardziej wątek porozsyłać i poprosić by cioteczki wstawiały sobie banerki Chanelki! Zaraz ich poszukam i tutaj jeszcze wrzucę do pobrania Quote
dara9 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='lilk_a'][URL="http://www.dogomania.pl/threads/179484-A-liczna-czekoladka-MA-odziutka-Chocco-Chanel-czeka-w-schronisku-Na-dom-i-Ciebie"][IMG]http://www.lilka.grabalski.gre.pl/dogob/pierwszy.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/179484-A-liczna-czekoladka-MA-odziutka-Chocco-Chanel-czeka-w-schronisku-Na-dom-i-Ciebie"][IMG]http://www.lilka.grabalski.gre.pl/dogob/drugi.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/179484-A-liczna-czekoladka-MA-odziutka-Chocco-Chanel-czeka-w-schronisku-Na-dom-i-Ciebie"][IMG]http://www.lilka.grabalski.gre.pl/dogob/trzeci.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] Banerki do pobrania! Częstujcie się cioteczki i wujkowie! Quote
olalolaa Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 poprosze dziewczyne, ktora czesto robni dla mnie banerki o nowy z napisami ze potrzebne deklaracje Quote
dara9 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Byłoby super jakby troszkę je uaktualnić :) Quote
Recommended Posts