lilk_a Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 olalolaa napisał(a):lilk_a zrób jej to allegro jak będziesz miała hwile.. Ja czekam na te ładne zdjęcia, będą? Bo chce robic ogłoszenia ok , to najdalej jutro :) Quote
Schronisko-czest Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Zdjęcia będą - jak lekarz znajdzie chwilę czasu, bo pogoda ładniejsza i ruszyły sterylizacje. Mamy spore zamieszanie wywołane artykułami o schronisku z GW, odwiedzają nas przeróżni ważni ludzie i w związku z tym na zdjęcia będzie trzeba trochę poczekać. Chyba, ze noexist wyzdrowieje i przyjedzie jeszcze w tym tygodniu, Quote
magenka1 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Patrzcie jak urzędnicy czytają gazety :) nawet pofatygowali się do schroniska to nie możliwe Quote
lilk_a Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Schronisko-czest napisał(a):Zdjęcia będą - jak lekarz znajdzie chwilę czasu, bo pogoda ładniejsza i ruszyły sterylizacje. Mamy spore zamieszanie wywołane artykułami o schronisku z GW, odwiedzają nas przeróżni ważni ludzie i w związku z tym na zdjęcia będzie trzeba trochę poczekać. Chyba, ze noexist wyzdrowieje i przyjedzie jeszcze w tym tygodniu, Kaśka będzie jutro do południa ,zadzwoni przed przyjazdem :) Quote
olalolaa Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 NBo to fajnie, ustawcie tam naszą Chanelke ładnie ;) Quote
lilk_a Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 olalolaa napisał(a):noexist są zdjęcia? :D są takie , zmniejszyłam je żeby weszły tutaj , jak będą Ci potrzebne większe to daj znać Quote
olalolaa Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 super dzięki! :D a jak sie Chanelka zachowywała? bo widze ze chyba tak jak zawsze, brzusiu do myziania ;) Quote
E-S Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Dogo się ulitowało i wpuściło, to koszmar co się dzieje ostatnio, czyli co - poogłaszam Chanelkę i mam zgodę na wykorzystanie materiałów? Ewa Quote
olalolaa Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 E-S oglaszaj jak mozesz, ja wiem- obiecalam ale nie mam nic czasu w ogole, jak tylko znajde chwile to bede oglaszac Quote
E-S Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 OK, ale mnie trafia na to dogo, nie mogę nic zrobić no i jeszcze tu mam problem: http://www.dogomania.pl/threads/179484-A-liczna-czekoladka-MA-odziutka-Chocco-Chanel-czeka-w-schronisku-Na-dom-i-Ciebie?p=14256094 Jak nie będzie dzisiaj dogo-rywania dogo-manii, to zrobię bloga. Ewa Quote
E-S Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 O.K. :) http://pieski-pieseczki-do-adopcji.blog.onet.pl/ Ewa Quote
olalolaa Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Chanelko nikt tu do Ciebie nie zagląda :( kurcze tyle tych bid, wytrzymaj jeszcze! Quote
E-S Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Właśnie, zaniedbywana wirtualnie jest ta pięknota ... Może ktoś w słoneczny dzień podjedzie jakieś portreciki jej porobić ? Możnaby jej kupić pakiet ogłoszeń o tu na przykład: http://www.dogomania.pl/threads/182687-OgA-oszenia-na-57-portalach-Tekst-do-ogA-oszeA-i-banerki-KOMPLET-na-staruszki Quote
E-S Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Co z Chanelką ??? Jest jeszcze w schronisku ? Macie może nowe zdjęcia ? Quote
E-S Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Straszna cisza na wątki pięknej Chanelki .... :( Quote
olalolaa Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 racja :( .. ja będę w schronisku najwcześniej za 1,5 tygodnia, poproszę o mozliwosc zrobienia fotek, i trzeba sie za nią na prawde zabrać.. dziewczynka juz długo czeka :( Quote
E-S Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 olalolaa napisał(a):racja :( .. ja będę w schronisku najwcześniej za 1,5 tygodnia, poproszę o mozliwosc zrobienia fotek, i trzeba sie za nią na prawde zabrać.. dziewczynka juz długo czeka :( I prześliczna jest, można zamówić jej dobry tekst z wyciskaczem łez, fajne foty i allegro z wyróżnieniem i miże coś by z tego było, kudłaczki mają wzięcie :) Quote
olalolaa Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Oj sliczna to jest bardzo :) Ja normalnie za nią tęsknie, ten psiak jest taki wesoły i kochany, chciałaby byc caly czas głaskana :D E-S dziekuję ze jestes na wątku, jak ją odwiedze to zaczniemy działać z 'grubej rury' ;) Quote
E-S Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 olalolaa napisał(a):Oj sliczna to jest bardzo :) Ja normalnie za nią tęsknie, ten psiak jest taki wesoły i kochany, chciałaby byc caly czas głaskana :D E-S dziekuję ze jestes na wątku, jak ją odwiedze to zaczniemy działać z 'grubej rury' ;) Dobra, u nas w Lublinie Lady Swallow jest dziennikarzem, robi bazarek usługowy, takie teksty pisze czary-mary, że nawet sikający po chałupie bez opamiętania Lutek znalazł domek w 1 dzień :) Uratujemy suczynę :) Zobaczysz :) Quote
olalolaa Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 byłam w schronisku w tą sobote, niestety Chanelka nie wychodziła na spacer, i jak na razie nie będzie wychodzić. nie było czasu na robienie fotek, bo byłyśmy tylko w 3, a chciałysmy wyprowadzić jaknajwięcej psiaków.. cyknełam tylko takie przez kratki, troche ją pogłaskałam i to tyle :( ona jak zawsze bardzo ucieszona, ze chociaz ktos podszedl.. jest taka kochana. Zaraz wrzuce te 2 bodajze zdjecia ktore mam.. Quote
Recommended Posts