Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

olalolaa napisał(a):
lilk_a zrób jej to allegro jak będziesz miała hwile.. Ja czekam na te ładne zdjęcia, będą? Bo chce robic ogłoszenia

ok , to najdalej jutro :)

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia będą - jak lekarz znajdzie chwilę czasu, bo pogoda ładniejsza i ruszyły sterylizacje. Mamy spore zamieszanie wywołane artykułami o schronisku z GW, odwiedzają nas przeróżni ważni ludzie i w związku z tym na zdjęcia będzie trzeba trochę poczekać. Chyba, ze noexist wyzdrowieje i przyjedzie jeszcze w tym tygodniu,

Posted

Schronisko-czest napisał(a):
Zdjęcia będą - jak lekarz znajdzie chwilę czasu, bo pogoda ładniejsza i ruszyły sterylizacje. Mamy spore zamieszanie wywołane artykułami o schronisku z GW, odwiedzają nas przeróżni ważni ludzie i w związku z tym na zdjęcia będzie trzeba trochę poczekać. Chyba, ze noexist wyzdrowieje i przyjedzie jeszcze w tym tygodniu,

Kaśka będzie jutro do południa ,zadzwoni przed przyjazdem :)

Posted

Dogo się ulitowało i wpuściło, to koszmar co się dzieje ostatnio, czyli co - poogłaszam Chanelkę i mam zgodę na wykorzystanie materiałów?
Ewa

• 5 weeks later...
Posted

racja :( .. ja będę w schronisku najwcześniej za 1,5 tygodnia, poproszę o mozliwosc zrobienia fotek, i trzeba sie za nią na prawde zabrać.. dziewczynka juz długo czeka :(

Posted

olalolaa napisał(a):
racja :( .. ja będę w schronisku najwcześniej za 1,5 tygodnia, poproszę o mozliwosc zrobienia fotek, i trzeba sie za nią na prawde zabrać.. dziewczynka juz długo czeka :(

I prześliczna jest, można zamówić jej dobry tekst z wyciskaczem łez, fajne foty i allegro z wyróżnieniem i miże coś by z tego było, kudłaczki mają wzięcie :)

Posted

Oj sliczna to jest bardzo :) Ja normalnie za nią tęsknie, ten psiak jest taki wesoły i kochany, chciałaby byc caly czas głaskana :D
E-S dziekuję ze jestes na wątku, jak ją odwiedze to zaczniemy działać z 'grubej rury' ;)

Posted

olalolaa napisał(a):
Oj sliczna to jest bardzo :) Ja normalnie za nią tęsknie, ten psiak jest taki wesoły i kochany, chciałaby byc caly czas głaskana :D
E-S dziekuję ze jestes na wątku, jak ją odwiedze to zaczniemy działać z 'grubej rury' ;)

Dobra, u nas w Lublinie Lady Swallow jest dziennikarzem, robi bazarek usługowy, takie teksty pisze czary-mary, że nawet sikający po chałupie bez opamiętania Lutek znalazł domek w 1 dzień :) Uratujemy suczynę :) Zobaczysz :)

• 4 weeks later...
Posted

byłam w schronisku w tą sobote, niestety Chanelka nie wychodziła na spacer, i jak na razie nie będzie wychodzić. nie było czasu na robienie fotek, bo byłyśmy tylko w 3, a chciałysmy wyprowadzić jaknajwięcej psiaków.. cyknełam tylko takie przez kratki, troche ją pogłaskałam i to tyle :( ona jak zawsze bardzo ucieszona, ze chociaz ktos podszedl.. jest taka kochana. Zaraz wrzuce te 2 bodajze zdjecia ktore mam..